ВМРО няма да пуснат Муса Палев в кабинета му

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: ДПС и еничарите от полицията вкараха Муса в Обл.Администраци

Мнениеот Без име » 17 юни 2013 16:09

Смърт за ушев и турците! Вън от България!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 17 юни 2013 16:10

CTAHKO написа:
W84me написа:Щом имат избиратели...

И колко избиратели имат в Благоевград :? :? :?

всъщност ДПС са доста силни в областа,имат 15-20% гласове,съвсем друга е ситуацията в Пловдив ,където ДПС взеха едва 100-200 гласа,но и тук няма смисъл от протести при положение,че и до момента Герб управляват Пловдив благодарение на коалиция Герб+ДПС в общинския съвет,зам кметове и различни там комисии и администрация са от ДПС,т.е те вече са си във властта
Последна промяна от джони на 17 юни 2013 16:12, променено общо 1 път.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 17 юни 2013 16:12

obi4am_pirin написа:
LordSirAlexFerguson написа:НЕ,
СУЛЕЙМАН СЕДЕР АГА е виновен,той доведе ДПС и БСП на власт,само той и никоий друг ;)

Въпросът вече не е кой е виновен а какво ще правим?

Веднага ти отговарям!
МАХАМЕ БСП и ДПС от властта, защото техните "КАДРИ" ни спасяват 23 години и затова сме в неспасяемо положение!
ОСТАВКА ВЕДНАГА И НА МОМЕНТА!
СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО!
В КРАТКОТО ВРЕМЕ, КОЕТО ЩЕ РАБОТИ ПАРЛАМЕНТА, на Консултативния съвет за Национлана сигурност се решава за промени в изборния кодекс, той се променя и се взема решение за Велико народно събрание, което да промени Конституцията.
После тръгваме с нова чиста ДЯСНА ПАРТИЯ, която прави правителство - управлява 20 години, докато оправим страната и тогава ще мислим!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 17 юни 2013 16:17

джони написа:
CTAHKO написа:

всъщност ДПС са доста силни в областа,имат 15-20% гласове,съвсем друга е ситуацията в Пловдив ,където ДПС взеха едва 100-200 гласа,но и тук няма смисъл от протести при положение,че и до момента Герб управляват Пловдив благодарение на коалиция Герб+ДПС в общинския съвет,зам кметове и различни там комисии и администрация са от ДПС,т.е те вече са си във властта

Малко въртиш нещата като фурнаджийска лопата!За Благоевград гледаш областта а за Пловдив самия град!Ами да ти кажа гласоподавателите на ДПС в Благоевградска област са на по 100 километра от Благоевград!София е по-близо отколкото долината на дългите гащи!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 17 юни 2013 16:26

джони написа:
CTAHKO написа:

Моля такива като теб за Пловдив да не коментирате - стойте си в Долни Воден - в на Мими джамията. Това че този турски кръг ви дава някой лев не ангажира пловдивчани

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 юни 2013 16:35

obi4am_pirin написа:
Corwin написа:Ся ДПС турци ли са, или са национални предатели? Разберете се?
За мен е много жалко, че народът като цяло не се е събудил от някакъв псевдореволюционен сън и използва етническата или партийната принадлежност на даден политик като аргумент за недоволството си.

Не ни пробутвай сапунката и не ни пробутвай изтърканата плоча с толерантността си!Турчин си и сам знаеш какво е отношението на турците към българите!

... За мен не е обидно да ме наричаш турчин, най-малкото защото е фактически невярно. Във всеки случай с оглед на протестите в Турция и това, което се случва у нас (в частност - твоите мнения в тази тема например) е видно, че турците като народ са много по-напреднали в мисленето си от нас (в частност - от теб).

ivaka написа:
За мен е много жалко, че народът като цяло не се е събудил от някакъв псевдореволюционен сън и използва етническата или партийната принадлежност на даден политик като аргумент за недоволството си.

Ами ти кажи вместо да осторумничиш!
Ти кажи ДОСТОЙНА ЛИ Е МУКАДДЕС НАЛБАНТ ЗА ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР?
КАЖИ?
Знаеш ли колко статии е надраскала тая срещу Ботев и Левски?
Левски бил спорна фигура, която насаждала етническа омраза?!?!?!
Ти на това мнение ли си?
Тя е на това мнение и е ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР!
ОСТАВКА, ВЕДНАГА, НИТО МИГ ТЪРПИМОСТ!

Аз не съм на това мнение, но тая персона не я искам заместник-министър не защото е с турски произход, а защото не е квалифицирана да е заместник-министър.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 юни 2013 16:36

obi4am_pirin написа:Не искам да виждам този Муса в Благоевград!
ВМРО е партията нужна на България!

За ВМРО можем да поспорим дали точно в този си вид би била добър избор , но.....! Имам преки наблюдения и в момента има такъв разкол в "партията", че ум да ти зайде! Докато Каракачанов не се измете, тази велика иначе в миналото организация, ще бъде винаги в миманса, .......а не трябва!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 17 юни 2013 16:45

Не може 1,2 милиона БЪЛГАРИ да са гласували за ГЕРБ, 800-900 хиляди за БСП и накрая да ни управляват ТУРЦИ.Айде всички навън,гнусна турско-продажна сган.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 17 юни 2013 16:45

Corwin написа:
obi4am_pirin написа:

Не ни пробутвай сапунката и не ни пробутвай изтърканата плоча с толерантността си!Турчин си и сам знаеш какво е отношението на турците към българите!

... За мен не е обидно да ме наричаш турчин, най-малкото защото е фактически невярно. Във всеки случай с оглед на протестите в Турция и това, което се случва у нас (в частност - твоите мнения в тази тема например) е видно, че турците като народ са много по-напреднали в мисленето си от нас (в частност - от теб).

ivaka написа:

Ами ти кажи вместо да осторумничиш!
Ти кажи ДОСТОЙНА ЛИ Е МУКАДДЕС НАЛБАНТ ЗА ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР?
КАЖИ?
Знаеш ли колко статии е надраскала тая срещу Ботев и Левски?
Левски бил спорна фигура, която насаждала етническа омраза?!?!?!
Ти на това мнение ли си?
Тя е на това мнение и е ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР!
ОСТАВКА, ВЕДНАГА, НИТО МИГ ТЪРПИМОСТ!

Аз не съм на това мнение, но тая персона не я искам заместник-министър не защото е с турски произход, а защото не е квалифицирана да е заместник-министър.

Като говориш за "напредналите турци" предполагам визираш онзи 1 000 000 с фереджета и забрадки който беше излязъл да подкрепи правоверния Ердоган?Мерси от такава "напредналост",запази религията си за себе си!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 юни 2013 16:49

obi4am_pirin написа:Като говориш за "напредналите турци" предполагам визираш онзи 1 000 000 с фереджета и забрадки който беше излязъл да подкрепи правоверния Ердоган?Мерси от такава "напредналост",запази религията си за себе си!

Според теб каква част от българите мислят като теб? повече или по-малко от 1/80-та?

Върни се в “Свободна зона”