Наследството от ГЕРБ в цифри. Предстои ли финансов крах в БГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Наследството от ГЕРБ в цифри. Предстои ли финансов крах в БГ

Мнениеот dindan » 01 юни 2013 19:26

Да аз съм Къци,изкефи ли се :mrgreen:
Когато казвате нещо поне го проверявайте,БГА Бакалн не е закрита при Костов а след това и с Кремиковци е същото.
Ей и аз несъм гласувал за Бойко защото несъм доволен от него но явно вие сте по доволни от предходните правителства,аз искам вече съвсем нови лица в Парламента но явно никога няма да стане
Последна промяна от dindan на 01 юни 2013 19:28, променено общо 1 път.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 юни 2013 19:27

dindan написа:Незнам ГЕРБ какво са крали,но никъде няма нищо написано,докато комунистите откраднаха много неща,сделката с БГА Балкан,Кремиковци,продажбата на БТК,енергоразпределителните дружества и още много
Докато при комунистите имаше мутри,рекети и голяма престъпност то при ГЕРБ тези неща понамаляха.
Вярно,е че Бойко е мутра но остана само той,а другите изчезнаха

Е, остана най-голямата! Направо си е жива далавера :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 юни 2013 19:31

dindan написа:Да аз съм Кътци,изкефи ли се
Когато казвате нещо поне го проверявайте,БГА Бакалн не е закрита при Костов а след това и с Кремиковци е същото.
Ей и аз несъм гласувал за Бойко защото несъм доволен от него но явно вие сте по доволни от предходните правителства,аз искам вече съвсем нови лица в Парламента но явно никога няма да стане

Всички искаме и на мене не ми е хубаво с комунисти и турци!
Но да се твърди че Бойко бил поборник срещу рекета, мутрите или пък срещу държавата Турция е СМЕХОТВОРНО!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 01 юни 2013 19:33

Него твърдя но са факт акциите които направи и излови,Трактора и тем подобни
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 01 юни 2013 19:33

Изображение

Уйдурмите между БСП69ДПС+АТАКА докараха този на власт!

Изображение

а пък този за награда получи безплатен СЮНЕТ :lol:

Изображение

БЕЗОЧИЕТО и НАГЛОСТТА на тези бандити няма мярка,

утре всички на протеста, да ги НАКАРАМЕ ДА ИМ "ЗАМРЪЗНЕ УСМИВКАТА"! ;)

Изображение
Последна промяна от DANS на 01 юни 2013 19:44, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2013 19:36

Blue Champions, промените на БНБ са точно заради такива икономисти като теб. ;) Като излезете 10 човека и напишете и разпространите по 1 статия за "неизбежния финансов крах на България" и как народът ще си загуби спестяванията, то хората ще тръгнат масово да си теглят парите от банките. Когато това се случи и ако я няма тази мярка на БНБ, наистина ще настъпи финансов крах. Фалитът на една единствена банка у нас ще нанесе такива последствия, каквито и световната криза не нанесе върху държавата ни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
peterkk
Контакти:

Мнениеот peterkk » 01 юни 2013 19:38

sandi74 написа:Фактите са си факти.По-големи крадци,мошеници и бандити от цирковата трупа наречена Герб не е управлявала България.

Много къса памет!! Забрвя се др.жан виденов.

УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 01 юни 2013 19:38

Отврат. Пропагандата на тумора бсп-дпс не спира дори и след жалкото им добиране до властта. И първото им решение е да закрията звеното за борба с тежката престъпност, да назначават ДС агенти за посланници и министри, да предават в турски ръце министерства областни градове и т.н.  Много жалко е, че на гнусната им пропаганда се връзват заблудени балъци, които са по-далече от политиката и се връзват на хорото да плюят Бойко и по-този начин да разчистват пътя за потурчването на родината. Бъдете БЪЛГАРИ. Отворете си очите и не позволявайте да ви водят за носа като овце. Всички престъпници, измекяри, далавераджии в общ хор плюят ББ, защо ли? От месеци се говори как имаме свръх производство на ток, но подлогите бсп имат за цел номер 1 Белене - най-голямата заплаха за фалит на държавата. Във всички медии е пълно с дежурните манипулатори на спина бсп+дпс. Не им се веъзвайте.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 юни 2013 19:42

dindan написа:Него твърдя но са факт акциите които направи и излови,Трактора и тем подобни

Фалш човече,фалш и заблуда за нас простолюдието. Доволни сме ,че имаме хлебец и си имаме пошли сеири с псевдозвезди, като Къртици,Брадъри и.т.н.Ние се самоизяждаме тук заради ТЯХ (всичките).Разберете,това е целта -сами да се избием!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 юни 2013 19:44

dindan написа:Него твърдя но са факт акциите които направи и излови,Трактора и тем подобни

Колко да ги е хванал Алексей сега къде е? А Братя Галеви?

Върни се в “Свободна зона”