Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Атака подкрепи дпс и комунистите

Мнениеот damageplan » 29 май 2013 09:46

BLUE CHAMPIONS написа:Изборът беше комунисти и дпс от едната страна и комунисти, евреи, мутри и дс от другата. Главната цел беше да се отстранят мутрите. Работата на половина е свършена 8-) Предстои още много по отстраняването и на останалата сган. Всичко по реда си :!:

+1
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 29 май 2013 09:47

pampi написа:Всички партии, които в момента са в парламента, са дечица на БКП.
БСП- на номенклатурата
ГЕРБ- на силовите структури и агентурния апарат
ДПС- на турската комунистическа номенклатура и агентите на ДС
Атака - на твърдолинейните комунисти
Изводът е ясен, които и да е все комунист ще е. Те затова всичките се изпокриха, когато хората излязоха на улицата
Тези дето толкова много се пенявите, особено един от вас, той се знае без да го уточнявам, го правят не щото ги интересува благото на Отечеството, а от страх да не си загубят топлите работни местенца. С една дума, свързани са с някоя от комунистическите мафии. Както и да е, рано или късно народът ще се разбуди окончателно и ще изрине цялата тази измет, наричаща себе си политически елит.

Защото всички разбират от политика и футбол, затова сме на това дередже. И не не ме е страх да си загубя работното местенце, защото съм студент ;)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 29 май 2013 09:47

Лошият материал пак беше излъган, колко жалко :geek:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 29 май 2013 09:48

БСП- на номенклатурата
Изводът е ясен, които и да е все комунист ще е. Те затова всичките се изпокриха, когато хората излязоха на улицата
Тези дето толкова много се пенявите, особено един от вас, той се знае без да го уточнявам, го правят не щото ги интересува благото на Отечеството, а от страх да не си загубят топлите работни местенца. С една дума, свързани са с някоя от комунистическите мафии. Както и да е, рано или късно народът ще се разбуди окончателно и ще изрине цялата тази измет, наричаща себе си политически елит.

+1
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 май 2013 09:49

mtaraduda написа:
nakito18 написа:
mtaraduda написа:Поздравления за всички кретени и идиоти, които гласуваха за помяра сидеров, чиито лъжи бяха по - нагли от тези на 3-ната коалиция, а жалките му опити да се изкара борец за правда могат да минат само пред заблудения му кретенски електорат.

Не наричай хората, гласували изцяло с патриотична мисъл, кретени и идиоти. От 2005 година до днес винаги когато съм имал право на глас, съм го давал за Атака. Не смятам, че съм идиот и кретен и пак бих гласувал за националистическа партия, която има шанс да влезе в парламента, но категорично това вече няма да бъде Атака. Самият лидер се изгаври и изплю на всички национални идеи тази сутрин и все пак не ме е срам, че съм гласувал за чистите национални идеи, а по-скоро съм погнусен от действията на Сидеров и подкрепата му за най-простурското правителство в историята на България!

Каква патриотична мисъл бе? Турци и комунисти да те управляват ли? Ква националистическа партия? Ти да не си на 5 години? За следващите избори и IQ тестове да вземат да направят, че някои на 18+ години нямат мозък и на 2 годишно бебе. Само идиот не би прозрял желанието на сидеров да влезе на всяка цена в парламента, за да си вземе жалките 12лв на глас.

+1. Кеф ми е, че Болен "се доказа". Изплува като лай*о във вода, каквото в същност си е. От години казвам, че това мекере е за лудницата и, че за нищо не става, ама... Всеки народ си заслужава управниците!
Последна промяна от зеления на 29 май 2013 09:50, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 29 май 2013 09:49

vaskonti написа:
gogova4o написа:аз искам да попитам,защото не ми е ясно,ако сега на гласуването за правителство гласовете са 120/120 какво става,защото ББ каза,че ще влязат за гласуването

Не могат да са 120/120 защото ГЕРБ не са се регистрирали, както и цялата група на Атака с изключение на въпросния депутат. А ако се бяха регистрирали всички, ЗА трябва да са гласвали 121, което нямаше да е проблем предвид днешното поведение на Атака.

Герб могат да се регистрират за гласуването,това не е проблем.Но този който даде кворумът ще гласува за правителството БСП+ДПС+АТАКА.Волен ще получи сигурно няколко зам.министерски места,но той е дотук с политика падне ли това правителство той никога повече няма да бъде в парламента

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 май 2013 09:50

mtaraduda написа:
БСП- на номенклатурата

Защото всички разбират от политика и футбол, затова сме на това дередже. И не не ме е страх да си загубя работното местенце, защото съм студент ;)

Гузен негонен бяга... :lol: Къде се ръгаш и ти ? :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 29 май 2013 09:50

То няма какво вече да се говори ! Бог да пази България и смърт за комунистите

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 29 май 2013 09:50

Министърката на спорта говори за майчин език на митинг на ДПС!

Какъв е майчиния език на лидерите на новата тройна коалиция!?:

Сергей Дмитриевич - иврит!

Волен Сидеров - руски!

Лютви Местан - турски!

Да Вие честито, българи :(
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 май 2013 09:51

vaskonti написа:Само един човек от Атака е в парламента, сега Волен ще каже, че тоя е предател и ще си избърше задника с тоя човечец... :x

Този човек е самият Волен Сидеров. Казаха го по BTV.
А вие какво очаквахте ? Волен да отиде на нови избори и да остане извън парламента ли ? Той може и да е лудичък, но не е глупав ! :mrgreen:
Това правителство ще просъществува 4 години, ако не го свали народът.
Формулата на това правителство е БСП+ДПС+ГЕРБ+АТАКА
Няма кой друг да го свали. Всички са в кюпа !
Последна промяна от viali69 на 29 май 2013 09:52, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”