Hahaha1 написа:България и всички славянски държави трябва да се борят против влиянието на Турция на Балканите.Първа задача на България трябва да бъде спирането на Турция за ЕС!
Абсолютно точно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hahaha1 написа:България и всички славянски държави трябва да се борят против влиянието на Турция на Балканите.Първа задача на България трябва да бъде спирането на Турция за ЕС!
Hahaha1 написа:wannabe написа:Hahaha1 написа:Защо да не си сложа руското знаме при положение,че баща ми е руснак?![]()
![]()
А ти какъв си? Българин или руснак?
По документи съм българин,но се чувствам повече руснак,а и обичам Русия повече от България.
Безкомпромисен написа:България от 9 Септември 1944г. не е свободна държава! Тя е незаконна република под съветско-комунистическо робство!От едно проспериращо царство ние бяхме превърнати в съветска кочина и концлагер ограден с телени мрежи и ток да не може нормалните хора да избягат от комунистическия "рай"!И до ден днешен ни управляват само комунисти - само те могат да си правят телевизи, радиа и вестници! Проблемът на България не е Турция , а комунистическите престъпници , от които трябва да се отървем веднъж завинаги като ги пратим по затворите да изтърпяват заслужените си наказания, за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си отрова и да не убиват невинни хора! Иначе ДПС е създадена от комунягите и техния лидер Ахмед Доган е комунист и участник във Възродителния процес и агент на ДС (Партийна , а не държавна сигурност, защото няма нищо общо с държавата)! Но вие се оставяте от сутрин до вечер телевизите да ви зомбират с комунизъм болшевизъм, гледате им предаванията за готвене, чистене и всякакви други комунистически глупости! А авторът , по лика му преценявам, че не е българин , а съветски гражданин!
СТАМАТ написа:wannabe написа:СТАМАТ написа:Външнополитически, ние няма какво да делим с никоя държава!!! Коя държава може при определени обстоятелства да отнеме от територията ни??? Потенциално 5. Практически......само една!!!! Кой може да ни защити?????????? ПРАКТИЧЕСКИ САМО ЕДНА!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ДРУГИ СА ДЕМАГОЗИ!!!!!!!
Каквото и да си пишат "некои" индивиди, аз предпочитам губерния, пред вилает!!:))))))))))) ........Дано никога да не се случва!!!!
Ето това е да си роб! Аз не искам и не предпочитам губерния пред свободна България! Затова комунисти нямат място при нас, а при вас... начин на мислене
![]()
Много удобно комунистите забравят какво е казал Левски: "Който ни освободи, той ще ни и пороби"
Първо аз не съм роб. Никога не съм виждал руска армия в България, а сега има чужда!(кога сме по-свободни)??? Колко години вече гоним Михаля из Ирак и Афганистан??? Майка си ли дирим там???? За това ли се е борил Апостола???? Недей да търсиш под вола теле!!! Второ аз също предпочитам свободна България, пред губерния, но за разлика от теб НЕ ИСКАМ ВИЛАЕТ!!!Трето, Левски не е ПРОРОК!, и той бърка понякога.......даже доста пъти!!! Аз може да съм комунист, но не обичам китайския народ, а МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ!!! Руския народ ми е мноооооого БЛИЗЪК, за разлика от "народите на ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТИ ПРИЯТЕЛИ"!
wannabe написа:Hahaha1 написа:...
Кой не приема Съдинението и си дърпа генералите? Заради кой е имало война на капитаните срещу генералите 1885? Тези мизерници не ни освобождават, защото сме братя или тем подобни измишльотини, a защото си преследват политика![]()
БСП (руската партия) беше в коалиция с кой допреди по-малко от 4 години?
А талпата е доста прав! Но като българин, за разлика от някои други които си слагат чужди знамена за аватари, няма как да се стърпя! Нито крачка назад.
Мистри написа:СТАМАТ написа:wannabe написа:СТАМАТ написа:Външнополитически, ние няма какво да делим с никоя държава!!! Коя държава може при определени обстоятелства да отнеме от територията ни??? Потенциално 5. Практически......само една!!!! Кой може да ни защити?????????? ПРАКТИЧЕСКИ САМО ЕДНА!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ДРУГИ СА ДЕМАГОЗИ!!!!!!!
Каквото и да си пишат "некои" индивиди, аз предпочитам губерния, пред вилает!!:))))))))))) ........Дано никога да не се случва!!!!
Ето това е да си роб! Аз не искам и не предпочитам губерния пред свободна България! Затова комунисти нямат място при нас, а при вас... начин на мислене
![]()
Много удобно комунистите забравят какво е казал Левски: "Който ни освободи, той ще ни и пороби"
Първо аз не съм роб. Никога не съм виждал руска армия в България, а сега има чужда!(кога сме по-свободни)??? Колко години вече гоним Михаля из Ирак и Афганистан??? Майка си ли дирим там???? За това ли се е борил Апостола???? Недей да търсиш под вола теле!!! Второ аз също предпочитам свободна България, пред губерния, но за разлика от теб НЕ ИСКАМ ВИЛАЕТ!!!Трето, Левски не е ПРОРОК!, и той бърка понякога.......даже доста пъти!!! Аз може да съм комунист, но не обичам китайския народ, а МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ!!! Руския народ ми е мноооооого БЛИЗЪК, за разлика от "народите на ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТИ ПРИЯТЕЛИ"!
Шибъйлз, защо лъжеш?Имаше руски(съветски) подразделения и "консултанти" ,съветски офицери.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта