Извънземни раси....Тема с продължение-6-та част

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Извънземни раси....Тема с продължение-6-та част

Мнениеот South_Park » 29 апр 2013 15:04

Имам аргументи и доказателства, запознай се поне от малко с Антропософията на Рудолф Щайнер . Примерно прочети началната му книга "Въведение в Тайната Наука" и тогава пак може да спорим.
След 1998 , т.е 3х666 на Земята почват да действат Асурите - т.е. зли духове , които изпитват голямо удоволствие , когато хората се избиват , както и от сексуалните извращения, педофилия и т.н.
Също така в близките години (не мога да кажа колко) се очаква със сигурност да се въплати в човешки вид Ариман(т.е. Сатаната) и именно за това бързат да установят Новия Световен Ред , за да може никой да не го закача. Разбира се мисията на Ариман ще е да накара хората (насила) да се обърнат към духовното развитие и да ги откъсне рязко от материализма , чрез всякакви войни , кланета и т.н, а който не иска ,ще се трепе и ядосва че му отнемат материалните блага.
Затова трябва мисията му да бъде правилно разбрана .
След това (хиляди години напред) човешката раса ще се раздели на добра и зла.

Също така ако се интересуваш , мога да ти пратя въпросната книга , без пари , само трябва да платиш доставка, разбира се има я и в Интернет, но е по-добре да четеш на хартиен носител ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2013 15:11

Да ви имам аргументите и доказателствата и на двамата :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2013 15:11

vaskonti написа:Да ви имам аргументите и доказателствата и на двамата :lol:

Има си специална наука за това - казва се Антропософия, запознай се поне бегло ;)
Не мога да преразкажа над 200 книги(от които съм чел 5-6) в няколко реда
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 апр 2013 15:13

Слепецо............чети и и се образовай, че като дойдат, за теб няма да има място при просветлените в тайната пещера в Пакистан :twisted:

А темата имаше такъв потенциал за ташаци, жалко :cry:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 апр 2013 15:15

South_Park написа:Имам аргументи и доказателства, запознай се поне от малко с Антропософията на Рудолф Щайнер . Примерно прочети началната му книга "Въведение в Тайната Наука" и тогава пак може да спорим.
След 1998 , т.е 3х666 на Земята почват да действат Асурите - т.е. зли духове , които изпитват голямо удоволствие , когато хората се избиват , както и от сексуалните извращения, педофилия и т.н.
Също така в близките години (не мога да кажа колко) се очаква със сигурност да се въплати в човешки вид Ариман(т.е. Сатаната) и именно за това бързат да установят Новия Световен Ред , за да може никой да не го закача. Разбира се мисията на Ариман ще е да накара хората (насила) да се обърнат към духовното развитие и да ги откъсне рязко от материализма , чрез всякакви войни , кланета и т.н, а който не иска ,ще се трепе и ядосва че му отнемат материалните блага.

Също така ако се интересуваш , мога да ти пратя въпросната книга , без пари , само трябва да платиш доставка, разбира се има я и в Интернет, но е по-добре да четеш на хартиен носител ;)

Прочете ли внимателно въпросът ми или ползваш просто готови заучени отговори :roll:
Ама защо ли не ме учудва този тип отговор от човек четящ Щайнер и базиращ се на вещерство, ясновидство и врачуване :lol: :mrgreen:
Да чета Щайнер...не благодаря! Романите на Ангел Каралийчев например са много по ценни :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2013 15:16

BLUE CHAMPIONS написа:
South_Park написа:Имам аргументи и доказателства, запознай се поне от малко с Антропософията на Рудолф Щайнер . Примерно прочети началната му книга "Въведение в Тайната Наука" и тогава пак може да спорим.

Прочете ли внимателно въпросът ми или ползваш просто готови заучени отговори :roll:
Ама защо ли не ме учудва този тип отговор от човек четящ Щайнер и базиращ се на вещерство, ясновидство и врачуване :lol: :mrgreen:
Да чета Щайнер...не благодаря! Романите на Ангел Каралийчев например са много по ценни :)

С 2 думи - отричаш ясновидството - кажи Да или Не ;)
[/quote]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 апр 2013 15:17

Ето го и Обичайният ТРОЛ в този род теми :lol: :mrgreen: Имаш ли мнение :?:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 апр 2013 15:18

South_Park написа:Също така в близките години (не мога да кажа колко) се очаква със сигурност да се въплати в човешки вид Ариман(т.е. Сатаната) и именно за това бързат да установят Новия Световен Ред , за да може никой да не го закача. Разбира се мисията на Ариман ще е да накара хората (насила) да се обърнат към духовното развитие и да ги откъсне рязко от материализма , чрез всякакви войни , кланета и т.н, а който не иска ,ще се трепе и ядосва че му отнемат материалните блага.

Ти ме уби... от смях бе човек :lol: :lol: :lol: . Новия Световен Ред има доста по-различни цели от по-горе описаната ;) , в които едва ли ще те убедя и няма нищо общо с това хората да се обърнат кум духовното си развитие. :)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2013 15:19

bubka написа:
South_Park написа:Също така в близките години (не мога да кажа колко) се очаква със сигурност да се въплати в човешки вид Ариман(т.е. Сатаната) и именно за това бързат да установят Новия Световен Ред , за да може никой да не го закача. Разбира се мисията на Ариман ще е да накара хората (насила) да се обърнат към духовното развитие и да ги откъсне рязко от материализма , чрез всякакви войни , кланета и т.н, а който не иска ,ще се трепе и ядосва че му отнемат материалните блага.

Ти ме уби... от смях бе човек :lol: :lol: :lol: . Новия Световен Ред има доста по-различни цели от по-горе описаната ;) , в които едва ли ще те убедя и няма нищо общо с това хората да се обърнат кум духовното си развитие. :)

Както и да е , на 70-80%(даже повече) вече са изпълнени целите .
[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2013 15:21

BLUE CHAMPIONS написа:

Ето го и Обичайният ТРОЛ в този род теми :lol: :mrgreen: Имаш ли мнение :?:

Мнение или твърдение? Защото едното го имам със сигурност? Докато ти имаш..."доказателства", нали?
Ако аз съм обичайният трол в такива теми, ти какво си - ученият-историк, който си служи със сериозни аргументи? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”