Извънземни раси...Тема с продължение-3-та част

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Извънземни раси...Тема с продължение-3-та част

Мнениеот костенурк » 05 апр 2013 13:25

1palq4o1 написа:
venger написа:Има ли рептилии у форума?

Има-костенурката си е влечуго ( рептил )

Топло,топло.Истината е някъде там :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 апр 2013 13:29

Sir_Vodkin написа:
1palq4o1 написа:
костенурк написа:
Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.

Известно е на които трябва ;) умишлено не го писах щото глеи ся зомбитата като чуят кораб-майка кво става :lol:

Аз пък искам да се просветля и за това да те питам-къде е тоя кораб?За малко само да го видя,моля! :mrgreen:[/quote]

Ама ти наистина правилно си си избрал името. Корабът е 100 пъти по-голям от ЗЕМЯТА и е на 300 светлинни години от нас. Как въобще си представяш, че може да го видиш? А и на всичкото отгоре той има специални т.нар. "cloaking device"[/quote]

Еееее,хубаво де,ама тогава ВИЕ просветлените как сте разбрали за това и как сте го видели?Или това е станало с АСТРАЛНОТО ви 874154646384564155741-то зрение?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 05 апр 2013 13:31

С бинокъл ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 апр 2013 13:33

костенурк написа:С бинокъл ;)

.бем ти и бинокълО :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 05 апр 2013 13:40

Alexx написа:Мен ми е чудно как такава "тема" събира толкова интерес? Преди време пуснах една тема(тази gong/viewtopic.php?f=53&t=111343&p=3672995&hilit= ) за "извънземни" с аргументи и факти и т.н.,а не събра толкова интерес, но когато някой от така наречените форумни клоуни пусне тема дали за извънземни, педя човек лакат брада или за СССР тя събира голям интерес.

п.п. не говоря само за себе си. Примерно темата за древните астронавти също не събра голям интерес.
Моля ви се колега,аз пиша тук от 3 години и моите публикации винаги са предизвиквали интерес.Вашето е просто копиране и никакъв авторски материал или коментар. :twisted:

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 05 апр 2013 13:42

Караджов написа:
Alexx написа:Мен ми е чудно как такава "тема" събира толкова интерес? Преди време пуснах една тема(тази gong/viewtopic.php?f=53&t=111343&p=3672995&hilit= ) за "извънземни" с аргументи и факти и т.н.,а не събра толкова интерес, но когато някой от така наречените форумни клоуни пусне тема дали за извънземни, педя човек лакат брада или за СССР тя събира голям интерес.

п.п. не говоря само за себе си. Примерно темата за древните астронавти също не събра голям интерес.
Моля ви се колега,аз пиша тук от 3 години и моите публикации винаги са предизвиквали интерес.Вашето е просто копиране и никакъв авторски материал или коментар. :twisted:
Тука има доста хора,които могат да потвърдят това

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 05 апр 2013 14:07

Утре или вдругиден ще ви пусна тема за Драко-Рептилианците ,а по-нататък за расите които са извън Военно-Индустриалният комплекс и които помагат на хората

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 05 апр 2013 14:42

Пичове прекалявате с тия фантастики бре, Спрете да гледате Досиетата Х ,Fringe ,Стар Трек ,Междузвездни войни и т.н.напълно сте изкукали.Ако ви чуе някой психиатър ,ще ви заключи в лудницата веднага :shock: :).Всичко е художествена измислица и Караджов да ти кажа : Дядо Коледа не съществува,съжалявам че го научи от мен. :) :lol: :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 апр 2013 16:06

От коя влечугоподобна раса са българските футболни съдии? :?

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 05 апр 2013 16:20

Ами какво чакате...Свързвайте се с добрите извънземни и нападайте рептилите. Що ги бавите ? АТАКА! :evil:

Върни се в “Свободна зона”