1palq4o1 написа:venger написа:Има ли рептилии у форума?
Има-костенурката си е влечуго ( рептил )
Топло,топло.Истината е някъде там

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1palq4o1 написа:venger написа:Има ли рептилии у форума?
Има-костенурката си е влечуго ( рептил )
Sir_Vodkin написа:1palq4o1 написа:Слабо известен факт е, че "Колумбия" всъщност е името на кораба-майка на грейовете.костенурк написа:
Известно е на които трябваумишлено не го писах щото глеи ся зомбитата като чуят кораб-майка кво става
костенурк написа:С бинокъл
Моля ви се колега,аз пиша тук от 3 години и моите публикации винаги са предизвиквали интерес.Вашето е просто копиране и никакъв авторски материал или коментар.Alexx написа:Мен ми е чудно как такава "тема" събира толкова интерес? Преди време пуснах една тема(тази gong/viewtopic.php?f=53&t=111343&p=3672995&hilit= ) за "извънземни" с аргументи и факти и т.н.,а не събра толкова интерес, но когато някой от така наречените форумни клоуни пусне тема дали за извънземни, педя човек лакат брада или за СССР тя събира голям интерес.
п.п. не говоря само за себе си. Примерно темата за древните астронавти също не събра голям интерес.
Тука има доста хора,които могат да потвърдят товаКараджов написа:Моля ви се колега,аз пиша тук от 3 години и моите публикации винаги са предизвиквали интерес.Вашето е просто копиране и никакъв авторски материал или коментар.Alexx написа:Мен ми е чудно как такава "тема" събира толкова интерес? Преди време пуснах една тема(тази gong/viewtopic.php?f=53&t=111343&p=3672995&hilit= ) за "извънземни" с аргументи и факти и т.н.,а не събра толкова интерес, но когато някой от така наречените форумни клоуни пусне тема дали за извънземни, педя човек лакат брада или за СССР тя събира голям интерес.
п.п. не говоря само за себе си. Примерно темата за древните астронавти също не събра голям интерес.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 5 госта