Одобрявате ли затваряне на заведенията "Макдоналдс" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Швейцария закри всички заведения "Макдоналдс"
Това няма да спре хората да се хранят с Макдоналдс 

- BLUE CHAMPIONS
Tommi написа:Ами вкусно, затова е лишение. А на теб ако не са ти вкусни вече си е твой проблем.
Лишение е нещо много различно! Обясних ти съвсем други неща, ти ми опонираш за проблеми с вкусовете ми
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Всеки си решава какво да яде . В случая не е много полезно , но когато е в граници няма проблем 
Аз пък си мисля коя ли друга голяма верига в Швейцария ще бъде облагодетелствена от този ход 
- Странджата
- Контакти:
А бе то от много време и да си левскар не е здравословно - нито за кръвното, нито за сърцето ... Ама какво да се прави - вредни навици
Ама ако някой пусне тема - от утре всички левскари ще бъдат диспансеризирани, сигурно ще станем повече 
- becks32milan
- Контакти:
Боклуци, моклкуци ама нагъвате като мангали баница, нали ?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
BLUE CHAMPIONS написа:Tommi написа:Ами вкусно, затова е лишение. А на теб ако не са ти вкусни вече си е твой проблем.
Лишение е нещо много различно! Обясних ти съвсем други неща, ти ми опонираш за проблеми с вкусовете миКакто и да е...
Хайде обясни какво е лишението. Не е ли да се откажеш/да не употребяваш нещо, което ти харесва?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
по-добре да ям баничка с боза от колкото тия боклуци, а да знаете как ги приготвят в кухнята, вие е бедна фантазията, питките падат по пода, меса..... абе гнусна голяма
единственото хубаво е картофки или някоя напитка да си вземеш, без сок щото и там се правят ''експерименти'' от зад.
То баничките понеже по по-различен начин ги приготвят....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ако беше вярна статията, щеше да е супер.
"We apologize for a piece of misinformation in the article. A brief investigation into the question of whether Switzerland was going to close all McDonald's restaurants in the country showed that the information provided in the article above was not true to fact. Please accept our apologies. That part of the article has been deleted."