Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов

Мнениеот W84me » 06 юли 2010 17:45

dunavfc написа:Аз лично,съм доволен от правителството на Бойко Борисов,но не ми се пишат фермани защо е така.Само искам да кажя,че докато още има хора в тази страна,които подкрепят комунизма и БСП и имат за месии хора като Овчаров и Станишев,никога няма да се оправим.Дали е добро управлението на Герб,всеки преценява сам за себе си,но никога,абсолютно никога не трябва да се дава власта на БСП,ако трябва Атака да е на власт,но не и мръсните комунизми.СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА,СМЪРТ ЗА БСП,СМЪРТ ЗА СТАНИШЕВ !!!! СМЪРТ ЗА РУСИЯ !!!!

Пълен кретен си,брато...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юли 2010 18:09

Ако някой си има малко представа от икономика,ще знае,че бюджетния дефицит се попълва от намаляване на държавните разходи или увеличаване на данъците.Увеличаване на данъците не е решение в момент на рецесия,в каквато се намираме в момента,защото това ще доведе до намаляване на търсенето,а икономиката има нужда от точно обратното.Намаляването на държавните разходи ,не включва намаляване на работните заплати на държавните ведомства,защото трансферните плащания не се включват в БВП.В момента Дянков,прави точно обратното-намалява заплатите,което води до намаляване на дохода на потребителите,а оттам до намаляване на търсенето,което задълбочава кризата... Поне на теория управлението на финансите е крайно неправилно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 юли 2010 18:15

Не само намалява заплатите, а дори ги плащат наполовина от време на време и висят назад
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 юли 2010 18:21

ЦСКА-83 написа:kokic1986: Пич,леко ще се задавиш бре ;) . Такива като тебе е пълно и в моя квартал,които грам не разбират от политика,ама понеже вкъщи родителите са си казали нещо,в кафето подочул нещо и айде най-големия разбирач. Не трябва така-понеже е модерно да си като Бойчо(мъж скала,убавец и т.н.),и ние сляпо да си го следваме.
Като мъжкар, му свалям шапка и до тук

Не ми приказвай колко разбирам от политика - нямам претенции , че съм най-големия политолог , но съм участвал в 2 предизборни кампании и съм се срещал с някои интересни хора и понаучих някои интересни неща - за разлика от теб !

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 06 юли 2010 18:23

Сега ми стана ясно защо Помиярат е така засегнат от темата. Цялата държавническо-чиновническа паплач е поставена под леко напрежение и почват всички комуняги по веригата да пищят. Те са свикнали нищо да не вършат, спокойно да си правят далаверките без никой да им държи сметка, щото всички са от "нашите" и така сладко сладко да им минава живота, за разлика от хората в частния сектор, които си скъсват задниците да бачкат, много често не получават заплатите си, или ги получават със закъснение, ама не са седнали да плачат като девици за хикс, игрек и-кратко. Трябва цялата тази номенклатура да бъде сериозно раздрусана, за да види и обратната страна на монетата, а не да хленчи, че й намаляват или бавят заплатата, когато хиляди хора от частния сектор остават без доходи :idea: А на всичко отгоре, "уСлуга-та", която предлагат е на ниво Зимбабве като отношение към гражданите :idea:

Айде философтсвайте си колкото щете.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 06 юли 2010 18:24

На следващите избори ще се кандидатирам.
Гласувайте за мене ще ви Оправя.Първото нещо което ще направя е да махна акциза на бирата и тя да поевтинее!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 юли 2010 18:29

W84me написа:Ако някой си има малко представа от икономика,ще знае,че бюджетния дефицит се попълва от намаляване на държавните разходи или увеличаване на данъците.Увеличаване на данъците не е решение в момент на рецесия,в каквато се намираме в момента,защото това ще доведе до намаляване на търсенето,а икономиката има нужда от точно обратното.Намаляването на държавните разходи ,не включва намаляване на работните заплати на държавните ведомства,защото трансферните плащания не се включват в БВП.В момента Дянков,прави точно обратното-намалява заплатите,което води до намаляване на дохода на потребителите,а оттам до намаляване на търсенето,което задълбочава кризата... Поне на теория управлението на финансите е крайно неправилно.

Бюджетен дефицит се получава когато държавата има повече разходи от колкото приходи в хазната - кой го допусна това ???? - предишното правителство . Кажи ми като си такъв голям икономист каво разбираш под намаляване на държавните разходи ?

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 06 юли 2010 18:46

Моета оценка за това правителство е 4 , но при положение ,че за предните две правителства бяха за 2-ки , това направо се справя страхотно , не гласувах за тях на последните избори , но ако поддържат нивото ще гласувам за тях на следващите.
Очакванията ми бяха надхвърлени многократно ,все пак все още не сме фалирали , което си е постижение ,все пак с комунистите си фалирахме на всеки 10-ина 15 години без да има кризи.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 юли 2010 18:48

Rodn1 написа:На следващите избори ще се кандидатирам.
Гласувайте за мене ще ви Оправя.Първото нещо което ще направя е да махна акциза на бирата и тя да поевтинее!

Ти си нашия човек 8-)
............................................
Ако някой модератор иска може да пусне една анкета ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 06 юли 2010 19:05

modor написа:
Rodn1 написа:На следващите избори ще се кандидатирам.

Ти си нашия човек 8-)
............................................
Ако някой модератор иска може да пусне една анкета ;)

Кво гласуване ? Ти в ред ли си ! Направо тичай при Обама и се моли да те назначи за надзира... губернатор :) на резервата за славяни
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Върни се в “Свободна зона”