Ето как Волен Сидеров краде нашите пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Ето как Волен Сидеров краде нашите пари

Мнениеот MORSKI » 09 фев 2013 00:37

zuekaa написа:
obi4am_pirin написа:
zuekaa написа:Помните ли го преди да влезне в парламента, как изглеждаше всяка вечер се появяваше по СКАТ с едно вехто сакенце и едни одрипани дънка. А сега екскурзии за по 25 000 лв с любовницата си , любовницата му с 1 000 заплата си купи апартамент за 400 000 лв
Гледайте това предаване и ще се хванете за главата има ли толкова нагъл човек в БЪЛГАРИЯ коментарите ги оставям на вас :)

ЕТО ГО И ПРЕДАВАНЕТО http://video.mail.ru/mail/bumba_lena/37/4434.html

Не защитавам Сидеров но ми харесват някой негови предложения включително и това от днес да се разкарат електроразпределителните дружества от България!И после всеки един от тези 240 хубавци в парламента не е там случайно и се облагодетелства и то много повече от 25 000 лв!Няма да влизам в диалог кой е крал повече мен ме интересува някой да предлага и да прави нещо за хората!

Пич , този не е откраднал 25 000 лв той е откраднал около 8 000 000 лв само от партия АТАКА тези пари са за партията не за собствена облага представям си ако стане премиер какво крадене ще пада този е безкруполен гледа те в очите и ти казва , че онези СДС БСП ... крадът атой с другата ръчичка ти бърка в задния джоб и ти взема лева ГЛЕДАЙ ПРЕДАВАНЕТО което съм постнал и ще разбереш за к во иде реч

Не, че нещо, но тея от СКАТ са също толкова противни., До преди години бяха заедно с него и той с тях, сега обърнаха палачинката., Такива като тях и Валерко Симеонов най-ги мразя. Лицемери! Да не говорим, че това ми изглежда като зле скалъпен опит да откраднат някой друг потенциален гласоподавателн. А върха бяха интервюираните депутати, които говореха за морал :lol: Костов и Масларова, които колко окрадоха не е истина. Доган, Бойко, Станишев, Костов и т.н са същите като Волен.

Потребителски аватар
South_Park

Re: Ето как Волен Сидеров краде нашите пари

Мнениеот South_Park » 09 фев 2013 13:02

patron написа:
optimista написа:Истината е една, всички са маскари, няма свестни и НЕкрадливи политици. Всеки, който иска да стане депутат отива с ясното съзнание, за да бръкне в кацата с мед.

Най-точният коментар в цялата тема!

Най-мазохистичния коментар в цялата тема ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”