http://www.youtube.com/watch?v=X5UaTUBt04M
Ето ви линк към американски документален филм на тази тема ! Там всичко е обяснено защо и как се прави ! Даващият интервюто както можете да се досетите вече не е сред живите, защото му е било помогнато да се пресели във "вечните ловни полета" ..... Изгледайте всички 9 части от филма. Той е правен в Америка от известен там журналист . Темата там е много актуална и е се коментира в още много такива документални филми и публицистични предавания.
Всеки българин – с микро чип!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всеки българин – с микро чип!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- dreben23
- Контакти:
Олеле мале.. Все си мислех, че в нашето общество има поне 10 мозъка със сиво вещество, ама уви, те хората отдавна са "имплантирани" ... Ще се опитам да догадя горе-долу как ще изглеждат накрая нещата:
[offtopic]ЕПИЛОГ
"Някъде, някога след неизвестно време...
И ето Б. на излизане от хотел "Търминал айланд", понечва да плати сметката за дългогодишния си престой, полага чело на касата, но внезапно гърбът му се сецва, нещо непридвидено и от свръхчовешките световни проекти по биотехнология и парамедицина и се случва неизбежното, в резултат на което банковата му сметка се оказва напълно празна... "
Защо и как- потърсете отговора на тези екзистенциални въпроси у "Aнонимните"- единствените останали без имплант с чип известни още като Съпротивата, тъй като никой и никога не знаел кои са, как и къде да ги намери. Единствената останала надежда за спасяването на човешката раса."
Какво ще се случи после и ще може ли някой да помогне на хората отново да бъдат свободни и "неимплантирани", потърсете отговорите на тези и други важни въпроси в социалните мрежи, но... едва ли ще ги намерите!
"КРАЙ! "
Цитати от знаменития финал на все още ненаписаният едноименен роман "Добре дошли на червената планета"
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ: Поради неналичност на достатъчно бюджет в банковите сметки на режисьора на продукцията и продуцента дългоочакваната премиера на филма се отлага за неопределен период от време.
Молим за вашето любезно съдействие за набиране на средства за осъществяването на премиерата, предоставяме и настоящата банкова сметка с 164 битов енкриптиран IBAN код ************************** изцяло от съображения за сигурност.
Какъв талант само, а!
[/offtopic]

[offtopic]ЕПИЛОГ
"Някъде, някога след неизвестно време...
И ето Б. на излизане от хотел "Търминал айланд", понечва да плати сметката за дългогодишния си престой, полага чело на касата, но внезапно гърбът му се сецва, нещо непридвидено и от свръхчовешките световни проекти по биотехнология и парамедицина и се случва неизбежното, в резултат на което банковата му сметка се оказва напълно празна... "
Защо и как- потърсете отговора на тези екзистенциални въпроси у "Aнонимните"- единствените останали без имплант с чип известни още като Съпротивата, тъй като никой и никога не знаел кои са, как и къде да ги намери. Единствената останала надежда за спасяването на човешката раса."
Какво ще се случи после и ще може ли някой да помогне на хората отново да бъдат свободни и "неимплантирани", потърсете отговорите на тези и други важни въпроси в социалните мрежи, но... едва ли ще ги намерите!
"КРАЙ! "
Цитати от знаменития финал на все още ненаписаният едноименен роман "Добре дошли на червената планета"
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ: Поради неналичност на достатъчно бюджет в банковите сметки на режисьора на продукцията и продуцента дългоочакваната премиера на филма се отлага за неопределен период от време.
Молим за вашето любезно съдействие за набиране на средства за осъществяването на премиерата, предоставяме и настоящата банкова сметка с 164 битов енкриптиран IBAN код ************************** изцяло от съображения за сигурност.
Какъв талант само, а!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
THE G.A.M.E
vaskonti написа:Ок, освен общите приказки колко съм заблуден и сляп, нещо конкретно да кажете? От какво може да се притеснява един почтен човек, който просто си работи работата и си гледа семейството? Не казвам, че чипирането е добро, просто питам какво конкретно е лошото?
В началото всичко ще е ОК.
Никой от нищо не би трябвало да се притеснява ...
Проблемът ще настъпи по-късно.
Щото "чипираните" всъщност са белязани.
Това ще е много сериозен проблем за тях ...
THE G.A.M.E написа:vaskonti написа:Ок, освен общите приказки колко съм заблуден и сляп, нещо конкретно да кажете? От какво може да се притеснява един почтен човек, който просто си работи работата и си гледа семейството? Не казвам, че чипирането е добро, просто питам какво конкретно е лошото?
В началото всичко ще е ОК.
Никой от нищо не би трябвало да се притеснява ...
Проблемът ще настъпи по-късно.
Щото "чипираните" всъщност са белязани.
Това ще е много сериозен проблем за тях ...
Е нали това питам - какъв е този сериозен проблем, който ще последва? Какво ще стане? Аз, например, нямам нищо против във всеки един момент да знам къде е детето ми и какво е здравословното му състояние. Дори конспираторите е редно да признаят, че това поне е нещо положително. Аз питам какви са отрицателните неща, които следват от това чипиране?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
-
THE G.A.M.E
Васка, има една приказка ... "Ако ти обещават раят на Земята, значи те лъжат".
И още ... "Пътят към ада е постлан с добри намерения".
Аз и да ти разкажа какво ще последва за белязаните, ще махнеш с ръка и ще кажеш - "Религиозни глупости".
Така че, няма смисъл.
Всеки е убеден във вярата и убежденията си ... Това си е най-нормалното нещо.
Трудно е да се убеди някой в нещо, когато този някой смята дадена идеология или теза за "Глупости".
И все пак ...
Прочети "Откровението на Йоан", там ще намериш отговора.
И още ... "Пътят към ада е постлан с добри намерения".
Аз и да ти разкажа какво ще последва за белязаните, ще махнеш с ръка и ще кажеш - "Религиозни глупости".
Така че, няма смисъл.
Всеки е убеден във вярата и убежденията си ... Това си е най-нормалното нещо.
Трудно е да се убеди някой в нещо, когато този някой смята дадена идеология или теза за "Глупости".
И все пак ...
Прочети "Откровението на Йоан", там ще намериш отговора.
Това чипиране ще се осъществи, но със сигурност няма да е през 2013г. Това ще става постепенно.
Един честен и почтен човек ще се притеснява, но един роб няма да се притеснява. Ти май клониш към вторите.
Дано като дойде време, повечето хора на земята да не мислят по този начин. Но с това робско мислене като този, май чипирането е неизбежно.
vaskonti написа:Да приемем, че това е вярно. Може ли някой да ми обясни защо това "чипиране" е лошо и от какво трябва да се притеснява един честен и почтен човек, който не върши престъпления, а си гледа живота и семейството?
Един честен и почтен човек ще се притеснява, но един роб няма да се притеснява. Ти май клониш към вторите.
Дано като дойде време, повечето хора на земята да не мислят по този начин. Но с това робско мислене като този, май чипирането е неизбежно.
Разбрах, чипирането просто е лошо и точка. Ама защо е лошо, какво е лошото...подробности, които даже нямало смисъл да бъдат изброявани.
Какъв е проблемът да ми кажете поне едно от тези лоши последици? Аз ви казах едно положително нещо, вие ми кажете отрицателните - поне едно от тях! Толкова ли е трудно? Айде, помогнете на мен, клетия слепец, да избяга от оковите на НСР!
Какъв е проблемът да ми кажете поне едно от тези лоши последици? Аз ви казах едно положително нещо, вие ми кажете отрицателните - поне едно от тях! Толкова ли е трудно? Айде, помогнете на мен, клетия слепец, да избяга от оковите на НСР!
I'll be the savior of you all
Васковец, много сериозен автогол си вкарваш, поддържайки подобна позиция. Ще си загубиш уважението и сред поддръжниците на ГЕРБ.
Искаш поне едно отрицателно, добре. Ако се приеме написаното в текста за абсолютна истина, това: "В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им." не ти ли се струва меко казано притеснително? Или ще кажеш че тези, които упражняват този контрол имат добри намерения? Дори и такъв контрол да е невъзможен едва ли някой се съмнява, че технологията би довела до пълно следене и наблюдение на всеки чипиран. С други думи всеки опит за организиране на някаква масова съпротива срещу властимащите ще бъде потушаван на ранен етап.
Искаш поне едно отрицателно, добре. Ако се приеме написаното в текста за абсолютна истина, това: "В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им." не ти ли се струва меко казано притеснително? Или ще кажеш че тези, които упражняват този контрол имат добри намерения? Дори и такъв контрол да е невъзможен едва ли някой се съмнява, че технологията би довела до пълно следене и наблюдение на всеки чипиран. С други думи всеки опит за организиране на някаква масова съпротива срещу властимащите ще бъде потушаван на ранен етап.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Тоя Васконти ми изглежда или на някаква илюминатска подлога и явен провокатор и трол или на ебаааааати и невероятния балък
Нямало проблеми каза да те чипират. Първи проблем - това е посегателство срещу личността на човека. Аз ако искам мога още сега да си изхвърля телефона, компютъра, часовника и каквото още се сетиш - защото това не ми е нужно, мога и без него и ако поискам - го правя. Но чипирането е в противоречие с правото на свободен избор и влиза в противоречие с основните ценности на 21-ви век - че човек е ценност номер 1 за всички времена и всичко останало идва после. Щото както казах - телефона и дебитната карта можеш да ги метнеш у коша когато си искаш, но чипа - НЕ!!!
Това е първото и най-важно, всичко останало са просто следствия от това обстоятелство. Тука говорим за тотален контрол, обезсмисляне на човешкото съществуване, анулиране на понятието "свободна воля" и каквото още му хрумне на човек.
Ясно е, че има балъци, които с радост биха се простили с всичко човешко за имагинерното чувство за "сигурност" което един подобен имплант би им осигурил (пълна лъжа и кьорфишек естествено) като между другото хора са били чипирани съвсем ДОБРОВОЛНО след 11-ти септември щото видиш ли искали сигурност (не се съмнявам, че когато дойде време да влезе в ход това чипиране пак ще изиграят театро подобно на това от 11-ти септември) но все пак се радвам, че в този форум има и хора със самостоятелно мислене и твърда гражданска позиция. Евала на такива хора

Нямало проблеми каза да те чипират. Първи проблем - това е посегателство срещу личността на човека. Аз ако искам мога още сега да си изхвърля телефона, компютъра, часовника и каквото още се сетиш - защото това не ми е нужно, мога и без него и ако поискам - го правя. Но чипирането е в противоречие с правото на свободен избор и влиза в противоречие с основните ценности на 21-ви век - че човек е ценност номер 1 за всички времена и всичко останало идва после. Щото както казах - телефона и дебитната карта можеш да ги метнеш у коша когато си искаш, но чипа - НЕ!!!
Това е първото и най-важно, всичко останало са просто следствия от това обстоятелство. Тука говорим за тотален контрол, обезсмисляне на човешкото съществуване, анулиране на понятието "свободна воля" и каквото още му хрумне на човек.
Ясно е, че има балъци, които с радост биха се простили с всичко човешко за имагинерното чувство за "сигурност" което един подобен имплант би им осигурил (пълна лъжа и кьорфишек естествено) като между другото хора са били чипирани съвсем ДОБРОВОЛНО след 11-ти септември щото видиш ли искали сигурност (не се съмнявам, че когато дойде време да влезе в ход това чипиране пак ще изиграят театро подобно на това от 11-ти септември) но все пак се радвам, че в този форум има и хора със самостоятелно мислене и твърда гражданска позиция. Евала на такива хора
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Откровения, бла бла бла, след две поколения ще видите, бла бла бла
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet