Гладът превърнал севернокорейците в канибали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Гладът превърнал севернокорейците в канибали

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 яну 2013 15:01

shumkar_44 написа:Да си кажа правичката, аз виждам във всичките лъжи и отрицателни хиперболи, писани за северно корейския народ, един удобен повод за вербуване на съмишленици с цел бутане на последната крепост срещу съвременната капиталистическа империя.

Каква "крепост" може да бъде С. Корея ?

Реално никой не се притеснява от тях и нямаше да ги закача ( което не е добре, щото без никакви съмнения там условията на живот не са особено хуманни ) ... Ако тези не заплашваха мира в региона.
Че и в света, като цяло ...

Толкова ли е трудно да се приеме, че има хора на които им пука за другите и за това, как живеят.
Защо непрекъснато някои виждат "задна мисъл" и несправедливо "очерняне" в негативните новини за Северна Корея ? :roll:

То в последните години се чуха за всякакви издевателства над народа там.
За тях потвърдиха и някак си избягали от там севернокорейци.
Всичко ли е лъжа и "Западна пропаганда" ?
И за какво ...
Щото са много страшни севернокорейците ... Имат несметни богатства и лошите искат да ги откраднат. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 29 яну 2013 15:44

Никой не го е страх от С. Корея. Ако бяха заплаха отдавна да бяха пометени. Просто трябва да има някой да играе ролята на дядо Торбалан за да плаши запада и САЩ, за да могат да се оправдаят големите военни бюджети и харчове.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 яну 2013 15:48

Западните медии пишеха същото и за България преди 1988 година, но аз не помня да сме си яли близките :oops:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 яну 2013 16:00

Даже преди да ги ядат ги бият с пръчки да им е по-крехко месото.Ама по-чудно е този вносен салам(журналист) как се е отървал или само някой крак или ръка са му изяли.Чувал съм,че много си падали по бели бъбреци,дано не е бил мъж.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 яну 2013 16:26

amstel_beer написа:Западните медии пишеха същото и за България преди 1988 година, но аз не помня да сме си яли близките :oops:

То и нашите медии публикуваха карикатури с пияни американци, държащи кока-кола в ръка...
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 29 яну 2013 16:37

vaskonti написа:
amstel_beer написа:Западните медии пишеха същото и за България преди 1988 година, но аз не помня да сме си яли близките :oops:

То и нашите медии публикуваха карикатури с пияни американци, държащи кока-кола в ръка...

Истината е някъде там явно :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 яну 2013 18:20

Така като гледам шараните веднага налапаха стръвта им подадена от капиталистическите лъжци и негодници. Аз пък казвам евала на такива нации, противопоставящи се на световния империализъм в цялата му многоликост. Евала, С. Кореа, евала Куба, евала Чавез. Живи и здрави и да се слави делото ви. А относно условията на живот в С. Корея едва ли някой от туксписващите е в състояние да каже как точно стоят нещата :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 29 яну 2013 18:25

хаха, северна Корея и глад ! абе колега жалко,че си от Левски излагаш се с тези измислени капиталистически теми
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 яну 2013 18:58

Интересна тема и ужасна новина. Аз лично си имам едно наум доколко това е вярно. Факт е, че С.Корея е трън в задника на доста хора и всячески се опитва да се манипулира общественото мнение спрямо тази държава, за да се получи след време одобрение за военен удар срещу тази страна. Но чак такава грозна лъжа да се съчини... ддз, това е меко казано отвратително.
От друга страна много ми е Х тия "репортери", които са събрали тия 12 страници информация как са ги събрали? На място в Северна Корея ли? Че защо не са изядени тогава? :idea: А ако не е място... каква им е гаранцията, че някой не си е направил с тях ташак, най-общо казано да ги е взел за... мезе. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Лесно е да сочим някого с пръст и да казваме този е такъв, без да разполагаме с информация от първа ръка. Не е нищо ново САЩ да очернят свои врагове използвайки журналистиката за манипулация на общественото мнение. Реално каква е гаранцията, че повечето от тия слухове и новини, които достигнаха до нас през последната една година са верни? Или с други думи как избирате на коя недоказана новина да вярвате?

По тоя въпрос оставам скептик. Ако това е вярно, то това е ужасно и вече ООН трябва да направи нещо по въпроса. Но ако е лъжа..., то това е една от най-грозните журналистически манипулации в последните десет години! Аз лично към момента по-скоро отказвам да повярвам на тази новина.

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 яну 2013 19:16

urkoto написа:Така като гледам шараните веднага налапаха стръвта им подадена от капиталистическите лъжци и негодници. Аз пък казвам евала на такива нации, противопоставящи се на световния империализъм в цялата му многоликост. Евала, С. Кореа, евала Куба, евала Чавез. Живи и здрави и да се слави делото ви. А относно условията на живот в С. Корея едва ли някой от туксписващите е в състояние да каже как точно стоят нещата :idea:

С жена ми имаме идея да направим един велопоход, като маршрута минава през Северна Корея. Как мислиш, добра ли е идеята? С какво око ще погледне на нас братския корейски народ ако решим да пропуснем да минем през мавзолея и си спестим един истеричен плач в израз на дълбока скръб от загубата на предишните Ким-овци?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Върни се в “Свободна зона”