Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 яну 2013 13:36

urkoto написа:Иначе относно българската следа в цялата работа, изключително приятно останах из онези дни когато съвсем случайно попаднах на предаването на г-н Стамен Стаменов, нещо невидимата планета или нещо такова. Общо взето до голяма степен приповтаря приказките на г-н Айк, като в добавка коментира и че бил влизал в контакт с извънземни от съзвездието Андромеда. Последното ми се видя малко филм, но като цяло бих казал, че прави доста добри и точни анализи този господин на ситуацията.

Качват ли се някъде материали от този Стаменов? Дали е възможно да пуснеш линк?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 яну 2013 13:40

BLUE CHAMPIONS написа:
urkoto написа:Иначе относно българската следа в цялата работа, изключително приятно останах из онези дни когато съвсем случайно попаднах на предаването на г-н Стамен Стаменов, нещо невидимата планета или нещо такова. Общо взето до голяма степен приповтаря приказките на г-н Айк, като в добавка коментира и че бил влизал в контакт с извънземни от съзвездието Андромеда. Последното ми се видя малко филм, но като цяло бих казал, че прави доста добри и точни анализи този господин на ситуацията.

Качват ли се някъде материали от този Стаменов? Дали е възможно да пуснеш линк?

Ей това гледах аз - http://vbox7.com/play:73c6443590
Иначе само с написването на името му във вибокс има още доста материали, човека има издадени и няколко книги които с интерес бих прочел ;)

Иначе само към допълнение за балъците дето махат с лека ръка към всичките приказки за тотален контрол и ги определят лекомислено като кьорфишеци - господа, вие в момента плащате ли масрафа на банкерите дето изкувствено създадоха тази криза с цел лично облагодетелстване и още по-широко разтваряне на ножицата между бедни и богати ИЛИ НЕ ГО ПЛАЩАТЕ??? Щото ми се чини, че го плащате (както и аз де, и всички останали без един тесен строго определен кръг "хора" кланящи се на гущероподобните си оверлорди). Също така за фалирал банкер покрай кризата да сте чули? Щото аз баш в най-големия разгар на кризата когато хората си губеха работата и покрива над главата чух друго нещо - за банкери, "спасени" с пари на данъкоплатеца (същия тоя на който взеха и последната риза) и раздаване на едни многомилионни бонусчета за "добре свършена работа". Та те такива ми ти работи ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 яну 2013 13:42

Пич белене е против рептилите, нали? Щото братята руснаци го правят за наше добро, а рептилите ни облъчват за да не го построим и да ни съсипят и да останем без ток. Така те ще ни контролират и ще ни дават ток само когато се подчиняваме нали? Ебаси много бързо я разбрах тая теория...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 яну 2013 13:44

urkoto написа:
CTAHKO написа:Айк има страхотни попадения и интересното е,че голяма част от нещата които е казал се случват точно по начина,по който той предрича :)

П.П. Той има много презентации,а не е една.

Конкретно тази презентация озаглавена Secrets of the Matrix мисля че е една - към 4 часа и нещо беше, но всяка секунда си заслужава да се види, чуе и ОСМИСЛИ! Има я в пайрътбея, особено частта за 11-ти септември направо разкоства читалищното театро разиграно от илюминато-рептилската паплач със съдействие на пионките си от президентската администрация, ЦРУ и братската службичка МОСАД.

Също така много хора се смяха на Айк за рептилите и за кухата земя, но май накрая нещата ще се окажат точно така???

Иначе относно българската следа в цялата работа, изключително приятно останах из онези дни когато съвсем случайно попаднах на предаването на г-н Стамен Стаменов, нещо невидимата планета или нещо такова. Общо взето до голяма степен приповтаря приказките на г-н Айк, като в добавка коментира и че бил влизал в контакт с извънземни от съзвездието Андромеда. Последното ми се видя малко филм, но като цяло бих казал, че прави доста добри и точни анализи този господин на ситуацията.

Дейвид Айк верно казва много интересни неща ама и говори пълни глупости! Особено нещата свързани с рептилите. Няма такива рептили. Айк имам чувството,че дори го играе двоен агент без да иска.Защото с тези нещо които говори прави така,че слага под похлупак сериозните "конспирации" и дрънканията за извънземни,демони,ню ейдж и прочие.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 яну 2013 13:47

urkoto написа:Ей това гледах аз - http://vbox7.com/play:73c6443590
Иначе само с написването на името му във вибокс има още доста материали, човека има издадени и няколко книги които с интерес бих прочел ;)

Мерси :) Изненадващо ми е убягвал този българин в изучаването ми на тази материя. Иначе "слепия, ако не иска да прогледне", ти не можеш да му отвориш очите! Мисля, че се досещаш какво искам да ти кажа?! ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 яну 2013 13:48

ALexxx, ти си бунтар нали щото си против всички..и си разконсипирал правителствата докато чоплиш семки на стадиона.,,.. ХАХАХАХАХАХАхА СМешник,,

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 яну 2013 13:49

BLUE CHAMPIONS написа:
urkoto написа:Ей това гледах аз - http://vbox7.com/play:73c6443590

Мерси :) Изненадващо ми е убягвал този българин в изучаването ми на тази материя. Иначе "слепия, ако не иска да прогледне", ти не можеш да му отвориш очите! Мисля, че се досещаш какво искам да ти кажа?! ;)

Абсолютен факт! На малоумника, колкото и да му обясняваш, че само един роб може да бъде контролиран, той си знае, че някой го контролира.... ХАХАХахаха

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 яну 2013 13:53

Значи като влезете в кенеф, тези които не пикаят на писоарите, а в кабинките са рептили.. щото ще ги видим, че пикаят през показалеца... А сега за замислите, че 30-40% от хорат пикаят в кабинките.... Ебаси.. ЗАОБИКОЛЕНИ СМЕ ОТ РЕПТИЛИ!!!!

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 яну 2013 13:55

А бе пичове само капиталистите ли са рептили.. или и Путин и Медведев? А северна корея дали има рептили? хмммм

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 яну 2013 13:56

Много е лесно и просто 8-) Какво се иска за да имаш пълен контрол над масите?Да имаш контрол над храната,енергията,здравето,информцията и капиталите.В момента какво е положението?Всички тези сектори се държат от големи корпорации,които са собственост на няколко големи банки,зад които стоят една шепа хора 8-) В общи линии една пирамидална структура 8-) Единственото,на което не успяха да сложат ръка(поне за сега) е интернет пространството.Мястото от което всеки сам си избира какво да чете,какви сайтове да посещава,каква информация да отсее за себе си,а не по всички медии да му пилят мозъка по един и същи начин,както с информация,така също и с НЛП 8-)

П.П. Естествено това е мое мнение и не искам да ангажирам никой,а и нямам за цел да те убеждавам.Както писах по-горе,всеки сам си избира,коя информация да отсее за себе си.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”