Косопад и Обрезан по рождение
Тема за интересни сериали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
favaca8888
- Контакти:
Re: Тема за интересни сериали
Най-яките сериали са турските сериали
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Eric_Cantona
- Контакти:
Препоръчвам ви Arrow / Стрела ново сериалче все още на 1-ви сезон.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Искам си Акаунта
Безусловно най-добрия сериал който съм гледал е "Шитът" ( The Shield ). В момента по БТВ екшън върви първия сезон ( или втория вече ) . А съм гледал всичко читаво което е излизало последните 20 години . 
- modor
- Контакти:
plamenst7 написа:Аз бих препоръчал Terra nova и Revolution, като от втория са излезнали само 10 епизода до момента и продължението ще е някъде през март.
Тера Нова го спряха
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Аз дето по принцип не харесвам сериали смятам, че Game of thrones е невероятен.Разбира се книгите са 2 пъти по хубави.Феновете на фентъзито ще го оценят 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Boardwalk empire,Magic city за тези които харесват гангстерски филми ,с привкус от 20-те и 50-те години на миналия век.И едно предложение от руското кино" Страсти по Чапаю"или както е известен сериала "Животът на Чапаев" според мен много добър, разбира се който харесва руски сериали и не е предубеден ще му се хареса.
CTAHKO написа:Синове на анархията
+1 Доста ъндъррейтед според мен, защото е с класи над повечето бози и сапуни, които вървят в момента. Инче бих препоръчал и всички сериали на канала Шоутайм - Californication Shameless Dexter Homeland... както и на НВО сериалите. Game of Thrones наситина не е много за хора, които са чели книгата, защото света и историята са много мащабни и няма как всичко да бъде описано в един сериал и доста неща се изпускат, но все пак са го направили не лошо.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- Bartolomej
- Контакти:
Значи темата е за интересни сериали , а тука 95% са скучни , глуповати и откровено казано безмозъчни сериали . Дайте по темата да пишем
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Трима братя три сестри е номер 1

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.