Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Мнениеот child in time » 18 яну 2013 11:09

Целия цирк е че след като БТВ не се излъчват по Булсат рекламодателите почнаха да питат пред кого точно рекламират ? Като те гледат 35% по - малко съответно и цената на рекламата би трябвало да падне ! А все пак БТВ не е към бюджета и се получава кофти някак си! :) :) :)
Б(осфор)ТВ ЗАКРИВАЙ!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 18 яну 2013 11:11

Captain Stottlemeyer написа:
Patriot написа:
obi4am_pirin написа:....Те обаче не пропуснаха да рекламират комичното ръководство как да се монтира домашна антена тип "вилица", за да могат "онеправданите" зрители да гледат турските сериали, които преобладават в програмната схема на БТВ. По модела на рекламите за цифрова телевизия от БТВ съветват зрителите да насочат "вилиците" към съответния телевизионен предавател .

Направих си труда да извадя сериалите от програмната схема на bTV за днес, 18 януари, петък: „Али Макбийл”, „Батман на бъдещето” (детски), „Две момчета и едно момиче”, „Проект зета” (детски), „Хамелеони”, „Никита”, „Извън играта”, „Кости”, „Досиетата Х”, „Зайнфелд”, „Зоро”, „Щитът”, „Слънчева Филаделфия”, „Да, мило”, „Синове на анархията”, „Клуб веселие”, „Вавилон 5”, „Приятели”, „Експериментът”, „Домашен арест”. Може да съм пропуснал някой... Сериалите са произведени в САЩ (преобладаващия брой), Колумбия, Канада, Мексико, България. Някои от тях са носители на наградите "Златен глобус" и "Еми".
Обичащият "Пирин", можеш ли да посочиш поне 1 (един) турски сериал, или както винаги преписваш отнякъде без да мислиш (мисли който може ;) ) и бомбардираш форума с тъпи "новини". 8-)

http://www.btv.bg/programata/

Ти колега от кога стана адвокат на БТВ...? нещо ми миришеш на платена писарушка....винаги си на гърнето похлупака ...нещо се оливаш с изказванията си по всички теми в този форум. Или между 16-19ч по БТВ дават само Американски сериали ..?? не те чух професоре.. ;) ;) ;) всеки си има мнение ама твоето се явява АДВОКАТСКО колега.....винаги е така. Кой ти плаща че да се вкараме и ние в схемата..???)))) СМЕШНИК СИ...

Смешник си ти, форумен "патриоте". Ще пиша когато, където и каквото искам, дрисльо. Не си ти този, който ще ми нареждаш, ясен ли съм? 8-)

Пи ли СИ Хапчетата днес..?? Каза ли на мама че си станал вече...?? ако ли не ..НАПРАВИ ГО.... :) :

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 11:11

Аз пък не мога да разбера, дали повечето от вас осъзнават, че имат щастието и привилегията да живеят в свободна и правна страна в която всеки е свободен да гледа,каквото си иска :? Не искаш БТВ и турски сериали,е ми не го гледай бе пич...Има още 150 разнообразни канала на всякаква тематика,какво ти пречи или те задължава да се тормозиш с БТВ ? Защо искате едва ли не бунтове и революции,които да свалят някакъв си конкретен телевизионен канал.Хора са умирали за това,днес ние с вас да имаме ПРАВО ! Аз например не гледам модните канали,фолклорните,каналите с готварска тематика и т.н. И какво правя аз ? Просто не ги гледам,нито искам да ги премахват,нито да фалират,за всеки влак си има пътници.Който иска има пълното право да си гледа БТВ,който иска може да си гледа не турски,ами и марсиански сериали,това е право на всеки човек.Аз пък харесвам и БТВ и ТВ7,защото се информирам добре посредством тяхните канали,който мисли,че тези канали го манипулират и му внушават някакви неща,да гледа CNN,Euronews или BBC...

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 18 яну 2013 11:14

темата е защо хората са НЕДОВОЛНИ(не харесват) ьтв и израз на това е нападението в ефира на сутрешния блок. в повечето постове споделяме защо не харесваме това "нещо" и мненията са сходни. от друга страна пред зрителя (абонат на бск) излиза следното положение: заради лейди, синема, ринг и комеди, трябва да се плаща за ьтв и екшън, явяващи се ракетоносители не безполезните. от бск много правилно искат ъто да е безплатно, а др 5 канала да повдигат месечния абонамент на всеки, който иска да ги има. естествено това няма как да устройва медиягуп и спират сигнала. излиза, че ни изнудват да плащаме за непотребните ни канали. ако не е така някой да ме светне?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 яну 2013 11:18

nib написа: Не гледан турски, даже никви сериали ама БТВ екшън и БТВ новините щяха да ми липсват

И какви са новините на бтв??? За мене са никакви!
бтв екшън, само заради спорта ли ще ти липсва? Има и други алтернативи.

Никога не съм бил абонат на булсатком (и няма и да бъда, понеже имам страхотен русенски доставчик), но в конфликта булсатком- бтв/тв 7, съм 1000000% на страната на булсатком.
Крайно време е, Негово Величество Зрителят (абонат на даден доставчик на тв сигнал), да има право сам да избира желаните ТВ програми, които иска да гледа и с оглед на изборът му да се ценообразува месечната му такса. Лично аз, бих си избрал не повече от 30-на ТВ програми, като ОПРЕДЕЛЕНО не бих сложил нито едно бтв, не ми трябват и 4-5 чалга канала канала и други буламачи. ТВ 7 също не бих я сложил в пакета си (имам друга опция да гледам по 5-6 мача от Серия А на живо всеки кръг), последнитят месец Цветан Василев (който много повече прилича на Борат, от Батков) ми направи лошо впечатление на нелоялен и некоректен бизнесмен, нищо чудно да вкара тези практики и в Ботев Плд.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 18 яну 2013 11:19

dunavfc написа:Аз пък не мога да разбера, дали повечето от вас осъзнават, че имат щастието и привилегията да живеят в свободна и правна страна в която всеки е свободен да гледа,каквото си иска :? Не искаш БТВ и турски сериали,е ми не го гледай бе пич...Има още 150 разнообразни канала на всякаква тематика,какво ти пречи или те задължава да се тормозиш с БТВ ? Защо искате едва ли не бунтове и революции,които да свалят някакъв си конкретен телевизионен канал.Хора са умирали за това,днес ние с вас да имаме ПРАВО ! Аз например не гледам модните канали,фолклорните,каналите с готварска тематика и т.н. И какво правя аз ? Просто не ги гледам,нито искам да ги премахват,нито да фалират,за всеки влак си има пътници.Който иска има пълното право да си гледа БТВ,който иска може да си гледа не турски,ами и марсиански сериали,това е право на всеки човек.Аз пък харесвам и БТВ и ТВ7,защото се информирам добре посредством тяхните канали,който мисли,че тези канали го манипулират и му внушават някакви неща,да гледа CNN,Euronews или BBC...

Ок, гледаш и това е. Ако си абонат на БСК, минаваш на друг доставчик. Аз лично нямам bTV и повярвай ми-не ми липсват особено. Гледал съм техни предавания, сега гледам друго. Може би когато започне ШЛ няма да е така, но ще видим. Категорично не смятам, че трябва да плащам за пакет канали, от които гледам малко един, който пък е ефирен и би следвало да е безплатен.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 яну 2013 11:21

obi4am_pirin написа:....Те обаче не пропуснаха да рекламират комичното ръководство как да се монтира домашна антена тип "вилица", за да могат "онеправданите" зрители да гледат турските сериали, които преобладават в програмната схема на БТВ. По модела на рекламите за цифрова телевизия от БТВ съветват зрителите да насочат "вилиците" към съответния телевизионен предавател .

Направих си труда да извадя сериалите от програмната схема на bTV за днес, 18 януари, петък: „Али Макбийл”, „Батман на бъдещето” (детски), „Две момчета и едно момиче”, „Проект зета” (детски), „Хамелеони”, „Никита”, „Извън играта”, „Кости”, „Досиетата Х”, „Зайнфелд”, „Зоро”, „Щитът”, „Слънчева Филаделфия”, „Да, мило”, „Синове на анархията”, „Клуб веселие”, „Вавилон 5”, „Приятели”, „Експериментът”, „Домашен арест”. Може да съм пропуснал някой... Сериалите са произведени в САЩ (преобладаващия брой), Колумбия, Канада, Мексико, България. Някои от тях са носители на наградите "Златен глобус" и "Еми".
Обичащият "Пирин", можеш ли да посочиш поне 1 (един) турски сериал, или както винаги преписваш отнякъде без да мислиш (мисли който може ;) ) и бомбардираш форума с тъпи "новини". 8-) Ще ти помогна: "Женско царство" е турски. ;)

http://www.btv.bg/programata/

П.П. Май и някои други съфорумци също пишат по инерция, колкото да надраскат нещо... :lol:

Тази програма е която си посочил е на BTV Action, която е в групата на BTV. Само BTV официалния канал, налага турските сериали. Ето ти програмата за днес:
06:00
Комиците - комедийна поредица
06:45
Тази сутрин

09:30
Преди обед -
11:30
Кухнята на Звездев - кулинарно шоу с Иван Звездев
12:00
bTV Новините - Обедна емисия

12:30
Шоуто на Слави -

13:30
[b]Женско царство - сериал, еп. 72 - главните герои Али Ченгиз, Нусрет и прочиее.....[/b]

15:00
Някой те наблюдава - сериал, еп. 113

16:00
Американска наследница - сериал, еп. 16
17:00
bTV Новините

17:30
Лице в лице - публицистично предаване с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев
18:30
Любов извън закона - сериал, еп. 84 - големия хит на турските сериали
19:00
bTV Новините - Централна емисия

20:00
Домашен арест - Този български сериал го дават днес а през останалото време през седмицата е "Времето лети" - турски сериал

21:00
Комиците - комедийно шоу
22:00
bTV Новините - Късна емисия

22:30
Шоуто на Слави
23:30
По средата - сериал
00:00
Дневниците на вампира - сериал
00:50
Офисът - сериал

01:30
Преди обед
03:10
bTV Новините

03:40
Някой те наблюдава - сериал
04:30
Кухнята на Звездев

05:00
Американска наследница - сериал

Така, че два турски сериала на ден ми идват в по вече. Не е ли редно да гледаме по вече български филми, вместо тия турски бози?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 яну 2013 11:21

dunavfc написа:Аз пък не мога да разбера, дали повечето от вас осъзнават, че имат щастието и привилегията да живеят в свободна и правна страна в която всеки е свободен да гледа,каквото си иска :? Не искаш БТВ и турски сериали,е ми не го гледай бе пич...Има още 150 разнообразни канала на всякаква тематика,какво ти пречи или те задължава да се тормозиш с БТВ ? Защо искате едва ли не бунтове и революции,които да свалят някакъв си конкретен телевизионен канал.Хора са умирали за това,днес ние с вас да имаме ПРАВО ! Аз например не гледам модните канали,фолклорните,каналите с готварска тематика и т.н. И какво правя аз ? Просто не ги гледам,нито искам да ги премахват,нито да фалират,за всеки влак си има пътници.Който иска има пълното право да си гледа БТВ,който иска може да си гледа не турски,ами и марсиански сериали,това е право на всеки човек.Аз пък харесвам и БТВ и ТВ7,защото се информирам добре посредством тяхните канали,който мисли,че тези канали го манипулират и му внушават някакви неща,да гледа CNN,Euronews или BBC...

не си много прав. гадното е че (примерно чалгата) не я гледам но си плащам за нея, и съм длъжен да го правя. трябва като в магазина: искам да гледам това,това и това-колко струва? толкова... ама в БГ скоро няма да стане

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 18 яну 2013 11:24

gin

Няма какво да те светва тук никой. Те хората в БСК и БТВ не могат да се светнат помежду си, ти искаш тук някой да те светне!? Повечето хора пишат сравнително еднакви работи - и в защита на БТВ и в защита на БСК. Но повярвай - никой от тях няма ни най-малка предтсава какво се случва, както нямам и аз впрочем. Просто ние обичаме така да си кажем всичко в интернет, по форуми по телефон, че да изглеждаме академици, нищо че може да сме силно ограничени умствено. Заложено е у нас. Кво да се прави. Не търси отговор от форуми и злобни хора - ще се подведеш.

Моето мнение е, че вина имат и двете страни донякъде, но всичко е въпрос на бизнес интереси. БТВ искат да продават в комплект (всички канали) и за себе си имат право, все пак ако произвеждаш продукт, състоящ се от няколко изделия няма да искаш да продаваш само едно изделие отделно, няма кво да правиш другите. Булсатком също казват - искаме само една или две програми, другото не ни трябва. И накрая истината е някъде там - бате Бойко пак трябва да се намеси, да резне няколко лентички, да скастри перките на няколко човека и после пак с кривната наляво глава да говори по ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ колко е велик. Кво да ти кажа - БЪЛГАРИЯ сме и винаги ще си останем.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 18 яну 2013 11:30

Прав си че всеки има право на избор,но тук не говорим просто за телевизионен канал ,а за ефирен канал който има 99 % покритие на страната,има места в България където все още има само ефирна телевизия е тия хора да не са задължени да гледат буламачи.За мен ефирните телевизии без значение 2-3 или повече трябва да налагат някакви норми и ценности,а си представи в Полша по една от най гледаемите ефирни телевизии да пуснат в прайм тайма руски сериал!!!

Върни се в “Свободна зона”