Футбол Про медиа развали договора!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tzvetan_22
- Контакти:
Re: Футбол Про медиа развали договора!
Какво ви пука за Булсатком??? Гледайте си мачовете с високо качество и се радвайте, че клубовете ви получават повече пари. Булсатком е просто един оператор?! Даже не е телевизия към, чиято програма може да се привържеш.
Те излъчваха "А" група все едно аз я снимам с телефона.
PFC Litex написа:milen.hristov написа:И спрете да говорите глупости, ВСЕКИ който ИСКАШЕ можеше да гледа ТВ+ както и филм+ (за hd качеството разбира се трябва ида се плати), стига да го заяви пред кабелният си оператор.
Някой наистина говори глупости
+1 абсолютни бълнувания на миленчо
-
Пловдив1912
luxorus написа:Глупаците първо решиха да изненадат БСК,като спретнат бърза данъчна проверка на TV+,то пък се оказа,че между двете компании от 3 години няма нищо общо.
BTV отчита пак рекорден рейтинг за пред рекламодателите си,нищо че 1 500 000 домакинства не ги гледат.
TV7 искат да съдят БСК,защото им предавали програмата 3 часа повече от разрешеното.
Смях голям,ще следим темата в развитие,да видим кога ще кандисат силните на деня.
Изобщо не е смешно.Тъжно е!
Няма такъв кеф, най-накрая и дядо ми в провинцията ще гледа първенството. Това е едно от малкото неща, които го правят щастлив и булшитком му го бяха отнели.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Не знам то хората потребители на Булсатком страна ли са в тези взаимоотношения?ББ явно се гледа за бизнеса с ТВ7 и Виваком но някой трябва да мисли и за хората!Ако човек се е включил в Булсат защото е наясно че ще предават мачовете и има сключен договор за това и в един момент му сервират това!!!Потърпевши са хората...не Булсатком БТВ ББ ТВ7 и другата пасмина разбойници!Е вече съм убеден че няма да подкрепя ГЕРБ след няколко месеца!Малко или много от моето семейство губят няколко гласа!Булгаристан...после цигани и турци ни били виновни!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
GoingDown написа:Няма такъв кеф, най-накрая и дядо ми в провинцията ще гледа първенството. Това е едно от малкото неща, които го правят щастлив и булшитком му го бяха отнели.
какво са виновни Булсатком че на тях им продадоха правата, а другите се скъпяха, ако искаха да се предава ефирно, да бяха сложили такова условие
и не се радвай, че утре мутрите като захапят и теб, и ние така ще се смеем
- tzvetan_22
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Не знам то хората потребители на Булсатком страна ли са в тези взаимоотношения?ББ явно се гледа за бизнеса с ТВ7 и Виваком но някой трябва да мисли и за хората!Ако човек се е включил в Булсат защото е наясно че ще предават мачовете и има сключен договор за това и в един момент му сервират това!!!Потърпевши са хората...не Булсатком БТВ ББ ТВ7 и другата пасмина разбойници!Е вече съм убеден че няма да подкрепя ГЕРБ след няколко месеца!Малко или много от моето семейство губят няколко гласа!Булгаристан...после цигани и турци ни били виновни!
Когато страна по договор не изпълнява условията по него, следват санкции!!! В случая на договора за правата - "Футбол про медиа" си взима правата, като санкция. В твоят случай Булсатком трябва да те компенсират, защото те не изпълняват условията по договора между теб и тях - т.е. пакетът програми
Пловдив1912 написа:luxorus написа:Глупаците първо решиха да изненадат БСК,като спретнат бърза данъчна проверка на TV+,то пък се оказа,че между двете компании от 3 години няма нищо общо.
BTV отчита пак рекорден рейтинг за пред рекламодателите си,нищо че 1 500 000 домакинства не ги гледат.
TV7 искат да съдят БСК,защото им предавали програмата 3 часа повече от разрешеното.
Смях голям,ще следим темата в развитие,да видим кога ще кандисат силните на деня.
Изобщо не е смешно.Тъжно е!
трагично е даже
къде е Германия, къде е мутренска България, сигурен съм че сме много по-зле от Турция, а се смеем на тях защото сме били в Европа, да да
просто изнудват Булсатком, и на децата е ясно, какви договори какви смешки
child in time написа:По - добре Тв7 ! Тия от ТВ+ са пълни аматьори!
+1
За какво намесвате в момента Булсатком при положение, че официално заявяват, че нямат нищо общо с ТВ+ и ФИЛМ+?