Френски агенти нахлуха в България, МВР и ДАНС още спят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Френски агенти нахлуха в България, МВР и ДАНС още спят

Мнениеот urkoto » 13 дек 2012 17:46

stn написа:Новина от преди 2 месеца е достигнала с голямо закъснение до някои хора. Хората уточниха, че такива учебни операции се правят из цяла Европа.

Ей, че то нормално било значи бе, щом у Европата го правели. Значи сега ако сляза долу до магазина за цигари, паднат ми от небето 5 британски парашутиста, теглят ми един як бой и ме вкарат у болница, да не се притеснявам като гражданин на Република България, щото викаш на запад го правели това и било нормално, а?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 13 дек 2012 18:01

urkoto написа:
stn написа:Новина от преди 2 месеца е достигнала с голямо закъснение до някои хора. Хората уточниха, че такива учебни операции се правят из цяла Европа.

Ей, че то нормално било значи бе, щом у Европата го правели. Значи сега ако сляза долу до магазина за цигари, паднат ми от небето 5 британски парашутиста, теглят ми един як бой и ме вкарат у болница, да не се притеснявам като гражданин на Република България, щото викаш на запад го правели това и било нормално, а?

Само дето са бити френските спецчасти, защото не са противодействали.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 дек 2012 18:05

Ясно бе, осведомен съм, но мисълта ми е, че с такова пренебрежение се изказват някои хора за тази случка, че излиза, че е нормално да идват тук разни чужди СПЕЦИАЛИЗИРАНИ части и да застрашават живота на гражданите ни? И преди някой да каже, ама те нашите ги нападнали, искам само да кажа, че дори и със самото си присъствие тук те застрашават живота на нашите сънародници!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 13 дек 2012 18:08

Ако беше запознат щеше да знаеш, че и ние правим същите военни обучения колкото и да не ти се вярва
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 13 дек 2012 18:09

Е да де ама ние тук реагираме първосигнално, първо да оплюем, после да помислим. Естествено, че това се прави непрекъснато и при това със знанието на съответните служби. Нашите също правят такива учения. Много рядко се случват инциденти, но стават. Приятелят на сестра ми е бивш командос и той е участвал в тренировъчни мисии на територията на приятелски държави.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 дек 2012 18:50

dodo7271 написа:Пълна глупост :) Още в първото изречение на материала има глупост, която ме спря да чета по-нататък. Незнаех, че България от седем години е член на Европейския съюз. А иначе историята е много проста. И какво от това, че някакви френски ченгета си правят тренировки в България? Какво да направи ДАНС? Да ги стреля с ракети ли? И аз ако реша сега, мога да отида във Франция и да скачам с парашут.

Кажи ми в коя европейска държава може да скочиш с парашут и за това твое действие ще вкарат охранителите на имота в който си нахлул в ареста? :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 13 дек 2012 18:55

Само дето никой не е вкарвал "охранителите на имота" в ареста.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 дек 2012 19:00

dromihait написа:Само дето никой не е вкарвал "охранителите на имота" в ареста.

Явно четем различни статии!Цитирам:
"Поне да бяха потвърдили, че десантчиците от люцерната не са бандити. Вместо това разследващ прокурор обиди грозно братята-юнаци, а когато те протестираха, ги тикна в ареста...“
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 13 дек 2012 19:03

Винаги съм знаел, че тази държава се крепи на обикновените хора, а не на службите ни. Българинът е доказал през вековете, че посегне ли някой на собствеността му, ще си изпати здраво. Би било добре на този случай да се даде колкото се може по-голяма гласност за да знаят враговете ни, че народът ни е способен на чудеса от храброст и независимо, че нямаме армия и полиция, която да ни защити, сме в състояние да се справим сами.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 13 дек 2012 19:41

T&T написа:Винаги съм знаел, че тази държава се крепи на обикновените хора, а не на службите ни. Българинът е доказал през вековете, че посегне ли някой на собствеността му, ще си изпати здраво. Би било добре на този случай да се даде колкото се може по-голяма гласност за да знаят враговете ни, че народът ни е способен на чудеса от храброст и независимо, че нямаме армия и полиция, която да ни защити, сме в състояние да се справим сами.

В това отношение и ракийчицата помага. Българинът като вдигне градус не се знае дали и Чък Норис ще може да го спре, пък камо ли някакви обикновени командоси. :)
България !!!!

Върни се в “Свободна зона”