ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!
Тази песен (МЕГА ХИТ) е поредното доказателство ,че музиката е мъртва от някъде към 20-тина години.На мен GS не ми пречи,аз си слушам великите рок банди и ми е все тая ,ако трябва да кажа нещо добро за песента, то е че е по-добра от онази на Бийбър
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Какво ви пречи човека и песента му?Доста е забавен и свеж за това хората му се радват.Всеки си има своите 15 минути слава.За това Opan gangnam style. 

Кой ти гледа песента,танца е зверски.Лично мен много ме разсмива.Каквато и музика да слушаш,няма как да не се засмееш като видиш как корейчето "яхва коня".Ако тази песен нямаше това видео надали би се харесала толкова много.Аз лично не очаквам тя да стане евъргрийн,но танца е много забавен.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
rhaegar написа:smoothc написа:Всеки си има вкус ...Някои я харесват,други не я харесват![]()
пп:Факт е обаче,че за 4-5 месеца песента се превърна в най-гледаното видео в Youtube!
То па големия критерий. Котка дето пада от шкаф сигурно има милиони гледания в youtube и какво от това? След една година никой няма да го помни тоя дебил.
Ама котката ще продължи да пада от шкафа

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
То па големия критерий. Котка дето пада от шкаф сигурно има милиони гледания в youtube и какво от това? След една година никой няма да го помни тоя дебил.
Да съм казал,че Youtube е най-важният критерий!?
Фактът,че за толкова кратко време песента се превърна в най-гледаното видео,показва че потребителите/хората-по-скоро харесват тази песен,отколкото обратното

Последна промяна от smoothc на 05 дек 2012 18:50, променено общо 1 път.
CTAHKO написа:rhaegar написа:smoothc написа:Всеки си има вкус ...Някои я харесват,други не я харесват![]()
пп:Факт е обаче,че за 4-5 месеца песента се превърна в най-гледаното видео в Youtube!
Ама котката ще продължи да пада от шкафа![]()
![]()
И на всичко отгоре,ще се появят и други котки,които падат от друг шкаф
Котките са велики животни, могат да правят каквото си искат

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Щефан_ Ефенберг
- Контакти:
СТАНКО,
ти мисли за БОГ РАФА

ти мисли за БОГ РАФА

Много глупава и тъпа песен.Изобщо не ми харесва. Типичен пример за еднодневка. Чудя се как на някои хора може да им хареса подобна глупост. Това е срам за музиката.

GOLEADOR написа:Кой ти гледа песента,танца е зверски.Лично мен много ме разсмива.Каквато и музика да слушаш,няма как да не се засмееш като видиш как корейчето "яхва коня".Ако тази песен нямаше това видео надали би се харесала толкова много.Аз лично не очаквам тя да стане евъргрийн,но танца е много забавен.![]()
Че то Рачков танцува по същия начин много преди да се появи тази песен

Щефан_ Ефенберг написа:СТАНКО,
ти мисли за БОГ РАФА![]()
![]()
Убеден съм,че БОГ РАФА отново ще изненада всички миряни