Комични ситуации с объркани екипи на отбори през годините
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alexander Frei
- Контакти:
Re: Комични ситуации с объркани екипи на отбори през годините
Има един случай преди години с националния отбор, когато преди мач с Португалия в Лисабон фирмата-производител обърква доставката и изпраща само еднакви по размер по-малки екипи. Грешката е коригирана едва когато отборът вече се намира в Лисабон. Часове преди мача човекът, който ми разказа случката и Ивайло Йорданов обикалят с колата на Батето (който е в Лисабон по линия на МОК) из града, за да търсят къде да залепят номерата по фланелките и гащетата. Все пак, минути преди началото на мача положението е спасено и нашите национали излизат на терена с редовни екипи. 
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
На контролите на Черноморец редовно има футболисти на проби който играят с екипите на контузените
, на последната контрола едно тъмно франсе игра с екип на Балджийски,а едно бразилче с екип на Пламен Димов. 
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- Пловдивчанинът
- Контакти:

Васил Камбуров с екипа на Англия
- plovdivram
- Контакти:
Ето, затова говорих по-назад в темата... Разбира се, трябва пак да отбележим, че донякъде си имаше основателни причини затова Славия да са с екипа на Дарби - Робърт Максуел!

plovdivram написа:Ето, затова говорих по-назад в темата... Разбира се, трябва пак да отбележим, че донякъде си имаше основателни причини затова Славия да са с екипа на Дарби - Робърт Максуел!
Малка забележка. Тове е същият модел като на Дарби, иначе екипът си е на Славия. Не са пришивани емблеми, спонсори или лентички както е в случая с "Ботев" Пд по христолово време.
П.П. Мен специално ме дразни, когато любимият ми отбор играе с бели фланелки и черни гащета.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- plovdivram
- Контакти:
MCMXIII
Ами там е работатаа, че си е баш на Дарби просто има по една "лепенка" на мястото на Овена... Погледни по-добре и ще видиш, че дори по шортите и вратарската фланелка дори не са закрити... А Ивко Ганчев е с фланелка на Норвегия...

Малка забележка. Тове е същият модел като на Дарби, иначе екипът си е на Славия. Не са пришивани емблеми, спонсори или лентички както е в случая с "Ботев" Пд по христолово време.
Ами там е работатаа, че си е баш на Дарби просто има по една "лепенка" на мястото на Овена... Погледни по-добре и ще видиш, че дори по шортите и вратарската фланелка дори не са закрити... А Ивко Ганчев е с фланелка на Норвегия...

Приемам забележката 
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- plovdivram
- Контакти:
MCMXIII
За съжаление това си е ОБИЧАЙНА практика у нас... Даже, пак казвам, Славия си имаха някакви основания покрай Робърт Максуел... в БГ единствено в ЦСКА и Левски /по обясними причини/ не е имало /според мен/ подобни проблеми с екипировката... т.е. аз лично не го намирам това за "комично", за мен си е показателно за ТРАГИЧНОТО състояние и среда, в която се развива спорта ни като цяло /не само футбола/!!!
Приемам забележката
За съжаление това си е ОБИЧАЙНА практика у нас... Даже, пак казвам, Славия си имаха някакви основания покрай Робърт Максуел... в БГ единствено в ЦСКА и Левски /по обясними причини/ не е имало /според мен/ подобни проблеми с екипировката... т.е. аз лично не го намирам това за "комично", за мен си е показателно за ТРАГИЧНОТО състояние и среда, в която се развива спорта ни като цяло /не само футбола/!!!