България се включва в световния протест срещу правителствата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Да срутим капитализма утре !

Мнениеот Bourgas » 05 ное 2012 18:28

A.G написа:Хубаво че гнилия комунизъм е направил все пак градоустройства, пътища и инфраструктура , че ако бяхме капитализъм сигурно отдавна нямаше да ни има. Нещо много Андрешковци се появиха на "пазара".А кой дали реве или не пак е мой проблем така че спри да определяш хората.Ами явно не си ходил по бг села те са също както в Русия.София - Москва и всичко останало е забравено от бога!

Ходил съм по БГ села и не съм от София. И не ме въвличай в този спор какво е направил комунизма, че ако бяхме от правилната страна през Втората Световна, щеше само да си чувал за мизерия. И да, ревеш.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 05 ное 2012 18:30

АЗ не въвличам никой във никакъв спор.А ти си знаел какво ще стане ако сме били от другата страна ясно.Ами радвам се, че имаш такива способности.А то пропо сега е по различно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 ное 2012 18:33

A.G написа:АЗ не въвличам никой във никакъв спор.А ти си знаел какво ще стане ако сме били от другата страна ясно.Ами радвам се, че имаш такива способности.А то пропо сега е по различно.

Покажи ми една страна, която да е зле в момента? Не ми трябва да съм ясновидец, за да знам. Че даже и мързеливите гърци са с 5 пъти по-високи пенсии от нашите. Айде не ми говори небивалици, не съм ти 15 годишен. Казах ти, иди в степите на Русия и се радвай на комунизма, пий с пълни шепи от живота там, информационно и социално затъмнен. 8-)

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 05 ное 2012 18:33

Хубав протест.
Толстолоб, на теб съм роб.

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 05 ное 2012 18:45

Може да не си на 15 ама говориш като такъв.И какво ще правя аз не ми казвай ти!!!Ами и там са по добре от нас там е проблема.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 ное 2012 18:46

A.G написа:Хубаво че гнилия комунизъм е направил все пак градоустройства, пътища и инфраструктура , че ако бяхме капитализъм сигурно отдавна нямаше да ни има. Нещо много Андрешковци се появиха на "пазара".А кой дали реве или не пак е мой проблем така че спри да определяш хората.Ами явно не си ходил по бг села те са също както в Русия.София - Москва и всичко останало е забравено от бога!

Не ги слушай заблудените капиталисти. Много си прав. За комунизма, де. Те горките не знаят, че ония от загниващия капитализъм си карат колите по селски пътища с хендеци и в градовете им няма никакво градоустройство - те ходят в кенефи пред блоковете си, които нямат канализация и използват септични ями. За какви градоустройства, пътища и инфраструктура си говорим като те, загниващите капиталисти даже ток не знаят какво значи, небостъргачите им са от кирпич и т.н.
А сега сериозно: ЧОВЕКО, МНОГО, АМА МНОГО СИ ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Скрий се някъде, че ми писна от слабоумници в тази страна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.П. И не съм на 15 г. - утре ставам на 50 години и два месеца!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 05 ное 2012 18:49

Заради това се чува на протеста "Всички комунисти на съд, на съд, на съд! България поема по национален път!" :mrgreen:

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 05 ное 2012 18:53

това че ставаш на 50 нищо не значи.Ако очакваш някога това да стане в България нама как да се случи, защото има едни юнаци като теб на 50 дето са хванали яко частния бизнес и дават по 300 400 лева заплата.И жалко че човек на 50 който има деца разсъждава по този начин.Да ти дам аз 400 лева и си живей живота с кеф.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 ное 2012 18:54

A.G написа:Може да не си на 15 ама говориш като такъв.И какво ще правя аз не ми казвай ти!!!Ами и там са по добре от нас там е проблема.

Пиша правилно за 15 годишен, но ти не. А искаш ли да ти дам една задачка-закачка? Защо пенсиите на нашите майки, бащи, баби и дядовци, за които те са се скъсали да изпълняват и преизпълняват петилетки, са ниски? Отговорът се крие в изплащането на държавния дълг, помисли си малко. Още много примери мога да ти дам, но няма да влизам в конфликт.
П.П. Зелен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”