Не знам какво гледате във veetle, но пък там доколкото съм гледал има не повече от 3 до 5 работещи стрийма, останалото са само реклами с линкове, където може да хванете и някой вирус, ако тръгнете да ги зареждате в браузъра т.е. Veetle вече не е това, което беше преди 2-3 години, а качеството на повечето стриймове е не повече от резолюция 640x360, с много малки изключения. Не знам как може изобщо да го сравнявате със сопкаста и руските канали примерно, които се доближават вече до представите ни за HD-това е абсурдно! Много рядко има що-годе добро качество, което в никакъв случай не е HD, както пише, но пък за сопкаста и тази новата програмка, тя не е чак толкова нова де, но аз досега не съм я ползвал примерно, качеството е прилично! Проблемът е, че този код за стрийма трябва да ни го даде човека, който го излъчва. Ако не ни го даде, гледаме през браузъра. А относно гледането на торенти днес тествах и реално пак си тегли торента накрая, но пък почвате веднага да гледате, има малко реклами преди това, но те се прескачат бързо. Има и още един проблем-не поддържа всички кодеци, което вече е неприятно, защото не зарежда всеки един торент-тествах с рипове от тв и не тръгнаха. Не и преди да са свалени!
Вярно, че малко объркано ви го казах по-горе, поради простата причина, че трябва да чакате да сложат линка, за да се ориентирате кое да търсите вляво и кое вдясно, но когато сложат хората линка то се вижда- torrent stream player- pуководтство- линк! Абе аз си предпочитам сопкаста да си работи!

Има и една програмка нарича се simple player с нея също може да се гледа, но пък всичко е голям миш-маш, тъй като трябва да търсите линкове с работещи спортни телевизии всеки ден, тъй като променят непрекъснато адресите. Сложно е това, но пък ако си намерите канала за някоя тв и това би било спасение, ако другите не работят! Трябва да си правите на ноутпад плейлист по точно определен начин и после се търси нужната ви тв, това е дълга и широка обаче...но за жалост няма непрекъснато работещи канали с изключение на няколко глупави руски канала.
Този сайт също може да ви свърши работа понякога, но сече доста на някои от най-важните за нас канали!
http://www.iptv.root-host.pro/joomla/in ... /onlajn-tvЕй затова не ща примерно булсат, щото в нета имам повече възможности!

А този сайт за мен е безценен, защото хората ни търсят работещи канали, вместо нас.
http://www.livetvstreaming.ucoz.com/Приятно гледане!