smash_the_reds написа:Я си разменете телефоните най-добре![]()
Има подобни случаи в историята.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smash_the_reds написа:Я си разменете телефоните най-добре![]()
Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Като днес и миналия път ли, или си ми подготвил жива връзка?
Днеска беше тренировка.Очаква те цял "сезон"
slavia_forever написа:L_P_F_C 1936 написа:Връзката е тази, че вместо да стиоиш и да се чудиш какво да пуснеш във форума на Локомотив, да порасъждаваш във твоя си форум как твоите жълти приятелки не мислили да отпадат.
Аз нямам жълти приятелки и в онази тема, не съм обидил никой Локомотивец. Това, че модераторите толерират тази тема, касаеща друг раздел, е отделен въпрос. Сметнали са, че тук и е мястото, оставили са я в раздел Славия. Не виждам обаче, къде е връзката на темата ти, с раздел Славия. В момента ти задавам елементарен въпрос, не те питам за шампионските традиции на Локомотив Пловдив, във футболната история. Поне на елементарен въпрос отговори.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plamen etov написа:slavia_forever написа:L_P_F_C 1936 написа:Връзката е тази, че вместо да стиоиш и да се чудиш какво да пуснеш във форума на Локомотив, да порасъждаваш във твоя си форум как твоите жълти приятелки не мислили да отпадат.
Аз нямам жълти приятелки и в онази тема, не съм обидил никой Локомотивец. Това, че модераторите толерират тази тема, касаеща друг раздел, е отделен въпрос. Сметнали са, че тук и е мястото, оставили са я в раздел Славия. Не виждам обаче, къде е връзката на темата ти, с раздел Славия. В момента ти задавам елементарен въпрос, не те питам за шампионските традиции на Локомотив Пловдив, във футболната история. Поне на елементарен въпрос отговори.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КОФТИ брато ,майче не е гот да пишат момчетата от ЛОКО ПД. във форума на Славия а![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mike28 написа:Абе момчета- четох , четох и така и не рзбрах какво последно искате да правим с темата- единия иска да я мест им, другия иска да остане тук, третия и четвъртия и те не знаят какво искат.Така и така сте я обърнали на чатче, преименувам темата и я местя в свободна зона, и без там спам темата не върви...
plamen etov написа:mike28 написа:Абе момчета- четох , четох и така и не рзбрах какво последно искате да правим с темата- единия иска да я мест им, другия иска да остане тук, третия и четвъртия и те не знаят какво искат.Така и така сте я обърнали на чатче, преименувам темата и я местя в свободна зона, и без там спам темата не върви...
НЕ СИ ПРАВ ,нека СЛАВИЯ ФОРЕВЪР да повуюва на местна почва ,стига толериране![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slavia_forever написа:plamen etov написа:mike28 написа:Абе момчета- четох , четох и така и не рзбрах какво последно искате да правим с темата- единия иска да я мест им, другия иска да остане тук, третия и четвъртия и те не знаят какво искат.Така и така сте я обърнали на чатче, преименувам темата и я местя в свободна зона, и без там спам темата не върви...
НЕ СИ ПРАВ ,нека СЛАВИЯ ФОРЕВЪР да повуюва на местна почва ,стига толериране![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На местна почва, бихме Локо Пд. Като гости бихме Локо Сф.![]()
Хайде застани срещу фактите, по отношение на т.н. "умрелия" ни отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 4 госта