"А" група със собствена телевизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: "А" група със собствена релевизия

Мнениеот фифи перото » 30 авг 2012 21:03

vasko1 написа:
фифи перото написа:Като чета,направо ме избива на смях.Не знам колко сте наясно,как се прави р(т)елезия и колко струва . :lol: А тоя дето мечтае за това от "президентите" направо да Оди в лудницата :mrgreen: Те с таксата за която си говорите 1(един) ПТС не могат да купят.Да не излъчват с "Андроид"?! :lol: :lol: :lol:

Чул не дочул и се изказва. Винаги е говорено за наемане на техника първоначално, защото струва много пари и ги нямат в началото.
3 страници и се говори за 5 лева на месец за 32 мача общо, за да има и за Гоце Делчев и пак тука половината и повечето са им много. Къде сте тръгнали бе хора?

Абе ,момко,аз се занимавам с телевиция от 25 години.Тъ*ият ти коментар не ме вълнува.Ти знаеш ли откъде се наемат 8 ПТС-А? :lol: А ретранслатор ?Сателити? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

vasko1
Контакти:

Re: "А" група със собствена релевизия

Мнениеот vasko1 » 30 авг 2012 21:10

фифи перото написа:
vasko1 написа:
фифи перото написа:Като чета,направо ме избива на смях.Не знам колко сте наясно,как се прави р(т)елезия и колко струва . :lol: А тоя дето мечтае за това от "президентите" направо да Оди в лудницата :mrgreen: Те с таксата за която си говорите 1(един) ПТС не могат да купят.Да не излъчват с "Андроид"?! :lol: :lol: :lol:

Чул не дочул и се изказва. Винаги е говорено за наемане на техника първоначално, защото струва много пари и ги нямат в началото.
3 страници и се говори за 5 лева на месец за 32 мача общо, за да има и за Гоце Делчев и пак тука половината и повечето са им много. Къде сте тръгнали бе хора?

Абе ,момко,аз се занимавам с телевиция от 25 години.Тъ*ият ти коментар не ме вълнува.Ти знаеш ли откъде се наемат 8 ПТС-А? :lol: А ретранслатор ?Сателити? :lol:

След толкова години гледане на шампионата и взимане на смешни пари от клубовете и тоя път щом още не са се съгласили да подписват договор значи имат нещо на ум. И не ми е работа да знам откъде ще ги наемат. На вас ви е смешно, защото Венци се изказва по темата,а на неговият стадион ходят по 300 човека. Дали пък той не губи адски много от това че не печели от тв правата в момента? А, и веднъж се събраха и подписаха 1 договор за 50 млн, ако не помниш, така че ще измислят нещо.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: "А" група със собствена телевизия

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2012 21:23

На мен идеята ми харесва и мисля, че има хляб в нея, но този, който я дава ми е малко подозрителен :)
В днешно време има начин нещата с техниката да се правят и много елегантно. Да си спомним за Арена футбол, които с една камерка и интернет връзка предаваха с някакво качество някои срещи. Помислете го това, но с още 3-4 камери, режисьор, коментатор и по-стабилна и дублирана свързаност. Не знам ще става ли да се продава, но да се излъчва с рекламки със сигурност става. От там нататък не съм компетентен за тежката артилерия.
Обявените 200 000 абоната изглеждат реални, като се има превид, че домакинствата в България би трябвало да са повече от 2 млн. В канала може да се вкара и още български спорт за да се разшири популярността му. Има още пречки и те са свързани с това, че всеки кабелен оператор си има платени пакети, а така на парче май не предлагат канали по един. В сметките за парите не са включени и приходите от реклама, които според информацията от сегашните преговори би трябвало да са около 3 млн. от шампионата на А група.
За да стане обаче трябва не ентусиазирани президенти от А група да го направят, а някой, които си разбира от работата и си е направил сметката.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 авг 2012 22:20

Достатъчно плащам за кабелни телевизии и интернет и си гледам най добрите първенства в Европа плюс Шампионска лига и КУЕФА графика е запълнен,ще мина и без българско първенство,който иска да плаща за глупости.Какво да му гледам на нашето първенство щом шампиони стават Лудогорец,Литекс сбъркана работа, хайде няма нужда.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2012 22:27

grasiani написа:Достатъчно плащам за кабелни телевизии и интернет и си гледам най добрите първенства в Европа плюс Шампионска лига и КУЕФА графика е запълнен,ще мина и без българско първенство,който иска да плаща за глупости.Какво да му гледам на нашето първенство щом шампиони стават Лудогорец,Литекс сбъркана работа, хайде няма нужда.

Ако искаш шампион да става някой определен от теб отбор, то си пусни някоя игра, предполагам, че на компютъра си ще можеш да го постигнеш.
Българи сме и нашето първенство е най-ценно за нас. България има ниво, дали сме световно разпознаваеми футболисти. Има шанс нещата да се оправят и да вдигнем качеството.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 30 авг 2012 23:26

grasiani написа:Достатъчно плащам за кабелни телевизии и интернет и си гледам най добрите първенства в Европа плюс Шампионска лига и КУЕФА графика е запълнен,ще мина и без българско първенство,който иска да плаща за глупости.Какво да му гледам на нашето първенство щом шампиони стават Лудогорец,Литекс сбъркана работа, хайде няма нужда.

Човекът много хубаво си го е казал и не е нужно да го нападате. Нашите отбори не заслужават ТВ време след резила,който ни спретнаха за пореден път в Европа(изключвам Лудогорец). Дано не се разберат за правата поне до зимата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 авг 2012 23:36

Ама кой го пита бе ? Вие знаете ли,какво означава ДЕМКОРАЦИЯ ? Право на избор ? Аз пък и хиляди,като мен предпочитат да гледат българското първенство,длъжни ли сме да търпим простотията на разни пишлемета,които търсят малко внимание ? Аз пък не обичам френският и немският футбол,това означава ли,че трябва да изразя мнение,че не заслужва никой да инвестира в него и 5 ст.,само защото ми е адски неприятен ? Който иска да си гледа Барселона,Реал,Манчестър,Ливърпул и т.н. аз искам да си гледам Берое,Лудогорец,Левски,ЦСКА,Пирин Гд и т.н от излишна ирония няма нужда !

И също така,съм готово не 60,а 600 лв да дам за да гледам българското първенство,някой нещо против или това е против конституцията ?

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 31 авг 2012 00:06

Какво каза Джаро на адвокатката си като му каза да си купи футболен отбор?
Давам пари на достатъчно лигльовци :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 авг 2012 01:36

Има да чакате бате Венци Бензинджията да направи телевизия,направо се чудя какви наивни хора има да вярват на подобни типове и приказките им.Ами помислете как се прави телевизия така за един месец ,ако искаш да правиш нещо качествено и хората да го купуват се изисква сериозна инвестиция и добро маркетингово проучване за да има някаква възвращаемост ,ако ще правиш телевизия тип кабеларка и ще излъчваш мачове с една -две камери и да търсиш балъци да ти плащат за това няма да стане.Ако ви се гледат мачове по този начин-гледайте си ги .21 век сме хората вече излъчват мачове в HD формат а скоро и в 3D,да не говорим за футбола който предлагат отборите. С тия собственици на клубове дълбоко се съмнявам че ще излезе нещо от цялата работа,до там я докараха големите благодетели на футбола че трябва да си мазохист да гледаш нашите клубове ,толкова жалки нашите отбори отдавна не са изглеждали и за тоя продукт господата Стефанов,Батков,Гигов,Живков,Тонев и другите имат наглостта да се пазарят,ами вижте се огледайте се какво предлагате и тогава искайте.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 31 авг 2012 08:39

grasiani, и фолк каналите не са МТВ и ВХ1, но се гледат ... ;) Както и К3, тв с най-безумно качество в ЕС :lol: Така че за всеки влак ... Какво предлага Ринг - нищо! Има начини и за обединяване, купуване на готова тв .. изобщо ома начин, стига да има желание и воля, а интерес както се вижда има. Може да пуснем и анкета в темата (ако някой добър мод се заеме).

Върни се в “Свободна зона”