marmi52 написа:moonlight написа:Марми, ти си най-неприятния ми човек в този форум и за пореден път доказваш защо !!! Няма по-голям провокатор в този форум от теб ! Жалко ти на годините ! Съжалявам , че го казвам, но ми омръзна да ти чета конспиративните теории, които винаги извърташ, за да ти е виновен Бойко! Престани... Дразниш...
![]()
Абе, ....., ти и такива Бойколюбци като теб,
В България по средата на туристическия сезон се извършва чудовищен атентат, в който загиват 7 души, а 30 са ранените ! Сред тях има и българин, баща на дете, което остава сираче. Пострадалите не са какви да е, а евреи ..., което за по-умните от теб означава много ...
Това е най-големият атентат в последните 6-7 години, извършен в страна членка на ЕС !
България е пред финансова катастрофа заради възможността един от малкото работещи сектори в икономиката и, а именно туризмът, да рухне !
Стотици и хиляди хора по морето ще останат без препитание !
България влезе в черната хроника на световните информационни агенции ! Вече не сме остров на сигурност, а място, където човек лесно може да загуби здравето и живота си.
Територията ни е превърната в арена на бойни действия и терористични актове между враждуващи държави и нации ... Вече няма сигурност, няма гаранции и спокойствие за никого тук !
Станахме цел и мишена на световния тероризъм !
......
И след всичко това, ти, ме караш да не обвинявам Бойко Борисов ???? ...![]()
А, кого ???? ...
Кой управлява еднолично тази държава вече над 3 години ?!?!
И стига сте писали, че тероризъм имало навсякъде ... Не е вярно !!!! Тероризъм НЯМА в : Румъния, Гърция, Македония, Словения, Словакия, Чехия, Полша, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Хърватска, Швейцария, Дания, Белгия, Холандия, Малта, Люксембург .... Да продължавам ли ?!
Можеше ли България да остане част от тези страни ?!? Според мен ДА !!! При едно по-мъдро и умерено ръководство на страната - ДА !!!!
Ще се постарая да ти отговоря подробно, като това ще е последното ми мнение по темата....
Бойколюбец??? Никога не съм бил , няма и да бъда... Просто твоята ЛИЧНА омраза е прекалено явна... Няма как да го пропусна... Да , има жертви. За съжаление няма какво да направим ... Терористични актове се извършват постоянно в света и не смятам ,че ние сме първата или последната държава, в която това се случва...
ТИ ПОЛИТИЗИРАШ ТРАГЕДИЯ !!! Пиша с главни букви ,дано да ме разбереш... Смяташ ли, че Бойко, Сергей, Царя или който и да е има право на независима външна политика?? Знаеш ли какви са размерите на България? Мислиш, че Бойко има право да каже не на Обама, Меркел или който и да е?? Ние сме просто една пионка във външната политика... А що се касае до иконимиката... Ако държавата ни беше населена с повече трудещи се, а не мрънкалници като теб... Е тогава можехме да сме по-напред...
П.С. Недей да коментираш" по-умните" от мен... Аз си знам, че съм "тъп" и не ми пука ! Щото от многознайковци като теб полза няма!!!
[/center]