Празнувате ли 4-ти юли ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Празнувате ли 4-ти юли ?
Разбира се,празнувам 4-ти юли най редовно! няколко пъти в годината даже 
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i426pbQJZ_g[/youtube]
Започвам всеки ден с ръка на сърцето и гледайки към слънцето.
Започвам всеки ден с ръка на сърцето и гледайки към слънцето.
- damageplan
- Контакти:
Поздрав за празнуващите .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PkDVzzg1B80[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Доста отрицателен вот. Аз също се включвам към него, но пуснете анкета и за националния празник на "братята" руснаци 
[center]1914[/center]
След тази анкета вече знам, че държавата ни никога няма да се оправи!!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Към автора на темата: Ти Рамазан Байрам или там както се пише празнуваш ли?
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.
уникално тъп въпрос, какво значи празнувате ли, уважавам американците нямам нищо против тях ама от какъв зор да им празнувам празника ,никакъв смисъл няма в това
- bekono
- Контакти:
Вчера празнувах, но защото взех книжка. Иначе, що за въпрос е това, 4ти юли си е празник на САЩ и няма повод той да се празнува другаде по света.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Очевидно е, че колегата иска да се пошегува и аз не виждам лошо в това. Друг е въпросът, че нашият национален празник е доста свързан с руснаците. В смисъл че ако не бяха те, едва ли щяхме да имаме точно този национален празник или национален празник изобщо
)) Макар че лично аз винаги съм бил за чисто български национален празник - 24 май, 6 септември или 22 септември например. Нямам нищо против американците, руснаците винаги са ми били симпатични, но смисълът на националния празник е да обединява нацията, която откакто се помня все е разединена точно заради празнуването на националните празници на други държави.
- Captain Stottlemeyer
anihilator написа:Това е чужд празник който няма нищо общо с България естесвено , че няма да го празнуваме , но не виждам защо трябва да обиждате хората / в смисал тъпи били кви били но виждаш ли най умните и образовани Българи мило и драго дават да живеят там /
+1
П.П. Иначе и 7-ми ноември няма нищо общо с България, но преди го "празнувахме", даже ходехме на манифестации (присъствието се проверяваше). Хубавото беше, че имахме един почивен ден повече, а при социализЪма те не бяха толкова много. По-възрастните във форума не може да не си спомнят, че преди години се работеше и в събота до обяд.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 юли 2012 11:19, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ