Вдигат рекордно цената на тока

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Вдигат рекордно цената на тока

Мнениеот Red Warrior » 29 юни 2012 21:54

haha написа:
Red Warrior написа:Честито! Само не знам защо в Западна Европа като има 2% увеличение се вдига целият народ, а тук шаааааат 10-13-20% увеличение. :roll:

Защото тука на никой не му дреме за общественото мнение и колкото и протести да има ефектът ще е нулев.

Аз съм от тези които смятат, че щом си мълчим значи си го заслужаваме. Даже трябваше 50% да увеличат тока, че да ни дойде акъла! Нещо се чува и за парното ще има "радостни" новини. :roll:
Последна промяна от Red Warrior на 29 юни 2012 21:54, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 юни 2012 21:54

milen.hristov написа:Белене, ДА. Единственото положително щеше дае разкриване на нови работни места, но се премълчава, че това щеше да е за сметка на Козлодуй, не се заблуждавай в обратното.
Казвам го като ел.техник, за който също щеше да има работа при нова АЕЦ, но това са фактите

И кое е отрицателното,че трябва да се инвестират пари в бъдещето на държавата,а не да се зариват по иракски и афганистанси пясъци.Що тези в Козлодуй от въздуха ли са се появили?Или Белене е лоша,защото настъпваме други икономически и политически интереси и всичко това за сметка на българският гражданин.

haha

Мнениеот haha » 29 юни 2012 21:55

donDiego написа:Предполагам,че това ще е последният мандат на това правителство и края на партия ГЕРБ

Абе да ти кажа не е сигурно.90% от медиите духат на ГЕРБ 24/7,а народът ни не е от най-интелигентните и се поддава на пропагандата.Това беше и една от основните причини Бойко да стане Президент-социолозите даваха прогнози,как слугата му ще спечели с 20% разлика,което отказа много хора от гласуване,а накрая разликата беше съвсем малка.
Иначе и аз им пожелавам да ги сполети съдбата на НДСВ и скоропостижно да изхвърчат от политическия живот.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 юни 2012 21:55

Както казах в една друга тема, еееееееееех, не останаха вече и читави сръбски хитмени. На Тиквоча сега трябваше да му правим помен поне 5 години, а не да се чудим докога ще му търпим глупостите.

Но така ще е докато има празноглавци които да гласуват за Тиквоча, щото е голям "мъжкар", казва много "истини" и ще "вкара много хора в затвора". Както видяхме нито едно от тия работи не се случи, но ганьовеца продължава сляпо да вярва в светлото бъдеще на зрелия капитализъм. Иначе казано - градим капитализЪма. Ееееееех, ганьооо, ганьо. Заслужаваш си съдбата Ганьо, халал да ти е. За сметка на това обаче имаме огромна медийна цензура, постоянно поскъпващи цени на основни продукци, най-нещастна нация и последни в Европа по абсолютно всичко.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юни 2012 21:56

haha написа:А после подкрепяйте Тиквата.Ама то заблудени душици винаги ще има.

При други правителства тока не се качвал, само на долу. Проври и ще видиш при последните по колко пъти и с колко скачаше всичко от тези които ни говореха как няма криза

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 юни 2012 21:58

Гражданин от село, в момента произвеждаме 2 пъти повече електроенергия, отколкото потребяваме. Тоест не ни е нужно Белене. А поинтересувай се за посредниците, които купуват ток от Козлодуй и го изнасят. Само ще ти кажа, че ние плащаме ПОВЕЧЕ отколкото чужденците, а целият риск е на наша територия.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

haha

Мнениеот haha » 29 юни 2012 21:59

Red Warrior написа:
haha написа:
Red Warrior написа:Честито! Само не знам защо в Западна Европа като има 2% увеличение се вдига целият народ, а тук шаааааат 10-13-20% увеличение. :roll:

Защото тука на никой не му дреме за общественото мнение и колкото и протести да има ефектът ще е нулев.

Аз съм от тези които смятат, че щом си мълчим значи си го заслужаваме. Даже трябваше 50% да увеличат тока, че да ни дойде акъла! Нещо се чува и за парното ще има "радостни" новини. :roll:

Виж,има верни неща в написаното ти,но аз не знам дотук някой от простестите,които се организираха през последните няколко години да е постигнал целта си.Друг въпрос е,колко сериозни бяха въпросните протести.

П.п.Милене,как ще коментираш думите на Премиера,че сме най-стабилната икономически страна,заедно с Германия?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2012 22:00

И какво излиза :roll: Влезнахме в ЕС за да може някой да ни налага някакви си измислени тяхни стандарти и да си пласира продукцоята 8-) Ядем пластмасови домати,картофи и боб от Китай,сирене без мляко(а и не само),салам без месо и плащаме по-скъп ток и ни обясняват кой,къде и как трябвало да пуши :!: В същия момент,заплатите си стоят на същото ниво,безработицата расте,а покупателната способност на населението намалява и то драстично.Ега ти Европейския съюз,ега ти европейската интеграция :evil:Като искат всички в ЕС да са равни и с равни права и задължения,да изравнят и заплатите,а не само изискванията :!:
Последна промяна от CTAHKO на 29 юни 2012 22:03, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юни 2012 22:01

haha написа:
donDiego написа:Предполагам,че това ще е последният мандат на това правителство и края на партия ГЕРБ

Абе да ти кажа не е сигурно.90% от медиите духат на ГЕРБ 24/7,а народът ни не е от най-интелигентните и се поддава на пропагандата.Това беше и една от основните причини Бойко да стане Президент-социолозите даваха прогнози,как слугата му ще спечели с 20% разлика,което отказа много хора от гласуване,а накрая разликата беше съвсем малка.
Иначе и аз им пожелавам да ги сполети съдбата на НДСВ и скоропостижно да изхвърчат от политическия живот.

Божжее, ти днес слуша ли Дарик след 13 часа, къде видя това дух, то бяха основателни и неоснователни плюнки.

haha

Мнениеот haha » 29 юни 2012 22:03

milen.hristov написа:
haha написа:

Божжее, ти днес слуша ли Дарик след 13 часа, къде видя това дух, то бяха основателни и неоснователни плюнки.

Казах 90% ;) Преоръчвам ти да си вземеш вестник "Телеграф"-там най-добре ще видиш за какво ти говоря ;) А по БТВ можеш да чуеш минимум 3 интервюта на Борисов в първите 15 мин. на всяка тяхна новинарска емисия.
Последна промяна от haha на 29 юни 2012 22:04, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”