Ново ли е "новото лице" на България Меглена Кунева/Пръмова?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли "новото лице" на България Меглена Кунева/Пръмова?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Живко6461
Контакти:

Re: Ново ли е "новото лице" на България Меглена Кунева/Пръмова?

Мнениеот Живко6461 » 28 юни 2012 17:41

nemak_3333 написа:...Комунистите залагат на нея да чукне 4% и да вкара няколко човека в НС, лошото , че у нас има все още генетични кретени, които ще гласуват за партията й. Надявам се, че генетичните кретени са вече под 4% - дано да не греша !

Не бих се наел да определям броя на "генетичните кретени" в България. А и подобни определения не са ми в стила. Но си спомням резултатите от последните президентски избори...

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 28 юни 2012 17:42

Повдига ми се от тая комунистическа мома!

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 юни 2012 17:44

Последните президентски избори не са атестат за абсолютно нищо (освен умението на Тиквата и Пудела да манипулират вота - всички помним как) най-малкото което е аз гласувах за комунягите които по принцип мразя и в червата си но трябваше да се сложи прът в колелото на Тиквоча.

Иначе тия резултати наистина са нереални, едно са президентски, друго са парламентарни. Отделно за Кунева гласуваха точно такива като мене, които не искаха да гласуват за Чехльото, с тая разлика, че не са искали да пуснат и бюлетина за комунетата
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 юни 2012 17:44

donpacko написа:Тая със Тиквата и Доган ще управляват следващия мандат и ще става все по зле и зле.

Мне. Тиквата пак ще иска да управлява сам като малцинство, ама няма да му стигнат депутатите и мандатът отива при втората по гласове партия.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 юни 2012 18:15

urkoto написа:Последните президентски избори не са атестат за абсолютно нищо (освен умението на Тиквата и Пудела да манипулират вота - всички помним как) най-малкото което е аз гласувах за комунягите които по принцип мразя и в червата си но трябваше да се сложи прът в колелото на Тиквоча.

Иначе тия резултати наистина са нереални, едно са президентски, друго са парламентарни. Отделно за Кунева гласуваха точно такива като мене, които не искаха да гласуват за Чехльото, с тая разлика, че не са искали да пуснат и бюлетина за комунетата

Предварително се извинявам, ако те засягам! Нямам никакво намерение да оспорвам правото на избор на когото и да било. Но дали посоченото от теб поведение по време на избори е пример за принципна позиция? Дали подобно поведение не помага на т.нар. политически елит да манипулира, респ. фалшифицира изборите?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 юни 2012 18:25

Живко6461 написа:
urkoto написа:Последните президентски избори не са атестат за абсолютно нищо (освен умението на Тиквата и Пудела да манипулират вота - всички помним как) най-малкото което е аз гласувах за комунягите които по принцип мразя и в червата си но трябваше да се сложи прът в колелото на Тиквоча.

Предварително се извинявам, ако те засягам! Нямам никакво намерение да оспорвам правото на избор на когото и да било. Но дали посоченото от теб поведение по време на избори е пример за принципна позиция? Дали подобно поведение не помага на т.нар. политически елит да манипулира, респ. фалшифицира изборите?

Именно! Държавата е на хората. Това че един човек, какъвто и да е било той, е направил партия или станал президент, не променя абсолютно нищо. Проблемът на България в момента са не изключително глупавите партии, а това че не можем ние българите да приобщим ромите и донякъде турците, които са наши сънародници в нашето общество. А това трябва да се направи ние българите до като сме в мнозинство, защото станем ли малцинство ще трябва друг етнос да ни приобщава в собствената ни държава. Като цяло за крадлив и тарикатски народ, като българския трябва и нова конституция. Иначе България е богата държава, трябват още малко инвестиции, т.е. това е работата на политиците, и ще станем по-добре от Швейцария. Дано се излюпи качествена генерация, за 5-6 години България може да се промени до неузнаваемост. Все пак не сме Германия с 84 милиона, при нас трябва само 7 милиона да живеят щастливо. Поздрави за темата, още веднъж ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юни 2012 18:28

rebelheartous написа:Да, тя е новото лице.

Кое е новото :?: :?: :?: Или искаш да ми кажеш,че току що влиза в политиката 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юни 2012 18:39

unist_gp написа:Именно! Държавата е на хората. Това че един човек, какъвто и да е било той, е направил партия или станал президент, не променя абсолютно нищо. Проблемът на България в момента са не изключително глупавите партии, а това че не можем ние българите да приобщим ромите и донякъде турците, които са наши сънародници в нашето общество. А това трябва да се направи ние българите до като сме в мнозинство, защото станем ли малцинство ще трябва друг етнос да ни приобщава в собствената ни държава. Като цяло за крадлив и тарикатски народ, като българския трябва и нова конституция. Иначе България е богата държава, трябват още малко инвестиции, т.е. това е работата на политиците, и ще станем по-добре от Швейцария. Дано се излюпи качествена генерация, за 5-6 години България може да се промени до неузнаваемост. Все пак не сме Германия с 84 милиона, при нас трябва само 7 милиона да живеят щастливо. Поздрави за темата, още веднъж ;)

На кои хора е държавата бе приятел :roll: :?: Щото на мен,на теб и на такива като нас,не е :!: Това за циганите го оставям без коментар :!: Или може би искаш да ми кажеш,че те като не искат да поумняват,ще трябва ние да затъпяваме ;) А като цяло поста ти ми наомня изказване на някой партиен секретар от татово време 8-)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 юни 2012 18:46

станко, ти си някв анархист сигурно и искаш всичко да е на твоята улица :mrgreen: на колко си години?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юни 2012 19:03

unist_gp написа:станко, ти си някв анархист сигурно и искаш всичко да е на твоята улица :mrgreen: на колко си години?

Не съм анархист,ама от тези неща,дето ги написа в предния си пост,не успях да намеря нищо,с което да съм съгласен :lol: Като се зпочне с "държавата е на хората",се сещам за "народната власт" и "държавата е на пролетариата" :lol: Циганите пък ги изкара ега ти жертвите :lol: Живи да ги оплачеш :) И накрая обрисуваш "светлото бъдеще",като подсилваш ефекта с "потенциала" който имаме :lol: А в същия момент,болшинството българи живеят в мизерия на ръба на оцеляването 8-)

Върни се в “Свободна зона”