Булсатком и HD приемниците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Булсатком и HD приемниците

Мнениеот RedeviL » 12 юни 2012 09:30

Lunatic1914 написа:Каква е разликата между ZHD100 и ZHD200? Че аз съм с първият и сега разбирам за 200!

Ами първият се свързва с кабел към антенната букса на телевизора, а другият е с HDMI кабел(така качеството на картината е значително по-добро и позволява да се използва HD пакета).
grasiani написа:Не знам кой как гледа но тука се пише че Булсатком имали най-добрата картина.Аз имам 3 оператора в къщи,като единия е була като той е с по лошо качество сравнение с другите 2, става въпрос сравнен с sd -каналите.Не съм си взимал хд-приемник защото не виждам смисъл,при положение че телевизора ми има тунер,аз да му слагам допълнителни,естествено че тунера на моя телевизор ще изкара по добра картина и звук и на sd и hd от булсата.

Как да няма смисъл?Аз също съм ползвал стария приемник и го смених.Разликата в качеството на картината е огромна!HD-приемникът върви с HDMI кабел към ТВ-то. ;) Относно разликата между различните кабелни оператори..В къщи ползвам услугите на два оператора- Близу и БСК.Еми какво да ви кажа..?Като качество на картина Близу са на светлинни години зад БСК! ;)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 юни 2012 12:04

grasiani написа:
Не знам кой как гледа но тука се пише че Булсатком имали най-добрата картина.Аз имам 3 оператора в къщи,като единия е була като той е с по лошо качество сравнение с другите 2, става въпрос сравнен с sd -каналите.Не съм си взимал хд-приемник защото не виждам смисъл,при положение че телевизора ми има тунер,аз да му слагам допълнителни,естествено че тунера на моя телевизор ще изкара по добра картина и звук и на sd и hd от булсата.

Как да няма смисъл?Аз също съм ползвал стария приемник и го смених.Разликата в качеството на картината е огромна!HD-приемникът върви с HDMI кабел към ТВ-то. Относно разликата между различните кабелни оператори..В къщи ползвам услугите на два оператора- Близу и БСК.Еми какво да ви кажа..?Като качество на картина Близу са на светлинни години зад БСК!
Kaкто казах приемника на булсата през скарта не може да изкара такава картина който тунера на моя телевизор през кабелната,прeз HDMI не знам, може да има подобрение все пак връзката е друга,мисълта ми беше че най добре е да се гледа през тунера на телевизора това са моите наблюдения.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 юни 2012 13:34

Tи си знаеш най-добре!Аз само казвам, че HD приемника на БСК е с по-добра картина.Дали е по-добре за телевизора не мога да кажа..Засега не съм имал проблеми.Иначе за другия приемник съм съгласен, че картината е гадна!

Върни се в “Свободна зона”