Скъсан менискус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bouscule
Контакти:

Re: Скъсан менискус

Мнениеот bouscule » 07 юни 2012 02:18

и аз скъсах менискус и след операцията сега това коляно наистина ми е по-здраво от другото ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2012 02:54

baumax написа:Нямаше как да не пробвам поне един път,на нашите доктори доверие им нямам и като нищо може да са ми объркали диагнозата,и да ми няма нищо.Но наистина се почуваствах много зле отново,направо ми се завъртя главата от болка. :oops:
Добре,всички препоръчвате Тони Георгиев,но бързо ли мога да се вредя там или ще е същото както с проф.Аспарухов в Плевен?Ще поговоря отново с нашите,ще го видим и Тони Георгиев и до края на месеца трябва да отида,и посля цяло лято май ще се седи у нас а...? :(
[offtopic]Ортопеда тук в града яко ме уплаши,като ми каза да забравя за футбол....[/offtopic]

Недей се шашка, пич! Ще играеш! Благодаря на всички съфорумници, които са станали съпричастни към проблема ти, аз само с усукани връзки се разминах, но отдавна спрях да тренирам! Не слушай всеки "професор", който ти казва, че да забравиш с футбола? Търси добрите специалисти и всичко ще бъде ОК! Успех!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 юни 2012 08:10

Приятелю , с резултатите от ядрено-магнитния резонанс , задължително минаваш преглед при специалиста , който ще прави операцията . Ако е само менискус , най-вероятно е както писаха по-горе да се наложи само артроскопия . Аз бих ти препоръчал професор Андреев в Горна Баня . Той се занимава основно с артроскопии . Доц. Аспарухов и Тони Георгиев също са варианти . Все пак си е твой избор , но силно ти препоръчвам да се спреш на един от тримата . Ако си по клинична пътека плащаш само престоя и някои дребни консумативи ... Ако имаш някаква алергия , задължително казваш при първия преглед , за да ти изпишат едно лекарство което трябва да се пие преди операцията .

Върни се в “Свободна зона”