За или против забраната за пушене на обществени места?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против забраната за пушене на обществени места?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: За или против забраната за пушене на обществени места?

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 май 2012 18:51

ros написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Какво нещо е живота...днес ти забраняват да пушиш, утре ще ти забранят и да дишаш безплатно :roll:
[offtopic]После ще дойде ред да си плащаме слънцето, дъжда...всъщност дъжда вече четох някъде,че в някои щати в Америка фермерите си го плащат :o :o[/offtopic]

пуши си в къщи, пуши в колата, пуши и в тоалетната си ако щеш... това никой не ти го е забранил ;)

То така или иначе на никого няма да бъде забранено. Прост начин за допълнително бъркане в джоба на гражданите. Аз до ден днешен не съм създавал неудоства на околните покрай мен, тоест винаги се съобразявам. Посещавам заведения за пушачи, пуша само сред пушачи,ако съм на стадиона се дърпам встрани за да не смущавам никого около мен, не пуша в музеи,кина, театри, влакове и т.н.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 26 май 2012 19:04

ros написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Какво нещо е живота...днес ти забраняват да пушиш, утре ще ти забранят и да дишаш безплатно :roll:
[offtopic]После ще дойде ред да си плащаме слънцето, дъжда...всъщност дъжда вече четох някъде,че в някои щати в Америка фермерите си го плащат :o :o[/offtopic]

пуши си в къщи, пуши в колата, пуши и в тоалетната си ако щеш... това никой не ти го е забранил ;)

Луд ли си? В кенефа...един от долу всяка сутрин става в пет часа и като запали след това два часа не се измирисва...добре, че ще живея в къща, най - после на спокойствие :mrgreen:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 26 май 2012 19:04

Твърдо ЗА забраната! Омръзнало ми е да фунтя на цигари като се прибирам от заведение,при това повечето пъти никой от компанията ми не пуши, а димът идва от съседните маси!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 26 май 2012 19:11

Svetlio написа:Твърдо ЗА забраната! Омръзнало ми е да фунтя на цигари като се прибирам от заведение,при това повечето пъти никой от компанията ми не пуши, а димът идва от съседните маси!

Ами да, така си е! Напълно подкрепям това мнение :)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 май 2012 19:11

Задължително трябва да бъде забранено пушенето на обществени места! Аз съм пушач, но тази забрана е задължителна! Но за да се спазва трябва да се създаде закон, и много тежка санкция за нарушителите! Четири цифрена сума при първо нарушение, и условна присъда при рецидив! Българите сме прекалено прост и глупав народ за да осмислим нуждата и ползите от един такъв закон, затова трябва да се създаде страх в хората за да го спазват! Ако бъде наложена успешно тази норма, това ще е истинска победа над психо - тертипите "всички са ми длъжни", "всичко ми е позволено стига да не ме хванат", "законите са за балъците" и пр.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 26 май 2012 19:15

По принцип съм ЗА. Обаче и без това в нашата мила родина нищо не се спазва както трябва... Хората пак ще си пушат. В некой барове преди беше грозна картинка - една мълга от тютюнев дим и така ми е залютявало на очите.. Дано нещо се промени! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 26 май 2012 19:20

messi7 написа:По принцип съм ЗА. Обаче и без това в нашата мила родина нищо не се спазва както трябва... Хората пак ще си пушат. В некой барове преди беше грозна картинка - една мълга от тютюнев дим и така ми е залютявало на очите.. Дано нещо се промени! :roll:

Като си пушат мощна глоба,и да видим втори път дали ще го направят.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 26 май 2012 19:40

Показателно е че въпреки няколкото мнения против забраната няма нито един смислен довод в подкрепа на такава позиция.

Върни се в “Свободна зона”