Христо Стоичков скочи и на Боби Михайлов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1878
Контакти:

Re: Христо Стоичков скочи и на Боби Михайлов

Мнениеот 1878 » 24 апр 2012 15:59

Валери написа:1. Боби има толкова много неща, за които може да бъде оплют, че даже не е предизвикателство да ги изброи човек. Христо казва че в България не се работи професионално и сигурно е прав. Бала също каза такова нещо - той също би трябвало да е прав. Двамата минаха през големи отбори и големи първенства и малко от малко знаят как би трябвало да вървят нещата в един професионален тим. Парите сигурно са в центъра на химията, която изгражда един добър отбор.
2. Има обаче нещо което не ми дава спокойствие като чуя такова изказване.
- Защо нашите футболисти не могат да си подават дълги точни пасове /не говоря за дълги точни извеждащи пасове, а само за смяна на фланга на атаката/?
- Защо не се опитват плътни далечни шутове, които са прийом в играта на грамотните европейски отбори. Имаме Владо Гаджев, който съм виждал да вкарва точно един такъв гол. Карата опитва и даже беше вкарал, но пак само един.
- Защо нашите футболисти не могат да използват свободните пространства и изобщо да играят така, че да използват максимално пропуските в противниковата защита? В повечето случаи се играе сбито, с твърди единоборства и много нарушения.
- Защо новите попълнения, които идват на проби се преценяват в един мач?
- Защо треньорите ни са толкова емоционално експресивни? Имам чувството, че много скоро ще се заредят мачове,в които ще има поне по един червен картон за някоя от резервните скамейки.
До тук съдиите ли са виновни?
Много ясно ако имаш едно голово положения за цял мач и съдията сбърка и даде засада жив ще го изядеш. Реферите обаче бъркат във всяко едно първенство. Заради съмнителни голове в Англия и Италия се чудят как да подобрят системата си за преценяване дали има гол или не. В Испания а и предполагам във всяко друго първенство има голове, които се коментират дали са били в засада или не. Съдията може да сгреши. Няма как да е безгрешен.

Не мога да се сетя в кой мач на ЦСКА го видях, но имаше случай в който един от шефовете на ЦСКА седеше в ложата, стъпил на седалката и подскачаше на нея. Такова нещо до сега не съм виждал по европейските терени. Пак ли са виновни съдиите и ръководството на БФС?

Прав си пич , обаче докато в Европейските шампионати феновете се вълнуват от футбола като игра , то у нас играта е на заден план - виж скандални и просташки изявления преди и след мач , декларации , призиви, директиви и всякакви подобни дивотии вълнуват родния запалянко.Медиите и форумите зомбират запалянковците , който забравят , че става въпрос ЗА ИГРАТА ФУТБОЛ , а не за игрите около футбола.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Христо Стоичков скочи и на Боби Михайлов

Мнениеот ehh » 24 апр 2012 19:29

"Стоичков предизвиква на диспут Боби Михайлов по Канал 3. Подробности в 19:30 часа"
Край, Стоичков се прави на кротък, прави се и накрая му избиха бушоните.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”