Когато феновете в Турция правят хореография, останалите...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Когато феновете в Турция правят хореография, останалите...
Ебати хореографията.Евала !Мен лично много ме кефи

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
"Когато феновете в Турция правят хореография, останалите мълчат"
Що за идиотско заглавие? Не ми пука за турската хореография, фесове убити.
Що за идиотско заглавие? Не ми пука за турската хореография, фесове убити.
beroefen написа:Нищо специално не намирам. Бероец съм, ама мога да кажа, че на Левски - цска са правени в пъти по-яки хореота.
Да, с факли, димки и бомбички е къде-къде по-добра хореографията. Това в кръгът на шегата.
Иначе хореографията наистина е уникална и за съжаление във футбола са много по-напред от нас, във всяко едно отношение. Просто няма база за сравнение.
-
favaca8888
- Контакти:
beroefen написа:Нищо специално не намирам. Бероец съм, ама мога да кажа, че на Левски - цска са правени в пъти по-яки хореота.
АУУУУУ хахахахах я пак ? хахахахах ти ме разби бе, пич
Тук при нас много малко хора отделят време да го направят наистина ръчно кореото с някакво послание,идея и т.н. На светлинни години сме.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- vks1
- Контакти:
К'во ме интересуват фесовете?Турските отбори и публиката й са ми толкова противни,че....
Канарче!
шапки долу пред такива фенове... дай боже след 100-150 години и ние да пълним така стадионите... фалшива коса-фалшив футбол !!!
- arsenvengerin
- Контакти:
castiel написа:Когато феновете в Турция правят хореография, останалите мълчат..
Когато феновете в Турция правят хореография преди големите си мачове, всички останали привърженици трябва само да стоят, да гледат и да се учат от тях. Поредното доказателство бе мачът между Галатасарай и Фенербахче от изминалия уикенд.
Никой не се е съмнявал, че привържениците са подготвили хореография, за да надъхат своите любимци. Интересното обаче е, че агитката на Галатасарай се постара тя да изглежда триизмерна. И успяха. Насладете се на случилото се. Иначе, Фенербахче победи с 2:1 Галатасарай.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=266469
Какви стадиони , каква публика... а беше време им се присмивахме , някои хора още им се смеят , ама са светлинни години пред нас... И все още нямаме НИТО ЕДИН Европейски стадион ние футбол и публика чакаме .... Ако бяха такива модерни съоръжения , със сигурност нямаше да има по 1000 човека публика...
Повечето хора нямат на идея колко много си прав .
Обичам Левски
- arsenvengerin
- Контакти:
[quote="vks1"]К'во ме интересуват фесовете?Турските отбори и публиката й са ми толкова противни,че....[/

Обичам Левски
Чак и тема се прави за фесовете 
saffron написа:Кво хеитвате бе? Ходил съм като малък на некви турнири в турция , бяхме в некво село дето беше като оазис в пустошта, Отбора им играеше в 4-тото ниво на турския футбол а имаха терен дето този на Васил Левски бледнее пред него. И тва в далечната 2002-ра година . Тогава за първи и последен път в живота си стъпих на такъв килим . Толкова години минаха и терените на отборите от Б група са под всяква критика , Дори и тези в А! Трябва да си пълен идиот да се сравняваш с турците и като бази и като стадиони и като зали и спортни писти и какво ли още не!
Пуснах си Highlights от мача , вижте каква атмосвера , каква тв продукция , и какъв късмет за фенербахчетея Галатасарай се наср*ха да изпускат , изроди
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=haX_ieyMJu8&feature=relmfu[/youtube]
Ами за съжаление си прав. Както и в много други области след 89' година нашата държава върви по една стръмна права линия право надолу. 95-96г. бяхме около 15-20 място в ранглистата на ФИФА сега сме 96-ти.
http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html
Покрай нас са такива "светилища" като Уганда, Конго, Бахрейн, Виетнам, Антигуа и Барбуда,Гаяна и т.н. Турците са 33-ти.А за клубен футбол български и турски какво да говорим. Факт е че турски отбори играят всяка година в ШЛ ние я гледаме по ТВ-то. Водещите ни играчи ги изкупуват опашкарите в Турция. А играч играл в Галатасарай, Фенербахче, Бешикташ никога няма да дойде в Бг. А за бази... Гледах едно предаване и даваха базата на Трабзонспор. То бяха джакузита, басейни, фитнеси, сауни, ТВ зала, а за буквално тревните килими да не говорим. И че бяха поне 10 на брой. Но както и да е, много се отплеснах, а тези неща всеки ги знае.