харесвате ли новия проект на БТВ Войо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: харесвате ли новия проект на БТВ Войо?
Не бих дал и 1ст. за този сериал ! Гледах 1 серия и се убедих , че този сериал е леко закъснал ! Преди 5г можеше и да го гледам , но сега абсолютно безсмислено да гледам този остарял във времето сериал ! Относно БоклукТВ - не я гледам от години и едва ли ще започна някога !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
gin написа:дават ги , но ако ги изпуснеш не можеш да ги гледаш през сайта на бтв, а само през платения войо. в замунда всички серии на бтв сериали са всалени. в арена също ги бяха махнали до преди ден два
Като ги изпуснеш, по другите канали на БТВ ги повтарят по цяла седмица

- modor
- Контакти:
Толкова ли го закъсаха бе.........

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Като затриха пробг и качиха шампионската лига само по кабел ги намразих тотално.Пуснах си за повече пари добър нет и да спрат да ме рекетират с техните глупости и турски бози.Сериалите които следя ги има в доста тракери така че да си гледат работата.
Като чета за "Войо" и се сещам за този виц:
Решили Заекът , Вълка и Хамстера да емигрират в Китай. Та решили да си сменят имената с японски.
Заекът казал :
- Аз ще се казвам Зую .
Вълкът :
- Аз ще се казвам Вую .
Хамстера се позамислил и рекъл :
- А аз се отказвам да емигрирам!
Та ги харесвам, колкото хамстера новото си име.
Решили Заекът , Вълка и Хамстера да емигрират в Китай. Та решили да си сменят имената с японски.
Заекът казал :
- Аз ще се казвам Зую .
Вълкът :
- Аз ще се казвам Вую .
Хамстера се позамислил и рекъл :
- А аз се отказвам да емигрирам!
Та ги харесвам, колкото хамстера новото си име.
- publicimage
- Контакти:
gin написа:дават ги , но ако ги изпуснеш не можеш да ги гледаш през сайта на бтв, а само през платения войо. в замунда всички серии на бтв сериали са всалени. в арена също ги бяха махнали до преди ден два
Е къфф е проблема?!
Нямам идея дали си учащ се или работещ, затова ще налучквам - един ден като започнат да ти ги дърпат като данъци от заплата тия 8лв. тогава пусни тема във форума!
publicimage написа:gin написа:дават ги , но ако ги изпуснеш не можеш да ги гледаш през сайта на бтв, а само през платения войо. в замунда всички серии на бтв сериали са всалени. в арена също ги бяха махнали до преди ден два
Е къфф е проблема?!
Нямам идея дали си учащ се или работещ, затова ще налучквам - един ден като започнат да ти ги дърпат като данъци от заплата тия 8лв. тогава пусни тема във форума!
сам си изкарвам прехраната вече 7-8 години, плащам си данъците , имам два бакалавъра и една магистратура завършени и настояща докторантура. в темата съм задал въпрос, на който се изисква не много задълбочен отговор, придружен с мнение по ситуацията. твоето "къфф е проблема?" няма нужда от коментар

Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
PFC Litex написа:gin написа:дават ги , но ако ги изпуснеш не можеш да ги гледаш през сайта на бтв, а само през платения войо. в замунда всички серии на бтв сериали са всалени. в арена също ги бяха махнали до преди ден два
Като ги изпуснеш, по другите канали на БТВ ги повтарят по цяла седмица
човече, прекалено издребняваш! говоря ти за случаи, когато се прибираш от работа в 22ч., не можеш да заспиш от умора и напрежение и за да не тормозиш никой заспал вече, си дърпаш нещо за гледане в кабинета, което до преди броени дни е било на разположение, а вече са го заключили. да не говорим, че рекламите са адски оттегчителни и можеш да ги избегнеш, ако гледаш през бтв сайта или свален от тракер. аз така виждам нещата, а не да правя рег в абв всяка седмица само и само да покажа, че съм "по-убав"
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...