Кражбата на стадион Герена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Кражбата на стадион Герена

Мнениеот Old_death » 28 мар 2012 17:00

MORSKI написа:Снимката наистина не излежда да е от 1962 година, ами поне 30 години по-рано :?

Според мен снимката е от бригадирското движение и от съвсем друго място.Десетилетия мълчахме и не отговаряхме на синьото изопачаване на фактите,но лично на мене ми писна.Да не коментирам и версията за "дейното участие" на сини фенове с доброволен труд и финансови средства.Роден съм малко преди тия събития,но помня че по това време се ходеше под строй начело с партийния секретар и до тоалетната.Още по това време имаше коментари,че са отбивани работници от строежа на Кремиковци и са пренасочвани към строежа на Герена.Ето на това сега се казва доброволен труд.Да не говорим,че за тоя обект,като национален широко се е използвал труда на затворници на облекчен режим.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Свободна зона”