Вашият домашен любимец (снимки)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Вашият домашен любимец (снимки)

Мнениеот wolf » 21 мар 2012 14:40

gilento93 написа:Добре вие хубаво имате кучета(повечето където сте писали тук)обаче аз имам един въпрос към вас.А той е:Чистите ли изпражненията на вашия любимец след като го разхождате на вън?Имам предвид носите ли си пликче където да го съберете или пък дори лопатка и метличка?

В къща съм, те си торят градината 8-) Дори тук в Дания ми се случва не рядко да попадна на изненада на улицата..

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 21 мар 2012 15:23

levskifenka написа:
gilento93 написа:Добре вие хубаво имате кучета(повечето където сте писали тук)обаче аз имам един въпрос към вас.А той е:Чистите ли изпражненията на вашия любимец след като го разхождате на вън?Имам предвид носите ли си пликче където да го съберете или пък дори лопатка и метличка?

Не че дължа обяснение,но да-редовно.Грижа ми е да взема пликче преди разходка.Правя го за нас по-скоро,да ни е чисто,когато се разхождаме.Въпрос на усещане.Пак стигнахме до ''най-сериозния проблем на България...'' Хората с кучета и чистят ли,че иначе сме много чисти и не замърсяваме...:roll: :roll: :roll: Направо....

Скъпа ми фенке,просто питам дали все пак има и такива граждани,които чистят след кучето си.Аз до сега съм виждал един или два пъти с очите си,стопани да почистят след изходило се животно.Както казваш ти не е най-големия проблем на обществото но пак е проблем. ;)

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 21 мар 2012 15:25

"gilento93"Добре вие хубаво имате кучета(повечето където сте писали тук)обаче аз имам един въпрос към вас.А той е:Чистите ли изпражненията на вашия любимец след като го разхождате на вън?Имам предвид носите ли си пликче където да го съберете или пък дори лопатка и метличка?[/quote]

Задължително ги чистя и страшно много се дразня на хората, които не го правят!! В крайна сметка всяко куче е било малко и няколко месеца си е вършило работите вкъщи и е трябвало да му се чисти. И изведнъж като започне да излиза, на стопанина му става гнусно да ги събира. А всъщност не е никак трудно или гадно!

Бих показал снимки, ама нещо не се оправям как става :? !

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 21 мар 2012 15:57

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ie80GGKlZ7Q&feature=channel[/youtube]

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 21 мар 2012 16:02

Найджъл е много готин котарак!Въобще всички са сладури. :) :) Аз също съм съгласна,че е цивилизовано човек да си чисти след кучето.Като стопанин си е въпрос на отговорност и възпитание. ;)
За да не са само думи-ето още една снимка на моя дивак. :)
Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 21 мар 2012 17:13

levskifenka написа:Найджъл е много готин котарак!Въобще всички са сладури. :) :) Аз също съм съгласна,че е цивилизовано човек да си чисти след кучето.Като стопанин си е въпрос на отговорност и възпитание. ;)
За да не са само думи-ето още една снимка на моя дивак. :)
Изображение

Убаво куче, ама не е страшно. Веднъж го видях пред Скай Сититу ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 21 мар 2012 17:46

Ами не е страшно! :twisted: :twisted: :twisted: Иска да задуши всеки с досаждане и целувки,направо е страшен.Друго е било,те си приличат маймуните. :) :)

Върни се в “Свободна зона”