Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

MORSKI
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 21:39

trayan16 написа:
MORSKI написа:
Абсолютно като затвор си е! И неслучайно е направено с тази цел... Да не говорим, че там режимът е такъв само за военните! Студентски град да не ти е полигон на военните? Вие сериозно ли пишете такива глупости?

Режимът за вход в общежитията е за всички,не само за матросите.

Ти какво искаш да е във военно училище? Сещаш ли се, че режимът е еднакъв, но за разлика от военните цивилните могат да си излизат и влизат когато поискат.... Естествено след като се разберат с портиерите на входа. Има и още нещо- не ми давайте за пример морското- то е кампус от затворен тип. Студентски не е такъв! И в общежитията на ВИНС-а и ТУ данеби да е като морското? Срванявате ми военнен ВУЗ с цивилни :shock:

Траяне, отговори на въпроса- тези, които работят до късно какво да правят. И само не ми казвай "да ходят да спят другаде" защото е повече от несериозно! Не стига, че си плащаш, ами и да страдаш заради някакви тъпанари, които се колят и бесят в стаята си!
Последна промяна от MORSKI на 02 мар 2012 21:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 мар 2012 21:43

По притеснителното нещео е агресията в студентите . Защо след като са ти казали да пазиш тишина ти тръгваш да викаш компанията да пребивате някого, както е било в последният случай.
Много ми бяха смешни сутринта някакви студенти по бтв , коитпредлагаха да се спре продажбата на алкохол в студенски град. Брей ще каже човек ,че студентите са станали въздържатели. Дори и да затворятмалките магазини в блоковете, фф е денонощно, там пиячка колкото искаш. Другото нещо което е не поамалко безсмислено- да построят библиотеки в студентски вместо заведенията. Хайде да проверим в библиотеките на университетите колко студента месечно влизат, нали тези библиотеки трябва да се издържат някак.
Навремето в култовият 20 блко също нямаше никакъв пропускателен режим ,за което и повечето студенти не давахме дума да става да ни преместят в някой друг. Пък нямаше такива изцепки катопобойща и убииства даже.
Всичко си е въпрос на възпитание, ако в случая момчето си е легнало а не е тръгало да се бие ,всичко да се е е разминало.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 мар 2012 21:45

trayan16 написа:Вечерен час за вход в общежитията трябва да има!Въпроса просто не подлежи на коментар,които закъснее ще ходи да спи някъде другаде,това е решението!Във ВМУ Варна вечерният час е 22:00 и няма оплаквания!

Как се процедира с този който е на работа до 24

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 21:48

А така,надпреварвайте се кой от повече поколения е софиянец и после се обиждайте на селяни.Ми преди да я изберат за столица София на практика си е била едно голямо село.Поинтересувайте се какво представляваше Студентски град само до преди 23-24г. и тогава използвайте разни думички като кампуси мампуси.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 02 мар 2012 21:52

Браво, че не съм на мястото на колегите, които живеят в Студентски град!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 02 мар 2012 21:52

MORSKI написа:
Omynigo написа:И не отговори на нещата, които написах, Милен ме добави. Тези, които работят и им се налага да се прибират след 21 часа какво правят, а? Айде по-адекватни мнения да изказвате!

След като ползваш държавна субсидия под формата на общежитие ще се съобразяваш с това , или ще си намериш работа с подходящо работно време или ще си наемеш квартира !

а относно поколенията аз казах че знам къде са живяли 3 поколения на зад , и мога да ги посоча местата , а от кога преди това родът ми е в София казано честно не знам и не ме интересува живей си във втория по големина "град" и не ме занимавай повече с глупости моля !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 21:54

Sisi 1914 написа:Браво, че не съм на мястото на колегите, които живеят в Студентски град!
8-)

Сиси,браво на кого? :roll:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 мар 2012 21:56

По притеснителното нещео е агресията в студентите .

Изключително правилно мнение,браво Миленка! Точно това е разковничето и по-скоро причините за тази агресия...но в 50% от случаите това е ясно-нисък социален статус,проблемни семейства,да не забравяме и чалга-манталитета,който е следващото ниво на стълбата на неморално поведение,граничещо с разврат!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 мар 2012 22:07

smoothc написа:
По притеснителното нещео е агресията в студентите .

Изключително правилно мнение,браво Миленка! Точно това е разковничето и по-скоро причините за тази агресия...но в 50% от случаите това е ясно-нисък социален статус,проблемни семейства,да не забравяме и чалга-манталитета,който е следващото ниво на стълбата на неморално поведение,граничещо с разврат!

Никога не съмкрил ,че слушам чалга, НО си напълно прав. Защо подонни неща не став с рокаджии и метъл? Няма как и да стане, въпрос на мантелитет. Аконякой е ходил на чалаг концерт и рок сам е направил разликата

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 мар 2012 22:09

Sisi 1914 написа:Браво, че не съм на мястото на колегите, които живеят в Студентски град!
8-)

Силве, аз лошо от щутгард не съм видял, точно обратното

Върни се в “Свободна зона”