Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Uncle_Sam
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Uncle_Sam » 14 май 2016 21:28

fcb_bg написа:
Uncle_Sam написа:Даже премиери милиардери се раждат, а заместника на външния министър на САЩ го хвали ,че се бори с корупцията подобаващо. "Десяткът на Бойко" за бизнеса е тъп лаф от първия му мандат.
Сградите били сиви и грозни, ама приватизираните заводи и ограбената земя на хората са хубави.

България е по-силна в противовес с думите ви в такъв слаучай. ХОрата си върнаха земята. Едни други им я ограбиха преди 1989 г и забавиха развитието на държавата с 45 години.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 21:30

Изграждането на инфраструктура скоро ще даде резултат.Пътищата,летищата,пристанищата и пречиствателните станции които сега се строят ще осигурят просперитет на страната ни.За съжаление всичко се случва бавно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 14 май 2016 21:31

Кашчей написа:
Uncle_Sam написа:Бойко за пет години построи магистралите и метрото, които Тодор Живков за двадесет години опити не успя. Живеем във велики времена. Бойко е Бог.

Глупости на търкалета!
Когато се пускаха отсечките на "Тракия" и "Хемус" по времето на Живков, не се затваряха след месец за ремонт. Работил съм няколко месеца на "Тракия" и знам какво и как се правеше. Ще вложиш в новата настилка стар асфалт, ама друг път! Да си чувал за спешни ремонти по участъка София-Мирово?! Два слоя чакъл-първо едър, а след това филц, за дренаж и 3 слоя асфалт се полагаха-2 по 15 и един от 5 см-изтриваемият, който трябва да се подменя след време. Дори първият май беше и по-дебел от 15 см, но не съм сигурен в спомена си. Е, друго щеше да е да я има тогава технологията за легло от бетон и върху него асфалт, ама не е било. Сега, коя магистрала на Премиера-Суънце, не е затваряна за ремонт, след пускането и в експлоатация..Люлин, Струма, Марица, Тракия?!

Гений, само ти не схана, но нормално за роден и израснал при Тошо.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 май 2016 21:33

petko.h.markov написа:Ама ти наистина нямаш срам.

Имам съвест, значи би трябвало да имам и срам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 14 май 2016 21:34

GOLEADOR написа:Изграждането на инфраструктура скоро ще даде резултат.Пътищата,летищата,пристанищата и пречиствателните станции които сега се строят ще осигурят просперитет на страната ни.За съжаление всичко се случва бавно.

Скоро България ще чукне 50 млрд евро външен дълг, ама дрънкай си там. Ще си надминем БВП и ще почнем да печатмае световната си валута, за да не го усетим твърде тежко.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 май 2016 21:36

fcb_bg написа:

А след като нямаш срам,значи нямаш и съвест.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 май 2016 21:39

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:

Има нещо, което му викат аргументиране.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 21:41

Uncle_Sam написа:
GOLEADOR написа:Изграждането на инфраструктура скоро ще даде резултат.Пътищата,летищата,пристанищата и пречиствателните станции които сега се строят ще осигурят просперитет на страната ни.За съжаление всичко се случва бавно.

Скоро България ще чукне 50 млрд евро външен дълг, ама дрънкай си там. Ще си надминем БВП и ще почнем да печатмае световната си валута, за да не го усетим твърде тежко.

Е,не всеки може като ТЖ с 8 млрд долара кредит да построи цяла държава. :lol: :lol: :lol:
Без инфраструктура ни чака мизерия.Превоза на хора и стоки ще е невъзможен,а туризма ще се удави в собствените си ешерихия коли.Та така без инфраструктура.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 май 2016 21:43

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:

Има нещо, което му викат аргументиране.

Аргументи ти ще даваш или ще искаш? За теб това си е аксиома.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 май 2016 21:44

GOLEADOR написа:
Uncle_Sam написа:

Е,не всеки може като ТЖ с 8 млрд долара кредит да построи цяла държава. :lol: :lol: :lol:
Без инфраструктура ни чака мизерия.Превоза на хора и стоки ще е невъзможен,а туризма ще се удави в собствените си ешерихия коли.Та така без инфраструктура.

Като направиха магистрали, да бяха вкарали веднага максималните такси за тези, които ги повреждат най-много. Преди тол-таксите за чуждите камиони, вдигнаха винетките. Това са тъпаци на квадрат. И на всичкото отгоре излъгаха електората преди изборите за цената на винетните стикери.
Последна промяна от fcb_bg на 14 май 2016 21:48, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”