Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 06 апр 2018 02:47

Thsmith написа:Ех, какви работи му предлагаш? Нз ли той колко е красив и каква кифла има? :lol: Сигурен съм, че сега ще дойде да ти го обясни. :lol:

Ами съвсем нормално е да се "хваля" с кифлата си...Все пак изглеждам доста добре и не се нуждая от Блатното чудовище - Линдор (какво оригинално име за една к*рва),да и плащам за секс и най-странното...да го афиширам във форум.Странното е също,да смяташ,че жени,като Линдор "не биха ме забелязали"...Каквото и да значи това ! Явно е някаква много висока топка.Теб явно "те забелязва" доста често...Нали никога не я беше поръчвал ?! После се оказа,че си и редовен клиент...Срам ли те хвана ? Ти по принцип не си оставил такова впечатление у хората,макар че ако бих е*ал такова грозилище и мен би ме хванало.Гледам,че ти станах голям трън в очите,между другото,защото плещиш едни и същи глупости с тия двамата по-горе (които са долу-горе на твоят акъл)...ама вземи смени малко репертоарът,че от три месеца насам се изтърка.
Ivan56,нещо не можах да вдяна,какво АДЖАБА имаш в предвид...ама както и да е.Явно и ти тук пишеш,колкото да не си без работа...Както и да е...Бъди жив и здрав !
Последна промяна от Drunken_Master на 06 апр 2018 11:34, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 апр 2018 08:03

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Ти си най-добрия,бе...Даже се чудя,защо не те сложат на националния,да ни поведеш за следващият Мондиал...

Добър ден.

Питаха ме, ама не искам.

Изображение

На новия ФМ направих Ливърпул 2 пъти шампиони, 2 ФА къп, Карабао и финал за ШЛ загубен от Барса, щото най-силния ми играч се контузи ден преди мача :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 апр 2018 08:56

Soulen написа:
rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Ти си най-добрия,бе...Даже се чудя,защо не те сложат на националния,да ни поведеш за следващият Мондиал...

Добър ден.

Питаха ме, ама не искам.

Изображение

На новия ФМ направих Ливърпул 2 пъти шампиони, 2 ФА къп, Карабао и финал за ШЛ загубен от Барса, щото най-силния ми играч се контузи ден преди мача :)

Щом си играл с отбор,като Ливърпул,значи всички успехи ти се заличават,понеже са милиардери.Направо си изтрий save-ът.То били направо,като закон.Rhaegar-a тъй каза...Сега от компанията създала играта събират пари да му построят паметник,заради феноменалните успехи ! Момчето е било четвърто в Испания ! САФ и Марчело Липи пасти да ядат !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2018 11:24

Келнерче, вие с "годеницата" да не се пазите за първата брачна нощ? Нещо нервен ми се виждаш. :lol:

Когато опиташ играта с нещо различно от отбор с пари, тогава ще оцениш чуждо постижение. Финали и купи с грандове всеки може да постигне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 апр 2018 11:28

rhaegar написа:Келнерче, вие с "годеницата" да не се пазите за първата брачна нощ? Нещо нервен ми се виждаш. :lol:

Когато опиташ играта с нещо различно от отбор с пари, тогава ще оцениш чуждо постижение. Финали и купи с грандове всеки може да постигне.

Иронията и сарказмът за гняв ли го имаш ? С какви хора общуваш в реалният си живот ?

П.С.
За протокола - не съм сервитьор,а управител...разликата е тъъъъъъъънка ! Виж в интернет,че имало и такава професия.
И съм играл с доста малки отбори,но след четвърто място в Испания,никога не съм се тупал в гърдите...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2018 12:24

Ирония и сарказъм вика :lol: :lol: Ти от вчера се пенявиш толкова иронично, че ти препоръчаха валериан. :lol:

Чист сервитьор си си.

Аз не се тупам в гърдите, ти идваш тука с някакви 7 купи, които е в пъти по-лесно да постигнеш с гранд, отколкото да вкараш мизерен отбор в ШЛ и да биеш ботовете с него.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 апр 2018 12:41

rhaegar написа:Ирония и сарказъм вика :lol: :lol: Ти от вчера се пенявиш толкова иронично, че ти препоръчаха валериан. :lol:

Чист сервитьор си си.

Аз не се тупам в гърдите, ти идваш тука с някакви 7 купи, които е в пъти по-лесно да постигнеш с гранд, отколкото да вкараш мизерен отбор в ШЛ и да биеш ботовете с него.

:дддддд
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 апр 2018 23:37

Ето експлозивна снимка на въпросната невероятно красива кифла. Само и единствено за потребителите на гонг.бг.

Наздраве и не е за хора със слаби сърца.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Колко е лесно обаче човек да се майтапи с теб. Просто не е реално. Все едно си с акъл на 10 годишен. Точно така реагираш. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2018 01:06

В момента в нашето първенство има един-единствен футболист от европейска и световна класа!
Ако сър Камбуров се беше родил преди сър Стенли Матюс, сега на англичанина щяха да викат "Английския Камбуров".

Факт. :mrgreen:

Изображение

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 07 апр 2018 19:51

Дават ма по Диема спорт и не съм се обръснал :-D

Върни се в “Свободна зона”