Thsmith написа:Ех, какви работи му предлагаш? Нз ли той колко е красив и каква кифла има?Сигурен съм, че сега ще дойде да ти го обясни.
Ами съвсем нормално е да се "хваля" с кифлата си...Все пак изглеждам доста добре и не се нуждая от Блатното чудовище - Линдор (какво оригинално име за една к*рва),да и плащам за секс и най-странното...да го афиширам във форум.Странното е също,да смяташ,че жени,като Линдор "не биха ме забелязали"...Каквото и да значи това ! Явно е някаква много висока топка.Теб явно "те забелязва" доста често...Нали никога не я беше поръчвал ?! После се оказа,че си и редовен клиент...Срам ли те хвана ? Ти по принцип не си оставил такова впечатление у хората,макар че ако бих е*ал такова грозилище и мен би ме хванало.Гледам,че ти станах голям трън в очите,между другото,защото плещиш едни и същи глупости с тия двамата по-горе (които са долу-горе на твоят акъл)...ама вземи смени малко репертоарът,че от три месеца насам се изтърка.
Ivan56,нещо не можах да вдяна,какво АДЖАБА имаш в предвид...ама както и да е.Явно и ти тук пишеш,колкото да не си без работа...Както и да е...Бъди жив и здрав !

[/offtopic]