Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 18:46

Ел Голеадор, аз разбрах какво ми обясняваш, но това е твоя трактовка на, по принцип, доста мъглявите комунистически теории ..... там се говори, че всички ще бъдат равни, ще има безкласово общество ..... всичко ще е общо ..... еми, ако аз карам Ес класа, а мангалът Дачия Логан, какъвто е твоят прочит на комунистическите теории, то това си е баш класово общество .... не безкласово, за каквото тръби комунизмът. ;)

За да има "безкласово общество", то всички трябва да сме равни. Няма друг начин. Всичко друго е пак деление на класи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Путин инспектира автомобил, разпадна се пред очите му

Мнениеот язе » 14 май 2016 18:49

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:
iliev72 написа:
fcb_bg написа:Купихме Форд Транзит през 2012. След 6 дена се скапа кормилната рейка. Автора, ехидния, да каже нещо по таз случка. Само да река, че през 2012-та тоя Форд взе звучната награда "Ван на годината".

Нов ли беше форда ;)

Да. Чисто нов. Другата седмица беше в бокса. Туриха му оригинална, разбира се. Само дето аз в България не знам да има чаасти за Форд на чиито опаковки да не пише на ердогански.

Всъщност, Ford Transit за Европа се прави в Коджаели, Турция, само че ти откъде ще знаеш това, Серьожка!?... :roll: И нормално е, като обикаляш за части по арабските магазини на "Симеон", на кутиите да пише предимно на турски. :lol: Иначе "Ван на 2012 година" е Renault Kangoo Z.E - и тук си зле подготвено, русначе.... 8-)

Рено Канго не е ван бе професоре. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 май 2016 18:51

1982 написа:Ел Голеадор, аз разбрах какво ми обясняваш, но това е твоя трактовка на, по принцип, доста мъглявите комунистически теории ..... там се говори, че всички ще бъдат равни, ще има безкласово общество ..... всичко ще е общо ..... еми, ако аз карам Ес класа, а мангалът Дачия Логан, какъвто е твоят прочит на комунистическите теории, то това си е баш класово общество .... не безкласово, за каквото тръби комунизмът. ;)

За да има "безкласово общество", то всички трябва да сме равни. Няма друг начин. Всичко друго е пак деление на класи.

А какъв е проблема, всички да караме Мерцедеси ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 18:53

CTAHKO написа:А какъв е проблема, всички да караме Мерцедеси ;)

Никакъв, ако всички изработваме за Мерцедеси.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 14 май 2016 18:54

Прави много странно впечатление, че русофилите яростно нападат САЩ (с клишета от медиите, поне да са поживели там), а също така яростно защитават Путин (а не Русия)?!
Винаги задавам един много прост въпрос - кое е по - изгодно и за Русия, и за САЩ - да се декларират като съюзници и братя, или като противници?
Говорете си...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 18:56

1982 написа:Ел Голеадор, аз разбрах какво ми обясняваш, но това е твоя трактовка на, по принцип, доста мъглявите комунистически теории ..... там се говори, че всички ще бъдат равни, ще има безкласово общество ..... всичко ще е общо ..... еми, ако аз карам Ес класа, а мангалът Дачия Логан, какъвто е твоят прочит на комунистическите теории, то това си е баш класово общество .... не безкласово, за каквото тръби комунизмът. ;)

Е,не забравяй,че комунизмът е утопия.
Иначе кой какво кара както казах се определя от нуждите.Мангала ако трябва да работи на сонда в океана ще ползва хеликоптер.В Израел има такива комуни и там никой не получава пари.Ако човека иска да почива в Хавай,почива и толкоз.Това там е някакъв вид комунизъм в действие.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 14 май 2016 18:59

FaSinPat май е пътя, ама не виждам по тея ширини как ще се случи.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 19:02

GOLEADOR написа:

Е,не забравяй,че комунизмът е утопия.
Иначе кой какво кара както казах се определя от нуждите.Мангала ако трябва да работи на сонда в океана ще ползва хеликоптер.В Израел има такива комуни и там никой не получава пари.Ако човека иска да почива в Хавай,почива и толкоз.Това там е някакъв вид комунизъм в действие.

Е, точно .... ами, ако мангалът, дето мие улиците, има "нужди" от почивка на Хавай и Бентли Мулсан, той ще си ги получи, щото живеем в "безкласово общество", "всички сме равни" и "благата са общи" ...... всичко друго, ако той няма достъп до тези блага, въпреки че ги иска (има "нужда", "потребност"), значи че пак живеем в класово общество. А класовото общество се отрича тотално от комунизма. ;)

И, да, комунизмът е утопия ..... слава Богу. Щото такова общество не е справедливо. То е рай за паразитите, искащи да живеят на гърба на по-кадърните и по-трудолюбиви, по-умни и т.н.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 14 май 2016 19:07

g3_ev2 написа:Прави много странно впечатление, че русофилите яростно нападат САЩ (с клишета от медиите, поне да са поживели там), а също така яростно защитават Путин (а не Русия)?!
Винаги задавам един много прост въпрос - кое е по - изгодно и за Русия, и за САЩ - да се декларират като съюзници и братя, или като противници?
Говорете си...

Русия и САЩ никога няма да бъдат съюзници, камо ли братя. И това е не защото руснаците се дърпат, а защото САЩ е агресивна империя, която няма братя. САЩ имат васали, но не и братя! Те смятат, че са върха на цивилизацията и тяхно право е да управляват света. Американците никой не ги обича, просто се страхуват от тях. Е, руснаците обаче не се страхуват. Ето това е проблема...
Иначе, даже и англичаните, дето уж са първи дружки със САЩ, мразят американците. Сетих се за една песен на Експлойтед- Fuck the USA... Toва мисли обикновения англичанин за САЩ.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 19:10

Че Русия кога е имала съюзници, а не васали ??!

Върни се в “Свободна зона”