За да има "безкласово общество", то всички трябва да сме равни. Няма друг начин. Всичко друго е пак деление на класи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Captain Stottlemeyer написа:fcb_bg написа:iliev72 написа:fcb_bg написа:Купихме Форд Транзит през 2012. След 6 дена се скапа кормилната рейка. Автора, ехидния, да каже нещо по таз случка. Само да река, че през 2012-та тоя Форд взе звучната награда "Ван на годината".
Нов ли беше форда
Да. Чисто нов. Другата седмица беше в бокса. Туриха му оригинална, разбира се. Само дето аз в България не знам да има чаасти за Форд на чиито опаковки да не пише на ердогански.
Всъщност, Ford Transit за Европа се прави в Коджаели, Турция, само че ти откъде ще знаеш това, Серьожка!?...И нормално е, като обикаляш за части по арабските магазини на "Симеон", на кутиите да пише предимно на турски.
Иначе "Ван на 2012 година" е Renault Kangoo Z.E - и тук си зле подготвено, русначе....
1982 написа:Ел Голеадор, аз разбрах какво ми обясняваш, но това е твоя трактовка на, по принцип, доста мъглявите комунистически теории ..... там се говори, че всички ще бъдат равни, ще има безкласово общество ..... всичко ще е общо ..... еми, ако аз карам Ес класа, а мангалът Дачия Логан, какъвто е твоят прочит на комунистическите теории, то това си е баш класово общество .... не безкласово, за каквото тръби комунизмът.
За да има "безкласово общество", то всички трябва да сме равни. Няма друг начин. Всичко друго е пак деление на класи.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:А какъв е проблема, всички да караме Мерцедеси![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ел Голеадор, аз разбрах какво ми обясняваш, но това е твоя трактовка на, по принцип, доста мъглявите комунистически теории ..... там се говори, че всички ще бъдат равни, ще има безкласово общество ..... всичко ще е общо ..... еми, ако аз карам Ес класа, а мангалът Дачия Логан, какъвто е твоят прочит на комунистическите теории, то това си е баш класово общество .... не безкласово, за каквото тръби комунизмът.
GOLEADOR написа:1982 написа:Ел Голеадор, аз разбрах какво ми обясняваш, но това е твоя трактовка на, по принцип, доста мъглявите комунистически теории ..... там се говори, че всички ще бъдат равни, ще има безкласово общество ..... всичко ще е общо ..... еми, ако аз карам Ес класа, а мангалът Дачия Логан, какъвто е твоят прочит на комунистическите теории, то това си е баш класово общество .... не безкласово, за каквото тръби комунизмът.
Е,не забравяй,че комунизмът е утопия.
Иначе кой какво кара както казах се определя от нуждите.Мангала ако трябва да работи на сонда в океана ще ползва хеликоптер.В Израел има такива комуни и там никой не получава пари.Ако човека иска да почива в Хавай,почива и толкоз.Това там е някакъв вид комунизъм в действие.
g3_ev2 написа:Прави много странно впечатление, че русофилите яростно нападат САЩ (с клишета от медиите, поне да са поживели там), а също така яростно защитават Путин (а не Русия)?!
Винаги задавам един много прост въпрос - кое е по - изгодно и за Русия, и за САЩ - да се декларират като съюзници и братя, или като противници?
Говорете си...
Потребители, разглеждащи този форум: Kotzata и 10 госта