Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Путин инспектира автомобил, разпадна се пред очите му

Мнениеот demy27 » 14 май 2016 17:24

HoUs4oOL написа:
CTAHKO написа:Както съм казвал не един път, тема без цитат с линк отдолу от кептъна, нямащи никаква връзка с темата, не е тема 8-)

Той тия точно ги пуска редовно, тъжното е, че някой тук му беше пускал цитати от преди години, където беше писал, че уважавал Русия и руския народ, ама явно е преживял духовен катарзис оттогава. :mrgreen:

Русия и руския народ всеки ги уважава. Вие като сте празни тикви и смятате, че щом обичате Русия и мразите запада и опонентите ви са като вас. Да, ама не са. Русофилите смятат че всичко руско е супер, върха и най-доброто, всичко западно е гадно и лошо. Опонентите им знаят, че и в двата лагера има и хубави и лоши неща, просто в западния модел лошите неща са по-малко. Това е основната разлика.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 17:41

boabbb написа:Пиночет го съдиха, ама Чили е далече напред точно заради него :| 1982 все още живее със страха от "червените човечета" :lol: :lol: Колега, я кажи къде по света е имало класически комунизъм, та толкова те е страх от него :?:

Не коментирам дали е имало комунизъм, той е утопия и разбира се, че не е имало ..... коментирам лицата, представящи се по света за комунисти. И твърдящи, че се борят/воюват за комунизма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 17:51

vaskonti написа:
boabbb написа:Пиночет го съдиха, ама Чили е далече напред точно заради него :| 1982 все още живее със страха от "червените човечета" :lol: :lol: Колега, я кажи къде по света е имало класически комунизъм, та толкова те е страх от него :?:

Класически комунизъм не е имало никъде. Такъв строй сам по себе си е много добра идея, но може да проработи само ако абсолютно целия свят я възприеме. Иначе не става и се изражда в това, което беше.

Кое му е доброто - че всички сме равни ли, ти и мързелуващият и неук циганин ли ??! Ти бачкаш и произвеждаш, а накрая всички сядат на масата и плюскат, без значение кой колко е допринесъл ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 май 2016 18:02

1982 написа:
vaskonti написа:

Класически комунизъм не е имало никъде. Такъв строй сам по себе си е много добра идея, но може да проработи само ако абсолютно целия свят я възприеме. Иначе не става и се изражда в това, което беше.

Кое му е доброто - че всички сме равни ли, ти и мързелуващият и неук циганин ли ??! Ти бачкаш и произвеждаш, а накрая всички сядат на масата и плюскат, без значение кой колко е допринесъл ?!

Пропуснал си да прочетеш частта след подчертаното от теб. Като казвам целия свят имам предвид целия свят и всички хора, включително циганите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 18:10

През комунизма циганина ядеше калая ако не работи.От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите - това бе девиза ако се нелъжа..Тук няма мързел,"От всекиго според възможностите" означава,че циганина ще твори блага според възможностите си.Има толкова много работа за която акъл не се иска,че колкото и да е прост мангала ще я върши.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 18:18

GOLEADOR написа:През комунизма циганина ядеше калая ако не работи.От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите - това бе девиза ако се нелъжа..Тук няма мързел,"От всекиго според възможностите" означава,че циганина ще твори блага според възможностите си.Има толкова много работа за която акъл не се иска,че колкото и да е прост мангала ще я върши.

Ама ще потреблява "според потребностите си", нали ??! .... демек, може и да не изработва, "според възможностите си", за Ес Класа, но ако има "потребност" от такава, ще си я има ..... много справедливо, нали ??!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 18:28

1982 написа:
GOLEADOR написа:През комунизма циганина ядеше калая ако не работи.От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите - това бе девиза ако се нелъжа..Тук няма мързел,"От всекиго според възможностите" означава,че циганина ще твори блага според възможностите си.Има толкова много работа за която акъл не се иска,че колкото и да е прост мангала ще я върши.

Ама ще потреблява "според потребностите си", нали ??! .... демек, може и да не изработва, "според възможностите си", за Ес Класа, но ако има "потребност" от такава, ще си я има ..... много справедливо, нали ??!

Нуждите се определят от битието,циганина ще има нужда от трактор и е нормално да го получи иначе ти няма да може да ядеш картофи които мангала трябва да извади.Както казах,на всекиму според нуждите.Виж мангали като Чирков ще карат Ес класа за да стигнат на работа възможно най-безопасно и отпочинали.Както казах "на всекиму според потребностите"!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 18:35

ЧЕкай сега, аз съм чел комунистическите простотии и, доколкото помня, там благата са общи, няма деление на това кой колко е допринесъл при изработването им. Казва се, че всеки получава "според потребностите си" ...... и никъде няма ограничение в това какви и колко да са ти "потребностите". :lol: :lol: :lol:

Въобще, целият лозунг - как всички сме равни, е пълна тъпотия. Не, не сме равни ..... аз съм учил много повече от тъпия мангал, трудът ми произвежда доста повече стойност от този на метящите улиците или берящите ягоди, така че е нормално аз да потреблявам много повече от тях. ;) И да не сме равни на масата.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Путин инспектира автомобил, разпадна се пред очите му

Мнениеот GA_ veliki » 14 май 2016 18:39

Руско-русофилската идиотщина покори нови върхове в тази тема :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 18:42

1982 написа:ЧЕкай сега, аз съм чел комунистическите простотии и, доколкото помня, там благата са общи, няма деление на това кой колко е допринесъл при изработването им. Казва се, че всеки получава "според потребностите си" ...... и никъде няма ограничение в това какви и колко да са ти "потребностите". :lol: :lol: :lol:

Въобще, целият лозунг - как всички сме равни, е пълна тъпотия. Не, не сме равни ..... аз съм учил много повече от тъпия мангал, трудът ми произвежда доста повече стойност от този на метящите улиците или берящите ягоди, така че е нормално аз да потреблявам много повече от тях. ;) И да не сме равни на масата.

Пич,да го обясним така.Мангала изработва 100 пържоли на ден,ти 10000 и двамата получавате 1 или 2 ако имаш нужда.Мисля ,че доста добре го обясних с мерцедеса,дано сега с пържолите да е станало още поясно.

Върни се в “Свободна зона”