Доста силно интервю

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
В България сме маааалко по различни по манталитет.Thsmith написа:Е кво лошо има? Като иска да си ползва и пурпурен цвят, негова си работа. Пък и скромността изобщо не е добродетел. По скоро е голям недостатък.
1982 написа:Е, това е бая старо и известно .... има много брутални селяни с изяви по Ти Ви-то ..... Астън Вила-та със "снимай ми зъба", Алелеблюто с олигофрениите си, не една и две ....
на онова гостуване на Герена, когато стана кладата със седалките, един си свали гащите и буквално си го размаха пред камерата ..... май пак беше на Канал 3.
![]()
1982 написа:Е, това е бая старо и известно .... има много брутални селяни с изяви по Ти Ви-то ..... Астън Вила-та със "снимай ми зъба", Алелеблюто с олигофрениите си, не една и две ....
на онова гостуване на Герена, когато стана кладата със седалките, един си свали гащите и буквално си го размаха пред камерата ..... май пак беше на Канал 3.
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Thsmith написа:Koe му е доброто? Освен изкривените социалистически глупости?
От скромност не печелиш нищо, само даваш възможност да бъдеш мачкан от тези, които не са скромни и са уверени във възможностите си.
Много черно-бял поглед на нещата.Thsmith написа:Koe му е доброто? Освен изкривените социалистически глупости?
От скромност не печелиш нищо, само даваш възможност да бъдеш мачкан от тези, които не са скромни и са уверени във възможностите си.
JackPackage написа:еВахте ли снощи ве, Вальовци![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Thsmith и 11 госта