Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Ами спрели сa WoТ, няма да има четвърти сезон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ами спрели сa WoТ, няма да има четвърти сезон.
:shock: Жалко, тамън сериала понавлезна в релси :lol: Мен още ме е яд за Хейло-то по същата причина :lol:
Иначе се очаква първият трейлър за A Knight Of The Seven Kingdoms -сериал за приключенията на Дънк и Ег да излезе след финала на втория сезон на The Last Of Us..

CSKA69 написа:rhaegar написа:Ами спрели сa WoТ, няма да има четвърти сезон.
:shock: Жалко, тамън сериала понавлезна в релси :lol: Мен още ме е яд за Хейло-то по същата причина :lol:
Иначе се очаква първият трейлър за A Knight Of The Seven Kingdoms -сериал за приключенията на Дънк и Ег да излезе след финала на втория сезон на The Last Of Us..
Те са си виновни. На днешно време никой няма да ги чака до четвърти сезон, за да заприлича сериалът на нещо. Нови фенове не се печелят с два ужасни и един силно казано средна ръка сезон.
Яд ме е донякъде, защото имат всичкия source material на света, даже е в повече и трябва да се реже от него. Те решиха да го съсипват с измишльотини и странни решения, които вкараха сериала в невъзможна за поправяне територия. Можеше да стане наистина добър сериал, просто трябваше 2-3 сезона да се придържат повече към книгите, както беше GoT, да спечелят феновете на книгите, да привлекат нови и чак след това да минат към експериментите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ами спрели сa WoТ, няма да има четвърти сезон.
Аз още не съм гледал втори :lol: Ма пък дъ ласт ъф ъс е тотална лгбтк съсипия :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.