Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Никол е дъщеря на човек от моето районно, внимавайте как говорите за нея, чикиджии, да не ви изпея какви ги дрънкате на когото трябва.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Защо реши, че съм поУицай ??!![]()
Не мога ли просто да имам познати в районното за моя регион ???!
![]()
![]()
1982 написа:Ти си много запознат какво казват хората в системата, да не се окаже, че ти ще излезеш фуражка ?!![]()
![]()
Thsmith написа:Накрая да не изкарате и мен ченге : )
1982 написа:Офффф ...... добре, разкри ме, признавам си ..... ченге съм.![]()
![]()
Явно нищо не може да остане скрито покрито ..... та нека ти покажа и личната ми патрулна кола тогава.
![]()
[rimg]http://www.automotorblog.com/wp-content/uploads/2011/09/2012-Dodge-Charger-copcar-3-830x450.jpg[/rimg]
Kulma написа:Kaжете ми как да опъна НИКОЛ СТАНКУЛОВА???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта