1914.1902 написа:ЕМИЛ написа:1914.1902 написа:Имам юбилей днес , ставам на 20 ! : )
И аз днес съм рожденик .Явно хубавите хора са левскари и родени днес .
Честит рожден ден , колега !
Жив и здрав
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1914.1902 написа:ЕМИЛ написа:1914.1902 написа:Имам юбилей днес , ставам на 20 ! : )
Честит рожден ден , колега !
Warped написа:Много рожденици. Жив и здрави и по една шкембе чорба с ракия довечера, само за старт естествено![]()
1982 написа:Във форума, по-точно този на Левски, се е появил някакъв проповедник...... даже във всеки от километричните му нравоучителни постове има цитати я на Ганди, я на Славейков, я на Наполен ....
![]()
![]()
boabbb написа:1982 написа:Във форума, по-точно този на Левски, се е появил някакъв проповедник...... даже във всеки от километричните му нравоучителни постове има цитати я на Ганди, я на Славейков, я на Наполен ....
![]()
![]()
Майкъл Бубле ли е проповедника, бе![]()
![]()
Не Bible, а Buble
![]()
Бате, ти току-що влезе в класацията на култовите изказвания ...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI[/youtube]
ЕМИЛ написа:И аз днес съм рожденик .Явно хубавите хора са левскари и родени днес .
1982 написа:Във форума, по-точно този на Левски, се е появил някакъв проповедник...... даже във всеки от километричните му нравоучителни постове има цитати я на Ганди, я на Славейков, я на Наполен ....
![]()
![]()
boabbb написа:Майкъл Бубле ли е проповедника, бе![]()
![]()
Не Bible, а Buble
![]()
Бате, ти току-що влезе в класацията на култовите изказвания
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1914.1902 написа:Имам юбилей днес , ставам на 20 ! : )
ЕМИЛ написа:1914.1902 написа:Имам юбилей днес , ставам на 20 ! : )
Kulma написа:Kaжете ми как да опъна НИКОЛ СТАНКУЛОВА???
pomiqr272 написа:Kulma написа:Kaжете ми как да опъна НИКОЛ СТАНКУЛОВА???
Изчакваш я пред работното й място и й казваш: Ей, Ники, имам едни 10 хил. за секс, искаш ли ги?
Честито на рождениците.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта