Groucho написа:Г-н Ганчев може да чака некоя хиперинфлация, като през 97-а. Осемте мелеона стават със стойност на 8 лева и емблемата се придобива. Търпение му е майката. Търпение и добър бизнес план![]()
Тогава всички бяхме милионери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Г-н Ганчев може да чака некоя хиперинфлация, като през 97-а. Осемте мелеона стават със стойност на 8 лева и емблемата се придобива. Търпение му е майката. Търпение и добър бизнес план![]()
modor написа:Тогава всички бяхме милионери
Groucho написа:modor написа:Тогава всички бяхме милионери
Много ясно. И най-важното: забогатяхме по законен начин![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DXsT-eEpdVY[/youtube]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
modor написа:Тоя от клипа е от телефонните измамници. Бабите не спряха да хвърлят чували с пари по него![]()
JackPackage написа:Кое е твой лаф?![]()
Не съм знаел, ще му откупя търговската марка на лафа ти за едни 8 млн и ще го ползвам, кво толкова![]()
Ще ме напляскаш като Мъри GOAT на финал от ГШ
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Groucho написа:ЦСКА _завинаги написа:Да си жив и здрав!
Зодията Водолей е най-хубавата, защото и аз съм.
Да не сте близнаци.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта