Прозвището му е дадено от САЩ и Коалицията.
Трябва да призная, че американците го центроваха здраво.Части от" Джони" хвръкнаха на десетки метри във въздуха.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:CTAHKO написа:1982 написа:Второто няма отношение към първото, СтанкУ, никъде не съм писал, че биещите се руснаци са пратени там от държавата Русия.Просто отбелязвам към колегата Фланкер, че ДАЕШ има членове И в Русия, не само у Туркия.
Ами виж какво съм написалАз съм отбелязал, че самата държава вече си ги е изтрепала
С подобно нещо дали могат да се похвалят коалиционните партньори от НАТО
![]()
Еми, на Джон Джихадиста кой му свети маслото ??
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:И САЩ бомбят, и Русия бомбят, и Франция бомби, и коалицията на СА бомби ..... и ИДИЛ още са си там.
Май, май .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз го писах наскоро ...... ни САЩ, ни Русия имат интерес да унищожат ИД. Засега им е нужна, за да ебе маменцето на Европа.
samobotev написа:Историята е доказала, че колкото и да се опитват империите(развитите цивилизации) да контролират варварите около границите си. Чрез поставяне на вождове лоялни на империята или чрез предизвикване на постояни войни между отделните племена населяващи тези територии.
Рано или късно се появява човек който обединява всички тези племена и народи и ебава мамата на империята или поне и нанася такъв удар, че тя никога повече не успява да се възтанови. Примери за това много . Като се започне от Египет , Персия, рим, Китай, Индия, Константинопол и още много други.
Та рано или късно ще се появи някой , най вероятно обучен и образован на запад който ще обедени я Африка, я арабите и ще прегази иконимически и после воено половината свят пък може и целия
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 5 госта