Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 14:23

Soulen написа:
tmanolov написа:Виждам, че и Колелото на времето имало някаква тв адаптация - някой да има инфо?

Има да, заради нея и пръстените на Безос, си спрях Прайма и трябваше да догледам един сериал от Замунда. Трябва да си с двуцифрено iq и да не си докосвал книгите дори с пръчка, че да ти хареса.

е, по-красноречиво трудно можеше да се опише :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юли 2024 14:26

tmanolov написа:Добра адатация беше Хобит след Властелина, макар че го разбозавиха в 3 серии по 3 часа, което си е все едно един цял сезон от 10 епизода.

Че те и тук точно това правят. Целият "Танц" е година и нещо, материал има за 2 сезона макс. То и неслучайно вторият е едва 8 серии, действително няма какво толкова да стане, че да оправдаят и трети.

tmanolov написа:Виждам, че и Колелото на времето имало някаква тв адаптация - някой да има инфо?

Серия и половина издържах, тъпня.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2024 14:41

rhaegar написа:]

Между другото намерих най-голямата подигравка към source material-а в лицето на Хало. Буквално бяха обърнали всичко наопаки, все едно нарочно са искали да серат на историята и lore-а. Успя да надмине всички останали бози, там издържах 1 епизод и за другото гледах хейт в тубата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 юли 2024 16:28

rhaegar написа:
tmanolov написа:Добра адатация беше Хобит след Властелина, макар че го разбозавиха в 3 серии по 3 часа, което си е все едно един цял сезон от 10 епизода.

Че те и тук точно това правят. Целият "Танц" е година и нещо, материал има за 2 сезона макс. То и неслучайно вторият е едва 8 серии, действително няма какво толкова да стане, че да оправдаят и трети.

Плановете са за четири сезона на Домът на Дракона.

Колелото на времето е страшна бъркотия през първия сезон, но втория е много добър и компенсира, аз се изкефих, без за съм чел книгите..
Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 16:29

CSKA69 написа:
rhaegar написа:

Колелото на времето е страшна бъркотия през първия сезон, но втория е много добър и компенсира, аз се изкефих, без за съм чел книгите..

4 сезона - малеееее, това ще е страшна боза да се разтегне толкова, но всеки си има вкус де :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 авг 2024 18:17

tmanolov написа:
CSKA69 написа:
rhaegar написа:

4 сезона - малеееее, това ще е страшна боза да се разтегне толкова, но всеки си има вкус де :mrgreen:

Ако си чел книгите, ще се хванеш за главата, докато гледаш Колелото. Типична уокщина особено първия сезон, направо бях бесен една седмица след финала. Орязали са всичко, което могат от Ранд, Мат и Перин и са го дали на жените, които имат свръхсили над свръхсилите си и даже съживяват със сайдар, нищо че изрично е казано в книгите как е невъзможно даже от най-великия повелител на сайдин.

Вторият повече се ядва и става за гледане, пак не е 1:1 адаптацията, ама Амазон се притесниха, че ще загубят твърде много пари с простотиите си с Колелото и Властелина и го стегнаха малко.

Иначе на дракона вторият сезон вече почва да идва тъп, не знам още колко ще разтягат.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 24 авг 2024 10:44

Тия не се ли отказаха вече... след провала на касов хит, какво повече могат да съсипят...Все се каня да изгледам този сезон и пред очите ми е осмия на играта...може би нещата вече са различни, не знам... но това което причиниха на поредицата е много трудно да бъде прието...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 апр 2025 08:49

Започнали са снимките на третия сезон на Домът на Дракона. Интересна престрелка чрез медиите тези дни между шоурънър-а Раян Кондъл и автора на книгите Джордж РР Мартин. Напоследък Мартин не спира да "сипва" на сценаристите и продуцентите на сериала как се отдалечават от неговата визия за тези събития и Кондъл му е отговорил като го е нарекъл "unreasonable" :lol:

Третия сезон на Колелото на Времето е най-интересния дотук. Предполага се, че вече сме свикнали и приели холивудската адженда с доста разноцветния актьорски състав и с някои умишлено тикани на предна линия хомосексуални изпълнения, та можем да се фокусираме върху самата история, а тя е определено завладяваща..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 апр 2025 22:59

CSKA69 написа:Започнали са снимките на третия сезон на Домът на Дракона. Интересна престрелка чрез медиите тези дни между шоурънър-а Раян Кондъл и автора на книгите Джордж РР Мартин. Напоследък Мартин не спира да "сипва" на сценаристите и продуцентите на сериала как се отдалечават от неговата визия за тези събития и Кондъл му е отговорил като го е нарекъл "unreasonable" :lol:

Третия сезон на Колелото на Времето е най-интересния дотук. Предполага се, че вече сме свикнали и приели холивудската адженда с доста разноцветния актьорски състав и с някои умишлено тикани на предна линия хомосексуални изпълнения, та можем да се фокусираме върху самата история, а тя е определено завладяваща..

Ппц няма как да не се отдалечават от идеята, при положение че искат да направят 4 сезона от материал за 2 макс.

Колкото до "Колелото", аз няколко пъти съм казвал че историята е гениална. Просто Джордан е обратното на Мартин, пише ли пише, има излишни неща колкото за поне 3 книги да се орежат и това отказва много хора да я прочетат. Особено това блато, което са книгите от шеста до девета, направо е ужас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 апр 2025 16:15

rhaegar написа:
CSKA69 написа:Започнали са снимките на третия сезон на Домът на Дракона. Интересна престрелка чрез медиите тези дни между шоурънър-а Раян Кондъл и автора на книгите Джордж РР Мартин. Напоследък Мартин не спира да "сипва" на сценаристите и продуцентите на сериала как се отдалечават от неговата визия за тези събития и Кондъл му е отговорил като го е нарекъл "unreasonable" :lol:

Ппц няма как да не се отдалечават от идеята, при положение че искат да направят 4 сезона от материал за 2 макс.

Колкото до "Колелото", аз няколко пъти съм казвал че историята е гениална. Просто Джордан е обратното на Мартин, пише ли пише, има излишни неща колкото за поне 3 книги да се орежат и това отказва много хора да я прочетат. Особено това блато, което са книгите от шеста до девета, направо е ужас.

Още не съм гледал втория - по някое време ще го направя, но ако е като първия...

Колелото е отлична в началото поредица, а после става един тотален гняс. Финанлът също е изключително обозен с girls power и т.н. - сериалът не съм го гледал, ма и там явно ще е яко триполови и тъмнозелени. Сега се загледах в the last of us - не е истина колко ****** е втори сезон - първи го преживях с това подобие на човешко съшество в главната роля и пейразките сцени в един от епизодите, ама втория да ми почне със смъртта на главния герой и да ми е пропаганда на женската педерастия - абе не си е работа. А имаше пУтенциал да стане хубав сериал - и симпатично латиносче пуснаха, а и то ше излезе пейразка, пък и в живота била небинарна и прочие идиотиЙ - направо да те е гнус от съвременното телевидение, заеви
Непринуден написа:

Върни се в “Свободна зона”