tmanolov написа:CSKA69 написа:rhaegar написа:tmanolov написа:Добра адатация беше Хобит след Властелина, макар че го разбозавиха в 3 серии по 3 часа, което си е все едно един цял сезон от 10 епизода.
Че те и тук точно това правят. Целият "Танц" е година и нещо, материал има за 2 сезона макс. То и неслучайно вторият е едва 8 серии, действително няма какво толкова да стане, че да оправдаят и трети.
tmanolov написа:Виждам, че и Колелото на времето имало някаква тв адаптация - някой да има инфо?
Серия и половина издържах, тъпня.
Плановете са за четири сезона на Домът на Дракона.
Колелото на времето е страшна бъркотия през първия сезон, но втория е много добър и компенсира, аз се изкефих, без за съм чел книгите..
4 сезона - малеееее, това ще е страшна боза да се разтегне толкова, но всеки си има вкус де :mrgreen:
Ако си чел книгите, ще се хванеш за главата, докато гледаш Колелото. Типична уокщина особено първия сезон, направо бях бесен една седмица след финала. Орязали са всичко, което могат от Ранд, Мат и Перин и са го дали на жените, които имат свръхсили над свръхсилите си и даже съживяват със сайдар, нищо че изрично е казано в книгите как е невъзможно даже от най-великия повелител на сайдин.
Вторият повече се ядва и става за гледане, пак не е 1:1 адаптацията, ама Амазон се притесниха, че ще загубят твърде много пари с простотиите си с Колелото и Властелина и го стегнаха малко.
Иначе на дракона вторият сезон вече почва да идва тъп, не знам още колко ще разтягат.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...