Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Педерастия е причина за бума на чернокоп

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2017 12:27

damyanov1963 написа:Станко, по времето на любимият ти СОЦ, за такъв коментар знаеш ли какво щеше да ти се случи?

Какво общо има соца с изпедерастяването на чернокопа 8-) А ако визираш темата, това е статия от информационна агенция, оставил съм и линк към нея 8-) Та въпроса ти трябва да бъде зададен към журналиста и редактора на агенцията, а не към мен 8-)

П.П. Да беше написал поне един ред по темата 8-) Сподели своя житейски опит в лова и консумацията на педерасткия рибок 8-) Ако правиш и други работи с него, не ни интересуват, подробнстите ги запази за себе си 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 яну 2017 12:39

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:Станко, по времето на любимият ти СОЦ, за такъв коментар знаеш ли какво щеше да ти се случи?

Какво общо има соца с изпедерастяването на чернокопа 8-) А ако визираш темата, това е статия от информационна агенция, оставил съм и линк към нея 8-) Та въпроса ти трябва да бъде зададен към журналиста и редактора на агенцията, а не към мен 8-)

П.П. Да беше написал поне един ред по темата 8-) Сподели своя житейски опит в лова и консумацията на педерасткия рибок 8-) Ако правиш и други работи с него, не ни интересуват, подробнстите ги запази за себе си 8-)

По онова време и ти щеше да го отнесеш барабар с журналиста за съучастничество :)
п.п. Морска риба не обичам и не я разбирам - чернокопи, търнокопи, кефали и т.н. не ме интересуват.
п.п.Нямам толкова извратено съзнание, за да си представя какво друго може да се прави с риба, освен да се яде. Би ли ми разяснил?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2017 12:44

CTAHKO написа:...Нека морските люде и старите рибари във форума споделят богатия си опит 8-) Интересува ме и как се справят с неестестено палавото въртене на опашката 8-) За мен, този езкистенциален проблем е нерешим, но да са доверим все пак на опита на ловците на педерасткия рибок 8-)

Мисля, че твоят съветски другар fcb, заменил глоговицата (боярышник = глог) с "Бургаска мускатова", ще ти бъде от голяма полза за отговора на този екзистенциален въпрос... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 08 яну 2017 12:48

В студените дни след две филии с лютеница това са ми любимите теми.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2017 13:13

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Нека морските люде и старите рибари във форума споделят богатия си опит 8-) Интересува ме и как се справят с неестестено палавото въртене на опашката 8-) За мен, този езкистенциален проблем е нерешим, но да са доверим все пак на опита на ловците на педерасткия рибок 8-)

Мисля, че твоят съветски другар fcb, заменил глоговицата (боярышник = глог) с "Бургаска мускатова", ще ти бъде от голяма полза за отговора на този екзистенциален въпрос... 8-)

Tи осъзнаваш ли същината на проблема 8-) Целият ни рибарски флот се подготвя за лов на изпедерастен чернокоп 8-) Ами ако това е само заблуда и се окаже че е хетеросексуален, какво правим 8-) Всички ще го чакат палаво да върти опашка, а той ще им покаже среден пръст 8-) Хиляди семейства ще останат без прептание и цели региони ще се обезлюдят 8-) С чернокопа майтап не бива :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2017 13:25

damyanov1963 написа:
п.п. Морска риба не обичам и не я разбирам - чернокопи, търнокопи, кефали и т.н. не ме интересуват.

Не е нужно да я обичаш. Ям я без да влагам никакви чувства и гледам да не показвам излишни емоции 8-) Някак си извратено ми се струва. Пазя се, но ти си знаеш по-добре 8-) Щом за да ядеш риба ти е нужна любов, кой съм аз да те съдя 8-) Аз пък очаквам в най-скоро време шаранът да стане травестит 8-) Тогава ще те заинтересува 8-) Мислете глобално :!: Трябва да знаете, че когато мечката играе в двора на комшията, тя неизменно ще дойде и във вашия 8-) Проблемът трябва да се изкорени от дъно :!:
Последна промяна от CTAHKO на 08 яну 2017 13:39, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 яну 2017 13:34

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:

Аз пък очаквам в най-скоро време шаранът да стане травестит 8-) Тогава ще те заинтересува 8-) Мислете глобално :!: Трябва да знаете, че когато мечката играе в двора на комшията, тя неизменно ще дойде и във вашия 8-) Проблемът трябва да се изкорени от дъно :!:

Станкоо, проблемът май ти се задълбочава...
Кви шарани-травестити, кви риби - педераси те гонят не знам, ама по-добре питай психиатъра, да не се окаже истина параноята ти :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 08 яну 2017 13:54

Тази тема още ли не е затворена?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2017 13:56

Unforgiven_M написа:Тази тема още ли не е затворена?

Благодаря ти, че се разписа в нея и даде своя принос за равитието и 8-)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 08 яну 2017 14:07

Тази година имаше много чернокоп наистина ;)

Върни се в “Свободна зона”