damyanov1963 написа:Станко, по времето на любимият ти СОЦ, за такъв коментар знаеш ли какво щеше да ти се случи?
Какво общо има соца с изпедерастяването на чернокопа

П.П. Да беше написал поне един ред по темата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
damyanov1963 написа:Станко, по времето на любимият ти СОЦ, за такъв коментар знаеш ли какво щеше да ти се случи?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Станко, по времето на любимият ти СОЦ, за такъв коментар знаеш ли какво щеше да ти се случи?
Какво общо има соца с изпедерастяването на чернокопаА ако визираш темата, това е статия от информационна агенция, оставил съм и линк към нея
Та въпроса ти трябва да бъде зададен към журналиста и редактора на агенцията, а не към мен
П.П. Да беше написал поне един ред по тематаСподели своя житейски опит в лова и консумацията на педерасткия рибок
Ако правиш и други работи с него, не ни интересуват, подробнстите ги запази за себе си
CTAHKO написа:...Нека морските люде и старите рибари във форума споделят богатия си опитИнтересува ме и как се справят с неестестено палавото въртене на опашката
За мен, този езкистенциален проблем е нерешим, но да са доверим все пак на опита на ловците на педерасткия рибок
Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:...Нека морските люде и старите рибари във форума споделят богатия си опитИнтересува ме и как се справят с неестестено палавото въртене на опашката
За мен, този езкистенциален проблем е нерешим, но да са доверим все пак на опита на ловците на педерасткия рибок
Мисля, че твоят съветски другар fcb, заменил глоговицата (боярышник = глог) с "Бургаска мускатова", ще ти бъде от голяма полза за отговора на този екзистенциален въпрос...
damyanov1963 написа:
п.п. Морска риба не обичам и не я разбирам - чернокопи, търнокопи, кефали и т.н. не ме интересуват.
CTAHKO написа:damyanov1963 написа:
п.п. Морска риба не обичам и не я разбирам - чернокопи, търнокопи, кефали и т.н. не ме интересуват.
Аз пък очаквам в най-скоро време шаранът да стане травеститТогава ще те заинтересува
Мислете глобално
Трябва да знаете, че когато мечката играе в двора на комшията, тя неизменно ще дойде и във вашия
Проблемът трябва да се изкорени от дъно
Unforgiven_M написа:Тази тема още ли не е затворена?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта