Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 10 май 2016 09:02

GOLEADOR написа:
Thsmith написа:Е да, но не се е казвал Авраам и не е бягал от фашистите, а от комунистите. Над 40 години е бил извън граница заради въпросните престъпници и терористи а.к.а "освободители".

Представи си, но Авраам не е било име на обикновения Българин, не и на 99.9%, а Н.В. е спасил останалите. Сега теорията да не стана, че тези престъпници са извършвали актове на терор, държавна измяна и ект за да се борят за правата на "Авраам"? :lol: :lol:

Аз ясно написах какви са целите на партизанското движение.Ако трябва пак ще го повторя: изгонването на германците от България, премахване на фашистките закони и създаване на народнодемократично правителство.

Партизаните са били на 95% чиста проба терористи, занимаващи се с атаки срещу мандри, пазени от мандраджии. Разбира се, че е имало и идеалисти, мислещи, че се борят за нещо наистина добро, но след 9 септмеври реалността ги е ударила директно в челото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 май 2016 09:06

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
Thsmith написа:Е да, но не се е казвал Авраам и не е бягал от фашистите, а от комунистите. Над 40 години е бил извън граница заради въпросните престъпници и терористи а.к.а "освободители".

Представи си, но Авраам не е било име на обикновения Българин, не и на 99.9%, а Н.В. е спасил останалите. Сега теорията да не стана, че тези престъпници са извършвали актове на терор, държавна измяна и ект за да се борят за правата на "Авраам"? :lol: :lol:

Аз ясно написах какви са целите на партизанското движение.Ако трябва пак ще го повторя: изгонването на германците от България, премахване на фашистките закони и създаване на народнодемократично правителство.

Партизаните са били на 95% чиста проба терористи, занимаващи се с атаки срещу мандри, пазени от мандраджии. Разбира се, че е имало и идеалисти, мислещи, че се борят за нещо наистина добро, но след 9 септмеври реалността ги е ударила директно в челото.

Ами, да ... То тея дето са лежали 2 години по шумата са излезли на преден план, а идеалистите или са убити преди това, или след това са отишли в трета глуха ;) А ако много знаят и не слушат, им се случва "инцидент" като на Г. Димитров ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2016 10:06

vaskonti написа:Партизаните са били на 95% чиста проба терористи, занимаващи се с атаки срещу мандри, пазени от мандраджии. Разбира се, че е имало и идеалисти, мислещи, че се борят за нещо наистина добро, но след 9 септмеври реалността ги е ударила директно в челото.

С каква лекота ги наплю партизаните не е истина просто.Отделно се прехласваме по чуждите партизани (примерно на Тито),а омаловажаваме смелостта на нашите.Не забравяй,че Царство България от 1941 се разпростира на 3 морета и в една част от територията партизаните действа заедно.Но чуждите партизани са смели,а нашите мандраджии.Както и да е,за мен тези хора са вярвали в идеите си иначе няма как да жертваш живота си за буца сирене или кашкавал.Като сложим и факта,че интелектуално са били 2 пъти над средното ниво за страната термина "мандраджии" сериозно издиша.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2016 12:00

il4o_iliew написа:
1. Не
2. Не знам.
3. Не знам.
Други въпроси? Като сме почнали с питанките и аз да те питам:

А ти знаеш ли кое е истинското име на кралската фамилия Уиндзор, която управлява Великкобритания?
Знаеш ли и кога става Уиндзор?
Тук на тази снимка знаеш ли кой е?
[rimg]http://clubz.bg/ckfinder/userfiles/images/%D0%A1%D0%92%D0%AF%D0%A2/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%20%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2.jpg[/rimg]
Като си отговориш на тези въпроси, ще видиш колко несъстоятелна е евентуалната теза, която се опитваш да прокараш. ;)

Няма нищо несъстоятелно в тезата ми.
Борис ІІІ е отровен по-заповед на Хитлер, защото онези са счели, че не е лоялен Съюзник.
С това не казвам, че Царят е бил голям българофил, но опитите да се изкара фашист ( те такова животно не имало у нас ) ... Щяха да са смешни, ако не бяха жалки.

Твоите въпроси за безсмислени и нямат общо с темата.
Инак съм отлично запознат с европейските монархии, и техният произход.

Очевидно ти не можех да приемеш, че Борис ІІІ се е опитвал да води сравнително балансирана политика, до колко успешно, това е напълно различен въпрос.
И друг път съм ти писал, гледаш черно-бяло на нещата, а те въобще не са толкова прости и елементарни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 май 2016 12:18

:!: :!: :!:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qRXCJilsPb8[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 май 2016 13:03

GOLEADOR написа:
Thsmith написа:ахаам, ясно! Благодаря, че ме осветли как комунистите (известни още като престъпници и терористи) са се борили за демокрация, демократични закони и ценности. :lol:

Нещо по достоверно не можа ли да измислиш? ОК, давам ти цял ден да пробваш да измислиш нещо по-добро. Като стана по късно ще видя какво си измъдрил... :lol:

Покажи ми един документ на антифашистката коалиция в България който да не потвърждава думите ми и тогава може да си позволяваш реплики към мен,че си измислям!Отечествения фронт винаги е отбелязвал общодемократичният характер на антифашистката съпротива,няма как да омаловажиш този факт.Измислял съм си бил.....

Хайде, стига глупости .... Отечественият фронт на хартия може много неща да е развявал, ама на практика се е борил само за едно. То, на хартия, и България беше над 40 години "Народна демокрация" :mrgreen: :mrgreen: , ама нали знаеш колко бяхме и демокрация, и народна ?! :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 май 2016 13:10

GOLEADOR написа:Отделно се прехласваме по чуждите партизани (примерно на Тито),а омаловажаваме смелостта на нашите.

Ами, партизаните на Тито, без да съм им фен на тези комунистически отрепки, водят истинска кървава война срещу обединените сили на Италия, Германия, хърватските усташи, сръбските четници и албанските уроди от Бали Комбътар. Не са се занимавали основно с обири на селски къщи и на мандри.

То, в България, с кого и да се бият, окупационни войски почти няма, от големите градове са бягали ..... реално срещу нищо не са се борили, освен невинните български селяни и производителите на кашкавал и сирене. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 май 2016 13:50

Изображение

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 май 2016 14:13

Това е от куртоазия, вместо да им пишат "Не си мийте г*за на мивката" :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 10 май 2016 15:05

Няма нищо несъстоятелно в тезата ми.
Борис ІІІ е отровен по-заповед на Хитлер, защото онези са счели, че не е лоялен Съюзник.

Аз пък казвам, че е отровен от съветски шпиони, щото милитаризира флота и транспортира оръжия за източния фронт. Опровержи ме с доказателства. Нямаш, а го раздаваш последна инстанция и по този въпрос. Дори говориш от позицията на професор и ми обясняваш колко греша във възприятията си. Правиш си сам изводи за нещо, което не съм казал, правиш заключение и вече си готов да ми дадеш съвет без да съм ти го искал.
С това не казвам, че Царят е бил голям българофил, но опитите да се изкара фашист ( те такова животно не имало у нас ) ... Щяха да са смешни, ако не бяха жалки.

Царят не е българофил. И не е защитавал националните интереси. В това можеш да си сигурен.
Твоите въпроси за безсмислени и нямат общо с темата.
Инак съм отлично запознат с европейските монархии, и техният произход.

А като си запознат отлично успя ли да сглобиш пъзела? Умееш ли да разсъждаваш върху това, което си прочел? Пак ти казвам отговори ми в пост на въпросите, които ти зададох и тогава има смисъл да продължаваме да говорим. До тогава няма смисъл.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Върни се в “Свободна зона”