Позна ли мацката?
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Руми строга?
Позна ли мацката?
Позна ли мацката?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
1982:
Кажи ми за карането на колата, че Мето все като го возя ме майтапи, че ше ми каже нещо на сръбски относно шофирането и до там.
Кажи ми за карането на колата, че Мето все като го возя ме майтапи, че ше ми каже нещо на сръбски относно шофирането и до там.
Левски завинаги в моето сърце
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Щото и като при "пушенето", има и жаргонно значение ..... в смисъл, "карам" се използва и като "eба", "чукам" ..... става малко извратено, сякаш чукаш колата си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Thsmith написа:Руми строга?![]()
![]()
Позна ли мацката?
Казвам ти, че на тренировките мен и 1 момиче ни мъчеше с този старт.
Аз нали все тръгвах с ляв крак и свивах него и тя само ми викаше:
Силвенце, все си на противоположният крак, а на състезанията си беше готина.
Thsmith написа:Не се прави на разсеяна, а кажи дали познаваш девойчето?
Да.
Левски завинаги в моето сърце![
1982 написа:Щото и като при "пушенето", има и жаргонно значение ..... в смисъл, "карам" се използва и като "eба", "чукам" ..... става малко извратено, сякаш чукаш колата си.
Йебем ти и вулгарните сръбе тогава
Groucho написа:1982 написа:Щото и като при "пушенето", има и жаргонно значение ..... в смисъл, "карам" се използва и като "eба", "чукам" ..... става малко извратено, сякаш чукаш колата си.
Е ние сме същите .... думата "оправям" при нас също има доста извратено жаргонно приложение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Sisi 1914 написа:Thsmith написа:Не се прави на разсеяна, а кажи дали познаваш девойчето?
Да.
Сериозно или се майтапиш?
* Сега трябва да е със силикон
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
1982 написа:Groucho написа:1982 написа:Щото и като при "пушенето", има и жаргонно значение ..... в смисъл, "карам" се използва и като "eба", "чукам" ..... става малко извратено, сякаш чукаш колата си.
Е ние сме същите .... думата "оправям" при нас също има доста извратено жаргонно приложение.![]()
Чувала съм думата оправям, знам кви значения може да има, но никога няма да я използвам.
Левски завинаги в моето сърце