Тая омраза съвсем ви е изпилила мозъците, евимумайката!
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Абе всички партизани са плява, а достойните български воини, убили дечицата в Ястребино са за медал и вечна почит! Паметник трябва да им дигнат на тез герои, какъв подвиг величествен е това! Да им се кланяте там, като хохолската измет на Бандера...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Деца загиват много преди Ястребино ... например, в църквата "Св. Неделя". Няма да казвам кой ги убива.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GOLEADOR написа:1.Kakво аааааааа ,казах,че има фашистки закон и в управляваните от Царство България територия командват фашисти!
2.Няма какво да ми обясняваш,през годините на войната жертвите сред партизаните достигат близо 50 процента (1942-43),това значи,че всеки втори партизанин е убит.И ще ми говориш за за смелост.
3.Нали уточнихме какво не губим - Южна Добруджа.Или викаш по-добре да я бяхме жертвали но да сме в зоната на влияние на Англия?
4.Не разбрах това как омаловажава саможертвата на партизаните и целите на тяхната борба?Или ти не подкрепяш желанието им да изгонят германците от България и създаването на народнодемократично правителство.
По букви ли да ти го спелувам? 10 пъти мие питаш едно и също, аз 10 пъти ти казвам, че са престъпници, терористи и тн
10 пъти ме питаш дали омаловажавам престъпленията и жертвите, които са причинили, животите които са отнели. 10 пъти ти отговарям по един начин и ти продължаваш.
Смъртността била Х %? Еми то и сега смъртността на терористите вероятно е подобна, че и по голяма. Е има такива като Чакала гниещи в някой затвор, но като цяло...
Тръгнал да гони хората от които сме видели само добро с тероризъм и това било в името на народа
Вкъщи имам снимки на дядо ми с немски офицери, един е бил настанен дори в неговия дом в София. Не съм чул една лоша дума за тях и поведението им в България. Не така стоят нещата за настъпващите орди човекоподобни "освободители"
il4o_iliew написа:Thsmith написа:Не ви знам във ваше село как е, но все ми се струва, че ако те набият и образно казано "изнасилят", нямаш какво да празнуваш. И то без да добавяме последвалите 45 години окупация. Ама нз... вие може да сте мазохисти де...
Нормално е да те изнасилят, когато си на страната на нацисти, извършили престъпления и отговорни за смъртта на десетки милиони. Съвсем нормално е да си понесеш последствията, когато държавата ти се представлява от цар, който дори не е българин и който защитава чужди интереси.
Наистина е невероятно, че продължаваш да защитаваш нацистка идеология макар и косвено. Помниш ли преди време като ти казах, че си скрито нацистче. Тук го потвърждаваш.
Наистина ли мислиш, че ако бяхме "спечелили" фашистката чума и нацистката идеология щяха да донесат на нацията ни просперитет и развитие-антипод на "червените окупатори"? Или викаш нацистите и фашистите са по-добри от комунистите? Каквито и да са, все пак са десни. Ти верно си бил болен мозък...
Против чии национални интереси? Против съветските ли? Само така бих го приел.
Негово Величество Борис III, Цар Обединител, по Божията милост и Народната воля, Цар на Българите, Принц Саксъ-Кобург-Гота и Херцог Саксонски е работил само за интересите на България и дори е бил изключително мек с бандитите. Ние единствено извличаме ползи по негово време. Ние и акцентирам върху България, а не върху СССР. Ние не сме СССР и нашите интереси не съвпадат с техните.
Никой социализъм няма как да донесе просперитет. Националсоциализма не е изключение, но все пак не е пълен отпадък като комунизма. При него имаш частна собственост и възможност да се развиваш. Като всеки соц обаче има твърде много недостатъци и доминиращата роля на партията съсипва надеждите за благоденствие. Разликата е, че все пак имаш някакъв макар и малък шанс, а при комунизма имаш нулев шанс за каквото и да е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:По букви ли да ти го спелувам? 10 пъти мие питаш едно и също, аз 10 пъти ти казвам, че са престъпници, терористи и тн
10 пъти ме питаш дали омаловажавам престъпленията и жертвите, които са причинили, животите които са отнели. 10 пъти ти отговарям по един начин и ти продължаваш.
Смъртността била Х %? Еми то и сега смъртността на терористите вероятно е подобна, че и по голяма. Е има такива като Чакала гниещи в някой затвор, но като цяло...![]()
Тръгнал да гони хората от които сме видели само добро с тероризъм и това било в името на народаАз не отричам, че немците са правили хиляди злини спрямо враговете си, но не и към съюзниците каквито сме им били.
Вкъщи имам снимки на дядо ми с немски офицери, един е бил настанен дори в неговия дом в София. Не съм чул една лоша дума за тях и поведението им в България. Не така стоят нещата за настъпващите орди човекоподобни "освободители"
Питам те 10 пъти едни и съши неща щото имам чувството,че не разбираш въпроса.10 пъти пиша за ЗЗН и въпреки това ми отговаряш , че германците не се отнасяли лошо с българските граждани.Дядо ти бил се снимал с немски офицер,но ако се казваше Аврам снимката която щеше да имаш нямаше да ти хареса!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Е да, но не се е казвал Авраам и не е бягал от фашистите, а от комунистите. Над 40 години е бил извън граница заради въпросните престъпници и терористи а.к.а "освободители".
Представи си, но Авраам не е било име на обикновения Българин, не и на 99.9%, а Н.В. е спасил останалите. Сега теорията да не стана, че тези престъпници са извършвали актове на терор, държавна измяна и ект за да се борят за правата на "Авраам"?

Представи си, но Авраам не е било име на обикновения Българин, не и на 99.9%, а Н.В. е спасил останалите. Сега теорията да не стана, че тези престъпници са извършвали актове на терор, държавна измяна и ект за да се борят за правата на "Авраам"?
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
il4o_iliew написа:Илчо, може ли един прост въпрос да ти задам? За теб комунизма по-човешка идеология ли е от национал-социализма или фашизма и на каква база е това твое мнение - теоретична или практическа? Последното също е много съществено, та ще ми е интересно да прочета отговора ти.
Не, комунизмът според мен не е по-човешка идеология от фашизма и националсоциализма. И двете представляват различни маски, зад които се крие едно и също лице. Крайно-дясната идеология фашизъм не може да е по-различна от крайно-лявата идеология комунизъм по простата причина, че и двете системи са тоталитарни. Една тоталитарна система потиска човешките възможности и му поставя ограничения. Човешкият дух не може да се извиси, когато е поставен в рамка, наложена му от чужда сила.
[offtopic]Ключовият проблем тук е въпросът за йерархията. Всяка една държавна система разчита на йерархия, подреденост, организираност, педантичност. Задълбоченото изследване на този проблем показва, че стремежът на човешкия индивид да живее така произхожда от една архаична структура в главния ни мозък, наречена R-комплекс. Това е еволюционно най-старата част на човешкия мозък, която ни дава ритуализма, суеверието, фатализма, страха от неизвестното, стремежа да се оцелее на всяка цена, манаталитета на "Победителят взима всичко", ужасът от загубата. Това е рептилският мозък, който властва над съвременния човек. Подредеността намира израз и в доминирането на лявото полукълбо над дясното. Лявото се стреми да класифицира, групира, дисецира до най-малък детайл. Лявото интегрира, дава израз на въображението, на идеята за цялост, че всичко е свързано в природата в хармонично единство.
Бедата на човешката цивилизация в момента е, че всяка наша мисъл се ръководи от R-комплексът и лявото полукълбо. Ние сме тотални роби на този начин на възприемане на реалността. Той ражда тези идеологии-комунизъм и фашизъм, които ни разделят и ограничават. Тези идеологии са самоунищожителни за човека. Защо тогава той се захласва по тях, защо ги изповядва с такава страст, понякога с цената на живота си? Аз лично не знам, но от това, което съм чел имам предположение.
Препоръчвам ти да прочетеш нещо на Карлос Кастанеда. В една от книгите му там прочетох нещо, което ме впечатли. Карлос се среща с индиански шаман на име Дон Хуан Матус. Според последния преди да се зароди още живота на земята и да се появи човека, частица от създателя ни се е откъснала и е дала началото на т.нар. Flyers. Това са ментални паразити, които се хранят от енергията, която хората генерираме, когато се караме, страхуваме, воюваме и т.н. негативни енергии. За тях Дон Хуан казва, че са пришълци, които ни дават ума си. През целия си живот шаманите знаят за присъствието им и се борят да ги неутрализират. Но тяхното присъствие е така вплетено в нашата същност, че ние фалшиво мислим, че техните мисли са нашите мисли. Рептилският мозък живее в непрекъснат страх да не бъде намерен. Но той паразитира върху нас, той ни е дал страха, йерархията, стремежът към ред, суеверието, ритуализмът.
Според мен проблемът е в човешката психика и непознаването на човешката история. Кой ни е направил такива, каквито сме? Кой е създал това общество, което се стреми към тотален ред? Бил ли е човекът такъв в периода на Златната Ера, описвана от древните? Ерата преди анунаките и преди големия потоп... Много въпроси без отговори. Но моята версия е, че тези идеологии и държавни устройства са изкуствено налагани от външни сили, които отдалечават човека от това, което всъщност е.[/offtopic]
Много интересно мнение, благодаря ти. Съгласен съм с теб, че като цяло човечеството не се развива логически и това ще се окаже пагубно.
Thsmith написа:Е да, но не се е казвал Авраам и не е бягал от фашистите, а от комунистите. Над 40 години е бил извън граница заради въпросните престъпници и терористи а.к.а "освободители".
Представи си, но Авраам не е било име на обикновения Българин, не и на 99.9%, а Н.В. е спасил останалите. Сега теорията да не стана, че тези престъпници са извършвали актове на терор, държавна измяна и ект за да се борят за правата на "Авраам"?![]()
Аз ясно написах какви са целите на партизанското движение.Ако трябва пак ще го повторя: изгонването на германците от България, премахване на фашистките закони и създаване на народнодемократично правителство.
П.С.
Има граждани на България през периода 1941-44 които са преследвали българи с имена като Аврам и са предпочитали да се скрият на запад след 1944, понеже са се надявали престъпленията им да останат тайна.Ако тайната им е излизала на яве за дълги години са търкали наровете в тамошните затвори.
ахаам, ясно! Благодаря, че ме осветли как комунистите (известни още като престъпници и терористи) са се борили за демокрация, демократични закони и ценности.
Нещо по достоверно не можа ли да измислиш? ОК, давам ти цял ден да пробваш да измислиш нещо по-добро. Като стана по късно ще видя какво си измъдрил...
Нещо по достоверно не можа ли да измислиш? ОК, давам ти цял ден да пробваш да измислиш нещо по-добро. Като стана по късно ще видя какво си измъдрил...
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:ахаам, ясно! Благодаря, че ме осветли как комунистите (известни още като престъпници и терористи) са се борили за демокрация, демократични закони и ценности.![]()
Покажи ми един документ на антифашистката коалиция в България който да не потвърждава думите ми и тогава може да си позволяваш реплики към мен,че си измислям!Отечествения фронт винаги е отбелязвал общодемократичният характер на антифашистката съпротива,няма как да омаловажиш този факт.Измислял съм си бил.....
Това репетиция ли е, или какво
[offtopic]Малък самолет с 30-метров Георгиевски флаг прелетя на 9 май около Статуята на свободата, реката Хъдзън, Бруклин и други райони на Ню Йорк.
Това бе завършекът на редица мероприятия по случай Деня на победата, които се провеждат в американския мегаполис за трета поредна година.
Този път това обаче беше част от безпрецедентна глобална акция под името „Безсмъртен полк”.
България също не беше пропусната. Над хиляда души взеха участие в отпразнуването на 9 май в София, събирайки се пред паметника на Съветската армия в Борисовата градина.
[/offtopic]
Руски флаг се развя над Статуята на свободата
[offtopic]Малък самолет с 30-метров Георгиевски флаг прелетя на 9 май около Статуята на свободата, реката Хъдзън, Бруклин и други райони на Ню Йорк.
Това бе завършекът на редица мероприятия по случай Деня на победата, които се провеждат в американския мегаполис за трета поредна година.
Този път това обаче беше част от безпрецедентна глобална акция под името „Безсмъртен полк”.
България също не беше пропусната. Над хиляда души взеха участие в отпразнуването на 9 май в София, събирайки се пред паметника на Съветската армия в Борисовата градина.
Леевски, оле